Najbitnije da smo mi doveli Ponos Izraela u BeogradKrenule su i krstareće i balističke rakete, ovo postaje ozbiljno i postaće još ozbiljnije ako Izrael uzvrati. Haos u najavi.
Sve je moguće u happy rusofiličarskom imaginarijumu...Znači, Iran je u zaveri sa Velikim i Malim Sotonom (SAD i Izraelom)? I sa Engleskom...
Не, већ је Иран у дилу са Русијом да им Руси дају наоружање, а они да одврае светску пажњу са Украјине на Израел, пошто ће САД увек већи приоритет бити да шаљу ракете Израелу уместо Украјини.Znači, Iran je u zaveri sa Velikim i Malim Sotonom (SAD i Izraelom)? I sa Engleskom...
Jel još u tom radilalskom fazonu?Čekamo da Šarović organizuje skup podrške slobodarskom i bratskom Iranu.
Šuška se da Šolak prodaje N1 i novu, šta će biti sa njima videćemoEvo Kesic na Novoj isprozivao Djilasa, ili je zapravo kroz humor hteo da ispegla stvar. Pukla tikva izmedju Djilasa i Šolaka, haha
Ma da, bilo je 100% za Slobu.Boga mi krajem 80tih i 1990te godine nije bas bilo 50-50, daleko od toga..
Ja ne znam da li mi mozda imamo razlicite kriterijume za srbovanje?
Pa panić nije mogao da pobedi bas zato sto su sloba (a i seselj u zacetku) srbovali i ovaj danas isto srbuje dvesta na sat (i tek će da pojača) = kad god se turbo srbovalo gubilo se.
Zna se ko može da ima oreol turbo srbovatelja,
pa ne moze na primer djilas sad da krene da srbuje i kao eto ogromne podrske...
Nije 100 al jedno 60-70 je bilo i ti to dobro znas ako si tad bio u nekom svesnom dobu a to je za nase uslove bas dobra podrska...Ma da, bilo je 100% za Slobu.
I onda Sloba mora da koristi tenkove protiv tih istih koji ga 100% podržavaju. I to pre bilo kakvih ratova, sankcija.
U pravu si, zavisi šta je kriterijum za srbovanje.
1971. hrvati su skupili par stotina hiljada ljudi u Zagrebu, i više širom ostatka republike, da se bore protiv velikosrpskih uticaja. Pošto taj velikosrpski uticaj nije počeo 1970, živ nisam da mi se objasni srbovanje 60ih i 50ih.