I to po drugi put...ја вала има да гласам па макар и за мученог Радуловића а Ђилас и компанија нека се сами елиминишу из политичких институција ако тако преферирају
Јеееј! Хвала унапред "опозицији" за бојкот и што ће омогућити Шапићу да уништава зелене појасеве широм града зарад проширења улица, и тамо где је то потребно и тамо где је непотребно! Једва чекам да возим кроз проширене 4+4 Омладинских бригада, Булевар Михајла Пупина да бих онда завршио у Земуну где ће се за 4 године улице и даље распадати и бити 1+1, наравно све ове улице ће у наредне 4 године бар 2 пута бити пресвлачене јер је гаранција Шапићевог асфалта чак месец дана. Ма једва чекам да ми прошири и Париске комуне и Маршала Толбухина и Јурија Гагарина и укине тротоаре на Бранковом мосту и Бранковој зарад веће проточности саобраћаја. Наравно нек укине и тролејбусе и трамваје и аутобусе, шта ће нама јавни превоз, то је за сиротињу!Nema zainteresovanih,
čekaju da ih opozicija "animira" (poput ovog sad modernog partijanja za decu kad se iznajmljuju neki kao animatori),
a čim treba neko da te animira znači da ti i nije toliko stalo..
koliko sam ispratio bojkot je sve izvesniji tako da, ne samo što će žvala suvereno da vlada do 2027 (sigurno najmanje) što smo znali još u decembru,
nego će i gangula da kradonačelnikuje bar do 2028.!
baš me zanima kakva će nam sve iznenađenja prirediti...
Bojkot nije još izglasan. Znate koji je moj stav, a to je da se borimo.
Sutra uveče se sve lomi. Javila mi ptičica![]()
Bilja Pilja?Ne deluje inteligentno...
Da, ko drugi.Bilja Pilja?
Danak tome da Vučić ne želi nikog pametnijeg pored sebe. Sada budale predstavljaju Srbiju. Mada, rezultat je unapred poznat.Da, ko drugi.