Šta je novo?

Izbori 2024

Личност дана
IMG_2945.jpeg
 
Veliku ulogu mogla bi da odigra ACAB. Vrlo zanimljivi inicijali političarke koja ne misli da je stabilokratija rešenje za Balkan.
Ona koja je stopirala 300m evra obećanih Srbiji za brzu prugu, a 13 milijardi evra Orbanu.
Какав црни АЦАБ, ти су ти на узди хуље и чекају знак да и они бију демонстранте.
 
Грађанска лажна левица на бранику отаџбине - сад је видиш/сад је не видиш

Изашли сте на већ неуставне изборе без провере очигледно нелегитимних бирачких спискова и тиме дали легитимитет државном апарату у рукама једног амбасадора и једног колонијалног намесника. И сад је ненасилна екипа пробегла насиљу или су дозволили да им то насиље подвале. Као што рекох на почетку ове изборне фарсе СПН се свим силама трудио да не добије власт.

Карма је одрадила своје. Добили сте скоро све оно што сте нама 2020е напаковали. :vops:
Sta pricas ti lice, sa koje planete pises. Svaki post iz neke paralene realnosti gde se eto desnica mnogo cimala do 2020. (izasli na jedne proteste u 11 godina) al je od tad satro uvredjena, a ne nesposobna, kupljena i odsecena od realnosti.
 
Грађанска лажна левица на бранику отаџбине - сад је видиш/сад је не видиш

Изашли сте на већ неуставне изборе без провере очигледно нелегитимних бирачких спискова и тиме дали легитимитет државном апарату у рукама једног амбасадора и једног колонијалног намесника. И сад је ненасилна екипа пробегла насиљу или су дозволили да им то насиље подвале. Као што рекох на почетку ове изборне фарсе СПН се свим силама трудио да не добије власт.

Карма је одрадила своје. Добили сте скоро све оно што сте нама 2020е напаковали. :vops:

Kao i uvek slažem se u 90% sa tobom, da tačno, ali treba li da likujemo zbog toga? Na republičkom nivou će svakako svi da legnu na rudu i pokušati da završe sve što je planirano, neometani od ozbiljnog glasačkog tela čiji su glasovi zbog raznih razloga i manipulacija ostali ispod crte. Takođe sama vlast je deklarativno patritoska, ali oportunistička piramida koja se izgradila je ipak jača od romantičnih ideja. Asocijacija mi je na Hitlera koji je od Francuza tražio da potpišu kapitulaciju u istom vagonu u kom je to Nemačka morala da uradi nekih 20+ godina ranije. Ovde nije u pitanju vagon, nego smradikalsko lažno patriotski poslanici.

Na nivou grada opet je dobra smenjivost vlasti, ako ništa zbog rada službi, možda bi neki seronja iz katastra ipak ukapirao da mora da radi svoj posao ili bi panduri iz bloka izašli na teren da pokupe narkomane koji bleje u vrtiću...

Ispali bi totalni šmekeri kad bi sad sve mandate vratili, na svim nivoima, to bi bio vrhunski patriotizam po meni, no ne znam šta bi na to rekli iz Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića...
 
Poslednja izmena:
Дабрица се већ одрекла ових који су били на протесту, каже они су против насиља.
 
А без Веље и Сурчинаца нема ни УЛТа.
Додуше, овај УЛТ је возио обичан човек Љубисав Ђокић Џо, који је багером кренуо 5. октобра у град са Бановог брда, јер му је пуко филм што му је неколико година раније одузета шљункара коју држава и општина никако нису хтели да му врате. Нова власт је брзо заборавила на њега а Џо је до смрти у јулу 2020. редовно протестовао против сваке власти. Живео је у беди и сиромаштву до краја живота.
 
Nerealno poredjenje sa petim oktobrom. Pre 23 godine, opozicija je ubedljivo pobedila, a narod je bio izgubio strpljenje za Milosevica. Ovo su neuki pokusaji nove ekipe, da kanalise frustraciju dela naroda sa Vucicevim lazima i kradjama.
 
Ee ovo što sam sada doživeo nisam nikada u životu, ovakvo poniženje...
Vraćam se sa posla (od jutra do sutra prica) i sa terazija pravo niz Kralja Milana kada ono kordon, ja pošto nisam znao šta se tačno dešava išao ka kordonu, ono u fazonu nigde nikoga pa pustiće me da prođem idem kući sutra faks u cilju mi je da dođem što ranije, pitam ja "Jel može da se prođe?".
Kad ne leži vraže, jedan od njih vika "Gde ćeš bre", i ono 5 njih sa pendrecima krenuše polako ka meni, ja sav u šoku kažem "čekajte bre ljudi nisam znao, radio ceo dan nemojte molim vas pobogu, pa hoću kući ceo dan sam radio da kupim lebac sutra, šta je bre sa vama".
Kad jedan dobacuje "znam ja ovog nije nevin", vidim ja šta se dešava i trk nazad ovi malo hodali pa stali.

Reko gde ću sada ajde pored skupštine (baš sam ga ubo), tamo nikog samo kordon, al ovi neće da me puste niz parkić, ja već odlepio i počnem da vikam "bas ste hrabri vazduh čuvate", kada čujrm komandira nešto im naredi da se spreme, ja reko samom sebi zaveži tu jezičinu batine ćeš da dobiješ ni kriv ni dužan.😆
Ništa ja do raskrsnice, kada opet mi ne daju i ono popizdih do kraja, ovaj mi maše pendrekom " 'oće da me tepa", mora propustim kolonu nekih džipova šta li već i sačekah, i onda nastavih.
Spustih se do Londona, a tamo nema ništa, vidim u daljini one slepce što nisu hteli da me puste, sav besmisao njihovih odluka, da sam hteo mogao sam da gađam zgradu RIK-a, a ovi ne htedoše da me puste da direktno idem kući nego me guraju kroz ono sranje.

Malo slika:
20231224_221047.jpg

20231224_221327.jpg

20231224_221503.jpg

20231224_221505.jpg


Kako su hrabri Žaci, zaslužuju neki orden od Vučića.😎
 
Poslednja izmena:
Јеланча па како баш на овај протест да не одеш?

Какав бре Џо багериста и бакрачи. 5. октобар је успео јер су службе узеле девизе, Павковић издао и на крају Легија пребегао. То је пресудни моменат био.

Замишљам Добрицу и Маринику на састанку са Марком В, Шкаљарцима и Кавачканима и нешто ми не иде. :D
 
Vrh