Šta je novo?

Izbori 2024

Budalastine, kakve veze ima kako se nesto zove?

Sta, kad si stranka, ne mogu da te finansiraju i govore ti sta da radis?

Mogu i skolski hor da potplate ako hoce da rade za njihove interese.

Klasicno Vucicevo ispiranje mozga kroz propagandu preko Hepija i slicnih.

Ako si placen, placen si, ako nisi, nisi. U cemu je razlika da li si stranka ili NVO? I jedno i drugo mogu da budu i nesto pozitivno i negativno.

Ali ne, ajmo da gledamo Hepi i lupimo etiketu na sve NVO. Da, vecina su govna, ali kao da vecina stranaka nisu, ako ne i sve.

Zamerka sto je neko NVO je toliko besmislena da nemam reci. Ti ljudi su ti koji jesu, da se registruju kao stranka, onda bi postali neki drugi ljudi? Ako su govna, govna su, ako su posteni, posteni su.
 
rezultat borbe protiv nevladinih organizacija je da ostaju samo vladine organizacije
ta borba ide samo u korist vladi, koja u nasem slucaju, u slucaju gruzije i u slucaju drugih malih zemalja opet dobijaju finansijsku podrsku od nekog, pare jelte moraju od nekud da dođu
a oni traze transparentnost za nvo, ali oni sami nikada nece biti transparentni o svojim finansijama
tako ostajes samo sa pinkom, hepijem, informer - nadam se da ti je takva vizija drustva mila
I ja sad treba da očekujem nešto pozitivno za nas od ovih?
nemas bas neki izbor
mozes da biras izmedju njih iako imas sasvim realnu dozu nepoverenja (daleko od toga da treba da bezuslovno podrzavamo bilo koj politicki pokret), ili izmedju ovog rezima dugog vec 12 godina, za koje posle tolko vremena mislim da svi znamo sta da ocekujemo
 
Nivo gluposti prohibicije i slicnih zabrana. Hapsiti onoga ko krsi zakon, ne mlatiti se budalastinama. Mnogo toga spada pod NVO, strasno je lupati etiketu svim tim ljudima, neko ce neduzan nastradati zbog kretenske propagande koja se vodi.
 
Mada, nije da ne smrdi i mogao bi neko Savu normalno da pita, bez napada.

Nije meni nikad najveci problem sto neko prima pare, moramo se pomiriti da su svi govna - politicari su, meni je veci uvek problem kad se vidi da neko otvoreno puca sebi u nogu da se ne bi slucajno desilo da pobedi.

Stvarno je smesno da su dozvolili da im se potencijalno diskredituje pokret zbog takve sice. Kao da se ne mogu u kofercetu mnogo vece pare dostaviti ako treba (ne kazem da jesu).

Da sam oni, pre bih na ulici prosio nego davao Informeru bilo kakav materijal, sve i da je Rokfeler fondacija najbolja na svetu, a pare potrosene za lecenje bolesne dece, zna se kako ce se takve stvari ovde tumaciti.
 
@razbibriga u slučaju Gruzije korist ima i narod samo što većina nije svesna toga. Baš sam poslao jednu sliku koja je obrisana jer me mrzelo da pišem i tu je pisalo da je jako bitno imati slobodne medije zbog prevencije diktature ali je ipak najgore imati medije koje kontrolišu stranci.
nemas bas neki izbor
Razumem u potpunosti samo mi je teško da pređem preko pomaganja Rio Tintu, to mi je baš dno dna. Npr. ako ovde na forumu neko napiše nešto pozitivno za RT odmah stavljam na ignore jer ne želim da gledam taj ljudski otpad.
 
Ljude ocigledno tangira kojim parama se Savo finansira... a ne tangira ih sto Front zelenih levaka dobija novce iz Svabije od tamosnjih Zelenih? :) Svako ima svog finansijera. Zeleni posalju program i onda debeli Rade bezfakultetlija i Crvena Sonja pardon Bilja to zapamte kao mantru i strahovito guraju tu pricu (npr. Djenosajd u Srebrenici). Tako da i Savo ima svoju mantru samo treba isproveravati ko je finansijer i detalje programa koji ce se promovisati.. :)
 
Tumači se ispravno. Nema šanse da će bilo koji stranac da plaća nekog u Srbiji za našu korist, kosi se sa zdravim razumom. Da li bi ti uplaćivao novac tek tako nekoj organizaciji u drugoj državi?
Bravo! Svako ulaze tamo gde ima interes.
Kroz razne fondacije i nvo.
Odrede ti tarifu koliko kosta da izdas domovinu i polizes tudje go*vno.
 
Nije bitno.

Rođen je u Prištini, posle je došao u Beograd, išao u osnovnu, srednju, na faks...

Komentarisao sam ove što mu pišu ove titlove, opise... ne njega.

Opozicijonih, povućićemo...
Jbg samo takvi su izgleda ostali da se aktiviraju i stvarno nešto rade na terenu,
pismeni su ili zapalili preko ili ne bi da se cimaju nego da neko drugi sve odradi a taj neko drugi su izgleda ti polupismeni...
 
Moguće da ovo nasilje oko neproglasavanja liste zapravo i nije bio plan vrha sekte tj žvale nego da su se sns gnjide na terenu u tim gradskim opstinama (gde su i dosli na vlast famoznim bojkotom 2020te jer drugacije ne bi ni mogli) uprpile da će ljosnuti i da će neko drugi imati uvid u sve što au mešetarili za ove 4god pa su rešili da idu all in...
 
Vrh