Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.483
Evo ko ih plaća ako nisi znao:Ako si placen, placen si, ako nisi, nisi.
nemas bas neki izborI ja sad treba da očekujem nešto pozitivno za nas od ovih?
Ruku na srce, svaki post @temp852 je toliko besmislen da nemam reci pa je ovo u skladu sa ocekivanjima.Zamerka sto je neko NVO je toliko besmislena da nemam reci.
Zamerka sto je neko NVO je toliko besmislena da nemam reci.
Razumem u potpunosti samo mi je teško da pređem preko pomaganja Rio Tintu, to mi je baš dno dna. Npr. ako ovde na forumu neko napiše nešto pozitivno za RT odmah stavljam na ignore jer ne želim da gledam taj ljudski otpad.nemas bas neki izbor
Tumači se ispravno. Nema šanse da će bilo koji stranac da plaća nekog u Srbiji za našu korist, kosi se sa zdravim razumom. Da li bi ti uplaćivao novac tek tako nekoj organizaciji u drugoj državi?zna se kako ce se takve stvari ovde tumaciti.
Bravo! Svako ulaze tamo gde ima interes.Tumači se ispravno. Nema šanse da će bilo koji stranac da plaća nekog u Srbiji za našu korist, kosi se sa zdravim razumom. Da li bi ti uplaćivao novac tek tako nekoj organizaciji u drugoj državi?
Vidi se da je Beograđanyn kako neki kažu
Molim te ne podstici gaBravo! Svako ulaze tamo gde ima interes.
Kroz razne fondacije i nvo.
Odrede ti tarifu koliko kosta da izdas domovinu i polizes tudje go*vno.
Nije bitno.Vidi se da je Beograđanyn kako neki kažu
Jbg samo takvi su izgleda ostali da se aktiviraju i stvarno nešto rade na terenu,Nije bitno.
Rođen je u Prištini, posle je došao u Beograd, išao u osnovnu, srednju, na faks...
Komentarisao sam ove što mu pišu ove titlove, opise... ne njega.
Opozicijonih, povućićemo...
Moguće da ovo nasilje oko neproglasavanja liste zapravo i nije bio plan vrha sekte tj žvale nego da su se sns gnjide na terenu u tim gradskim opstinama (gde su i dosli na vlast famoznim bojkotom 2020te jer drugacije ne bi ni mogli) uprpile da će ljosnuti i da će neko drugi imati uvid u sve što au mešetarili za ove 4god pa su rešili da idu all in...Proglašene liste "Biramo Novi Beograd" i Sava Manojlovića na toj opštini
Izborna komisija Gradske opštine Novi Beograd usvojila je žalbu koalicije "Biramo Novi Beograd" na prethodno odbijanje te liste. Oni su takođe proglasili izbornu listu "Dr Savo Manojlović - i ja sam Novi Beograd - Kreni - promeni".n1info.rs