Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
Razočaran sam, niko od botova i Slobista da okači ovo. Evo da vam učinim
Ako su ga uhapsili onda verovatno jesu.Misliš li nakon svega da mu nisu dodelili dva flastera koji su ga na putu kući odveli na razgovor?
Знали смо да ћете сами да окачите.Razočaran sam, niko od botova i Slobista da okači ovo. Evo da vam učinim
Какав црни АЦАБ, ти су ти на узди хуље и чекају знак да и они бију демонстранте.Veliku ulogu mogla bi da odigra ACAB. Vrlo zanimljivi inicijali političarke koja ne misli da je stabilokratija rešenje za Balkan.
Ona koja je stopirala 300m evra obećanih Srbiji za brzu prugu, a 13 milijardi evra Orbanu.
Sta pricas ti lice, sa koje planete pises. Svaki post iz neke paralene realnosti gde se eto desnica mnogo cimala do 2020. (izasli na jedne proteste u 11 godina) al je od tad satro uvredjena, a ne nesposobna, kupljena i odsecena od realnosti.Грађанска лажна левица на бранику отаџбине - сад је видиш/сад је не видиш
Изашли сте на већ неуставне изборе без провере очигледно нелегитимних бирачких спискова и тиме дали легитимитет државном апарату у рукама једног амбасадора и једног колонијалног намесника. И сад је ненасилна екипа пробегла насиљу или су дозволили да им то насиље подвале. Као што рекох на почетку ове изборне фарсе СПН се свим силама трудио да не добије власт.
Карма је одрадила своје. Добили сте скоро све оно што сте нама 2020е напаковали.
Грађанска лажна левица на бранику отаџбине - сад је видиш/сад је не видиш
Изашли сте на већ неуставне изборе без провере очигледно нелегитимних бирачких спискова и тиме дали легитимитет државном апарату у рукама једног амбасадора и једног колонијалног намесника. И сад је ненасилна екипа пробегла насиљу или су дозволили да им то насиље подвале. Као што рекох на почетку ове изборне фарсе СПН се свим силама трудио да не добије власт.
Карма је одрадила своје. Добили сте скоро све оно што сте нама 2020е напаковали.
Nisi me razumeo, Analena Berbok ima inicijale ACAB, Annalena Charlotte Alma Baerbock, pa sam na konto toga pravio pošalicu xe xeКакав црни АЦАБ, ти су ти на узди хуље и чекају знак да и они бију демонстранте.
Додуше, овај УЛТ је возио обичан човек Љубисав Ђокић Џо, који је багером кренуо 5. октобра у град са Бановог брда, јер му је пуко филм што му је неколико година раније одузета шљункара коју држава и општина никако нису хтели да му врате. Нова власт је брзо заборавила на њега а Џо је до смрти у јулу 2020. редовно протестовао против сваке власти. Живео је у беди и сиромаштву до краја живота.А без Веље и Сурчинаца нема ни УЛТа.
Ti koji spamuju i mrace uglavnom nisu za SPN. Ne znaju ni sami za koga su.Ne valja kad ne protestuju, ne valja kad protestuju...Baš lepo divanite. A forum prema glasanju ubedljivo spn. E moji.. Vladaće ovaj još 100 godina. Nazdravlje.
ko je taj dobri starac?Личност дана
Pogledajte prilog 184674