Novosadjanin
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.04.2024.
- Pohvaljen
- 503
Fenomenalan opis svih ovih dešavanja, ovo prosto ne vodi nikuda i jedini moguć scenario u ovom momentu je povlacenje svih opozicionih lista do sutra, ujedinjenje cele opozicije oko blokada i zajednickog izlaska na naredne izbore. Ako se povuku samo u Beogradu, onda su totalni i****i i režim će ponovo seliti birače ako u budućnosti budu ponovili samo beogradske izbore, opštinske neće morati jer tu sva opozicija ucestvuje.На децембарским изборима смо имали резултат који је наговештавао пут ка успеху, а то је јединствена листа свих опозиционих снага. Показна вежба синергије и збира који је већи од појединачних сабирака. Сада имамо показну вежбу дезинтеграције, и резултат који ће бити нижи од свих очекивања. Верујем да СНС у јуну губи две београдске општине и то је то.
Сада апсолутно сви опозициони фактори искључиво раде у корист наше штете, и да СНС остане још дуже на власти. Први приоритет Драгана Ђиласа тренутно је да не изгуби статус водеће опозиционе фигуре, док је први приоритет Сава Манојловића баш да постане водећа опозициона фигура у наредном периоду. Први приоритет групације "Бирам борбу" је да се инсталира у локалне скупштине у што већем броју, не нужно као чинилац власти.
На све то, на десници влада још луђе расуло, без икакве наде (хе НАДЕ) да ће се у наредним годинама консолидовати и уобличити у разумну снагу. Обзиром на оријентацију нашег бирачког тела, без 15% оплођених гласова на десници нема теоретске шансе за било шта, било где, па ни у Београду.
Јединствена листа леве и десне опозиције би одувала СНС у 3 највећа града, добила 7,8 главних БГ општина, и неколико јачих градова. Али, изгледа то није никоме у интересу у опозицији, или им барем није први приоритет.
Imaju sansu sad da se ujedine u bojkotu.На децембарским изборима смо имали резултат који је наговештавао пут ка успеху, а то је јединствена листа свих опозиционих снага. Показна вежба синергије и збира који је већи од појединачних сабирака. Сада имамо показну вежбу дезинтеграције, и резултат који ће бити нижи од свих очекивања. Верујем да СНС у јуну губи две београдске општине и то је то.
Сада апсолутно сви опозициони фактори искључиво раде у корист наше штете, и да СНС остане још дуже на власти. Први приоритет Драгана Ђиласа тренутно је да не изгуби статус водеће опозиционе фигуре, док је први приоритет Сава Манојловића баш да постане водећа опозициона фигура у наредном периоду. Први приоритет групације "Бирам борбу" је да се инсталира у локалне скупштине у што већем броју, не нужно као чинилац власти.
На све то, на десници влада још луђе расуло, без икакве наде (хе НАДЕ) да ће се у наредним годинама консолидовати и уобличити у разумну снагу. Обзиром на оријентацију нашег бирачког тела, без 15% оплођених гласова на десници нема теоретске шансе за било шта, било где, па ни у Београду.
Јединствена листа леве и десне опозиције би одувала СНС у 3 највећа града, добила 7,8 главних БГ општина, и неколико јачих градова. Али, изгледа то није никоме у интересу у опозицији, или им барем није први приоритет.
Kojoj?Пробајте да ме спречите да одем и дам глас првој следећој опозиционој опцији.
Djilasa ko voli, voli, ko ne voli, ne vidim da ce mu ista ovo promeniti. Sta vise, ovo je sansa da se sutne sa mesta lidera opozicije.Због једне листе на непознатој локацији да се блокирају читави избори?
Читава борба и позив на борбу да сада стане?
Пробајте да ме спречите да одем и дам глас првој следећој опозиционој опцији.
Ем је прилика да се ови победе барем негде а ем да се Ђилас и Јовановић пошаљу у историју. Са овим потезом Ђилас ће бити светац и пророк.
Немају подршку од мене ако се одлуче на тај потез.
Čekaju ambasadu da im jave da li da izlaze ili ne...Nesto mi se javlja da ce ZLF pojesti govna i izaci sad.
Bravo druže, zao je Đilas što nije skupljao potpise Dobrici čarapici. Više bi voleo da Đilas propadne nego da Vučić izgubi. Đilas, Ponoš i Jovanović, jedini sposobni ljudi u opoziciji.Због једне листе на непознатој локацији да се блокирају читави избори?
Читава борба и позив на борбу да сада стане?
Пробајте да ме спречите да одем и дам глас првој следећој опозиционој опцији.
Ем је прилика да се ови победе барем негде а ем да се Ђилас и Јовановић пошаљу у историју. Са овим потезом Ђилас ће бити светац и пророк.
Немају подршку од мене ако се одлуче на тај потез.
Bravo za Kvintu, legitimizacija Vučićeve pobede.Izlazi K-P, dzabe sam pisao
Толико способни људи, а за 12 година ништа нису урадили. Вучић је способнији од њих.Bravo druže, zao je Đilas što nije skupljao potpise Dobrici čarapici. Više bi voleo da Đilas propadne nego da Vučić izgubi. Đilas, Ponoš i Jovanović, jedini sposobni ljudi u opoziciji.
Iskreno, ne zanima me. Oni su politicari pa nek se bave svojim poslom. Cilj je bolja, zdravija i normalnija Srbija tj. prvo Beograd.Bravo za Kvintu, legitimizacija Vučićeve pobede.