SNS da hoce da skloni Sapica, sklonili bi ga. Njihovi glasaci glasaju za njih pa glasaju, ne glasaju zbog Sapica. Sapic je mala maca za SNS i nemaju sta da se plase ako ga sklone, nema on nikakvu snagu i uticaj.
Da hoce da ga sklone, sklonili bi ga, ne bi bio kandidat za gradonacelnika, ne moraju tu da prave igrarije i genijalni pakleni plan da bi uklonili Gangulu.
To sto je rekao da nece glasati za Sapica, a nije rekao da nece glasati za SNS, bukvalno nista ne znaci, covek se tako izrazio. Ko da neko u skupstini kaze da nece da glasa za Vuciceve predloge, a Vucic ni nije u skupstini nego je predsednik, podrazumeva se na sta se misli - da nece da glasa za SNS predloge.
Taj covek prica o ljudima sa plavim ocima da su vanzemaljci i ti se sad uhvatio da se hvatas za svaku recenicu. Prosuo par parola, najjace da iza svega toga stoji neki genijalni plan da se smeni Sapic i da se on opere pred glasacima posle izbora.
I to glasacima koji su likovi koji glasaju za njega, odnosno za lika koji kaze da su ljudi sa plavim ocima vanzemaljci.
I jos kazes da ce da se prikljuci SNS-u.
E, MI i SNS glasacima ce biti jako bitno da izadje istina na videlo i da se vidi sta je on u stvari rekao u maju 2024. godine. Daj, molim te.
Lik lupeta i ispaljuje populisticke parole. I vec zna sta ce i kako ce. A to ni ti, a ni ja ne znamo - ko je on i sta ce uraditi. Ne mozes bas 100% biti siguran.
Ali znam 100% sta nije - nije neko ko baca tu neke genijalne recenice, pazeci na svaku recenicu, da bi posle mogao da kaze - ha, nisam to rekao, niste me shvatili. U stvari, mozda on i jeste to, ali publika kojoj se obraca sigurno nije i bas ih briga za takve detalje, tako da se sigurno ne trudi.
Jbt, uhvatio si se analize svake Nestorove reci i trazis smisao u njoj