MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
Trebalo je SNS-u i SPN-u.nista mi nije jasno sta se ovo desava na protestima, kome je ovo trebalo
Trebalo je SNS-u i SPN-u.nista mi nije jasno sta se ovo desava na protestima, kome je ovo trebalo
naivno je. ali ljudski.Ma sa jedne strane poštujem ali sa druge strane suviše naivno.
Hoce Milos Francuz doci, pusta li ga Djilas napolje? Ili ga drzi u kucici?Ахахахахахахахаха
Па ово је фантастично! Сад десница да организује седи на наседај протест.
Veliku ulogu mogla bi da odigra ACAB. Vrlo zanimljivi inicijali političarke koja ne misli da je stabilokratija rešenje za Balkan.Схватите ово како хоћете, али сада је све у рукама амбасаде.
ACAB?Veliku ulogu mogla bi da odigra ACAB. Vrlo zanimljivi inicijali političarke koja ne misli da je stabilokratija rešenje za Balkan.
Ona koja je stopirala 300m evra obećanih Srbiji za brzu prugu, a 13 milijardi evra Orbanu.
Nije desnica toliko glupa. Ne podsecaj me kad se setim tupastih iz nvo kad su mi se hvalili kako su sedali da ih ne pomešaju sa "bagrom". Da su tada pokazivali zube zajedno možda bi sadašnjost bila drugačija. Nego da se distanciraju od teoretičara zavere...Ахахахахахахахаха
Па ово је фантастично! Сад десница да организује седи на наседај протест.
pa to smo znali.На протест је дошло нешто мање од 10,000 људи, док је истовремено само у ТЦ Галерији било можда дупло више. Није било довољно масе, а чим је почело прво кошкање, број људи је опао на око 1,000.
Тактика са заоштравањем је била исправна, али никако се није смело ићи даље од блокада. Дакле, нити је то било најављено, нити подржано, нити продуктивно. Сада Вучић може да хапси, ликује, шта год му буде дозвољено од стране амбасаде. Несторовић ће отворено подржати градску власт, и то је то.
jedno razbijeno staklo. nije to neko veliko nasilje.И сад је ненасилна екипа пробегла насиљу или су дозволили да им то насиље подвале. .
Iz tvojih usta u bozije usi.Dobro'e dobro'e. Nece se ovo ugasiti tako lako. Nemoj biti tolko cinican MC
Analena Berbok, ministarka spoljnih poslova Nemačke.
Нисам ни испратио. Ушао у кућу кад су већ почишћени. Шетао се са пријатељима по Калемегдану. Лепо вече било. На Н1 су рекли да су СПН-овци хтели да уђу насилно у зграду. А ја у потпуности верујем тој објективној телевизији која баштини праве вредности прогресивног западног света!jedno razbijeno staklo. nije to neko veliko nasilje.
za tvoju informaciju, to je jedna apasolutna glupaca, Ana B. svoje vrste.Analena Berbok, ministarka spoljnih poslova Nemačke.
Misliš li nakon svega da mu nisu dodelili dva flastera koji su ga na putu kući odveli na razgovor?Protesti taman takvi da Vučić može sve da etiketira kao nasilnike .Čovek sa štapovima je izgleda otišao na vreme.