Šta je novo?

Izbori 2024

Лако је туђим именом глогиње млатити. Баш бих волео да видим тог Александра који би пристао на тако нешто.
 
Pa ne mora biti na izbornoj listi uopšte? Kao što AV nije na izbornim listama SNS (koalicije), tako nijedna druga stranka, partija, grupa, itd. ne mora u svom spisku imati osobu po kojoj je nazvana lista.
 
Ниси ме разумео. Да се ти зовеш А.. В.. да ли би пристао да се нека изборна листа назове по теби, па да твојој шурњаји свакодневно дахтање у телефонску слушалицу буде најмањи животни проблем?
 
Ајде нек се угаси заједно са Милошем Сабљом и риђом рђом.
Само ми није јасно на који начин мисле да учествују на изборима? Рок за предају листе је готов, осим у, чини ми се, Кикинди нисам видео да још негде учествују.
 
Biće zanimljivo.

Koliko su samo istraživanja niđe veze, moraš dubodeš ljude iz svih krajeva grada, svih profila, godišta... a koliko se samo danas ljudi uopšte i ne javlja na telefon, ako se i jave, nemaju vremena ili neće da odgovaraju na pitanja za koga će da glasaju...



Ako se spavači probude...

Evo ja instalirao instagram zbog posla i zapratio neke ljude iz te branše i pola ih fazon prati Kreni-promeni na instagramu.

Kako je Nestorović samo odjednom napravio wtf rezultat koji niko nije video, a to je sve uglavnom skupio većinom preko neta pretpostavljam i među tim ljudima je verovatno i puno onih koji do tada nisu ni glasali.

To je budućnost svakako, samo je pitanje da li će se desiti sad ili za 5 ili 10 godina.
 
Nestorovic je imao prostora na rezimskim televizijama (kao projekat vlasti naravno) da prica o vanzemaljcima i zaveri protiv srba, kakav crni net..
...plus sto njegovu priču gutaju maloumnici koji su ipak ogroman udeo u birackom telu a koji nemaju za koga da glasaju osim za zvalu jer je desnica sa tim narativom ili pod zvalinom kontrolom ili totalno razbucana...

Zelim da verujem da na nivou beograda sava moze da napravi takvo iznenadjenje pa da time anulira idiotizam riđeg ali tesko..
Za gradske opstine nbg, stari grad, vracar i savski venac mislim da je realno a to uopste nije malo jer su te opstine bile potpuno radikalske 4god zbog nebuloznog bojkota 2020te

Ako se pride oslobodi novi sad i jos bar desetak manjih gradova i opstina - ja cu biti zadovoljan jer je to dobra polazna osnova da vaskrsne stranacka infrastruktura onih stranaka koje su izvrsile harakiri 2020te (ali bez ridjeg, za njega se nadam da ide na nivo dveri), kao i novih stranaka poput kreni promeni, ndnmgd tj zeleno levog fronta
 
Eo vidimo i da su za vozdovac odbacili celokupnu opoziciju tj i biramo borbu i savu,
resili da silom ne daju svoje nekadasnje cvrsto kradikalsko uporiste
 
Прича је да је Вождовац референтан за изборе у Србији.
 
Zato su i resili da ga ne daju ni po koju cenu obzirom da je opozicija tu pobedila u decembru
Verovatno lokalni radikalski đilkoši koji bi da porastu u očima stranačkih prvaka e sad bi trebalo zajedno napraviti protest,
bukvalno ih treba gađati izmetom da se ja pitam...
 
Ниси ме разумео. Да се ти зовеш А.. В.. да ли би пристао да се нека изборна листа назове по теби, па да твојој шурњаји свакодневно дахтање у телефонску слушалицу буде најмањи животни проблем?
Ne mora ni biti realna osoba na kraju? Mislim, kako ide, svaka podudarnost sa stvarnim događajima ili ličnostima je slučajna 😆
 
Čoveče, kakva cenzura u režimskim medijima povodom dolaska Olene i Kulebe u Beograd. Ovo je pokazatelj da je Vučićevo biračko telo rusofilsko i zaostalo.
Inače, Olena je prava Slovenka, prelepa žena.
 
Напредњаци добро знају шта мисли већински народ, отуд и држе у трећем плану односе са Украјином.
 
Vrh