Zar nije sava vec "dosao do tebe"?
Evo i njega su odbili pa ko ga yebe nek se snađe sam, neću ja imam važnija posla?
Kao sto rekoh, rokaj gangula...
Edit:
evo i botovi na njihovim portalima u glas pišu "amateri" i slične gluposti...
...jbg sava je bas brzo presao put od novog lica do "amatera", kazem ja - ovde isus da dodje i da se kandiduje nasli bi mu nesto i to bi u narodu prevagnulo..
K-P ima pocetnu podrsku, ne znaci da ima bezrezervnu. Uvek sam cekao da vidim sledece poteze i sta ce dalje uraditi, dobro su poceli.
I na ovo sto se desilo sa predavanjem lista sam ih branio na pocetku, a sada kazem da im opet necu zameriti, jednostavno cu se praviti da nisam video, prelazim u obicnog coveka koji ne prati ovo religiozno i to je to.
Da, dosao je Savo do mene, evo, praticu ih na instagramu pa mogu da dodju do mene.
Izgleda da su izigrali i BB i K-P sa onim oko promene prebivalista, ako negde fale neki glasovi, to isto prihvatam kao SNS manipulaciju, ali ovo sa zastupljenoscu polova je vec previse, to je iskljucivo njihova greska za koju ne vidim kako mogu da nadju opravdanje.
No, imaju pravo na gresko, nek je sada i isprave.
I odrade kampanju kako spada i dodju do mene i svih nas.
To sto vecina ljudi ne prati religiozno sve vesti je u ovom trenutku pozitivno i nece videti ovu lakrdiju, ali i kada ovo prodje, nece im forumi i N1, Danas i Nova (a koji su btw naklonjeni Djilasu) biti dovoljni.
Moraju da osure po mrezama, ulici... i tako ce i doci i do mene i do svih nas. Ne vidim sta je problem.
Srecno im bilo.