Porediti 96-tu i 2024-u je neozbiljno. Tada si imao zdravo tkivo u društvu, sada je 70% naroda nenormalno. Ovde su Kina i Rusija ideali kako država treba da funkcioniše. Loša je atmosfera, ona najviše odgovara mafiji SNS.Pa nema ko da sastavi posto bi vecina samo da im promena vlasti padne sa neba tj da se gangula i zvala jednog dana smore i samo kazu e odosmo mi...
..e pa neće!
Ostaju i luđi su nego ikad!
Lako je ove sto su se jedini digli da nesto urade nazivati amaterima dok se iz udobne fotelje drze lekcije...
Krajnje je vreme da gospoda shvati da za promenu vlasti na lokalu u ovakvom autoritarno divljackom sistemu nije dovoljno da oni samo dignu pedu i odu na glasanje (a dosta njih ni to ne uradi) a da neko drugi odradi sav prljav posao da oni uopste dodju u tu situaciju!
Dok gospoda to ne shvati ima da "uživa" u radikalskom dobu...
Jbt da su 90tih opozicioni biraci bili ovakvi sps ni 96te ne bi pao u beogradu...
I da promene, to je gubljenje vremena. Umesto da si u kampanji, ti se baviš sakupljanjem potpisa. Daće im SNS i to, ali koja vajda od toga? Pobednik je unapred poznat. Gledaj samo KK CZ i Čovića, to ti je slika i prilika SNS-a, uključujući navijače KK Dive.Izabrali su borbu i da krenu da menjaju pa nek se sada izbore da se promene ove odluke RIK-a.
I toeto.
Pa po tvojoj logici ja mogu da kazem da si clan sns-a posto teras na njihovu vodenicu kao i 2020te...Porediti 96-tu i 2024-u je neozbiljno. Tada si imao zdravo tkivo u društvu, sada je 70% naroda nenormalno. Ovde su Kina i Rusija ideali kako država treba da funkcioniše. Loša je atmosfera, ona najviše odgovara mafiji SNS.
Može da se izvrši pritisak, ali samo ujedinjena opozicija. Razumem da si verovatno član stranke PSG ili NeDavimo, zato ih braniš svim silama. Za politiku su potrebni ozbiljni ljudi, a ne amateri.
Ja sam bas suprotno rekao da je ipak Djilas bio u pravu i da smo se mi mlađi malo neiskusno zaleteli, a on je znao šta se sprema. Nije on odlucio da ne izađe zbog izbornih uslova, nego su tražili odlaganje na jesen, jer sada više nema vremena nizašta, za skupljanje potpisa, kampanju i sve ostalo. Nemam toliki ego, pa mi nije problem da priznam kad sam pogrešio i kad nisam bio u pravu. Posle ovoga ne vidim drugo rešenje nego da se povuku sve liste u Beogradu jet ovo nema nikakvog smisla.Јбт људи, да ли сте ви реални? Вама је сада Ђилас крив и што ови аматери нумеју нигде да поднесу изборну листу. Саберите се мало, из те субјективности сте и полетели са проценом да ће Београд пасти.
Ma, ne zanima me iskreno. Necu ni pratiti.I da promene, to je gubljenje vremena. Umesto da si u kampanji, ti se baviš sakupljanjem potpisa. Daće im SNS i to, ali koja vajda od toga? Pobednik je unapred poznat. Gledaj samo KK CZ i Čovića, to ti je slika i prilika SNS-a, uključujući navijače KK Dive.