Ne pije mi vodu bas to objasnjenje. Ako izbori ne menjaju nista svakako i svi izvrsavaju the Ambasadinu volju, cemu?Zato što mogu
Mogu i da ukradu a mogu i da plate. A mogu i jedno i drugo zajedno.
Ne pije mi vodu bas to objasnjenje. Ako izbori ne menjaju nista svakako i svi izvrsavaju the Ambasadinu volju, cemu?Zato što mogu
Mogu i da ukradu a mogu i da plate. A mogu i jedno i drugo zajedno.
Ne pije mi vodu bas to objasnjenje. Ako izbori ne menjaju nista svakako i svi izvrsavaju the Ambasadinu volju, cemu?
Потребан је привид демократије.
Ovde je na vlasti onaj ko izvršava naredbe Zapada. To je bio Tadić dok je bio poslušan. Kad nije hteo da potpiše Briselski sporazum, našli su onoga ko hoće i to je to. Kad ovaj odbije poslušnost, naći će nekog drugog i tako dalje.
Jedan od razloga je da bi mogli od Murata da uzmu 10 miliona € u kešuNe pije mi vodu bas to objasnjenje. Ako izbori ne menjaju nista svakako i svi izvrsavaju the Ambasadinu volju, cemu?
Nije strano da velike zemlje lobiraju za njima odgovarajućeg predstavnika, ne samo kod nas nego u svim siromašnim zemljama gde imaju korist. Ne mogu da utiču na izbore ali mogu materijalno da poguraju one koji im odgovaraju. Šta se dalje dešava zavisi od samog naroda, zato negde imaš revolucije, pobunjenike...Ovakvi stavovi su jedan od najvecih problema ovog drustva.
Bilo da su bezanje od odgovornosti ili ciljano demoralisanje, svako ko zeli da vas ubedi da ste nemocni ne radi u vasu korist.
E, ali ne izvrsavaju volju iste ambasade, nes ti njima doakati.Ne pije mi vodu bas to objasnjenje. Ako izbori ne menjaju nista svakako i svi izvrsavaju the Ambasadinu volju, cemu?
Ono sto ne mogu da ukradu plate.Zasto placaju ako samo mogu da ukradu?
Zasto da ukradu ako su svi ionako Ambasadini?
Zasto ti sada spamujes sa 8 postova zaredom temu koja je tako beznadezna i besmislena?
Sto nam ti ne pokazes kako da budemo mocni? Ja ne vidim kako.Ovakvi stavovi su jedan od najvecih problema ovog drustva.
Bilo da su bezanje od odgovornosti ili ciljano demoralisanje, svako ko zeli da vas ubedi da ste nemocni ne radi u vasu korist.
Naravno da svi lobiraju, pa i mali lobiraju kod velikih. I mi i Albanci lobiramo po Zapadu i Rusiji, naravno u skladu sa svojim mogucnostima. Niko ne zivi u vakuumu, ali to ne znaci da su izbori i lokalna vlast beznacajni.Nije strano da velike zemlje lobiraju za njima odgovarajućeg predstavnika, ne samo kod nas nego u svim siromašnim zemljama gde imaju korist. Ne mogu da utiču na izbore ali mogu materijalno da poguraju one koji im odgovaraju. Šta se dalje dešava zavisi od samog naroda, zato negde imaš revolucije, pobunjenike...
Mi smo onda bogati, s obzirom da je Hil daleko od cetvrtog ili petog esalona.Sto je najgore, siromasnim zemljama zapada cetvrti ili peti esalon americkih politicara, da budu usa ambasadori, koji ne mogu raditi u perspektivnim zemljama, pa se zamajavaju s nasim kvalitetnim, skoro prvoklasnim politicarima
Gde je sve radio? Makedonija, Kosovo, Bosna, Srbija? U cv-u jedino nesto vredi 4 godine rada u Poljskoj, koja je prilicno ozbiljnija zemlja od nase, i bilo koje na Balkanu. I svakako kratak rad u Koreji, ali najvise kao po kazni obitava na Balkanu.Mi smo onda bogati, s obzirom da je Hil daleko od cetvrtog ili petog esalona.
Poljska, Juzna Koreja, Irak, podsekretar zaduzen za Istocnu Aziju i Pacifik, pregovarao u Bosni i sa Kinom, ako mislis da u Americi na te pozicije stavljaju cetvrti/peti esalon ljudi, nisi realan.Gde je sve radio? Makedonija, Kosovo, Bosna, Srbija? U cv-u jedino nesto vredi 4 godine rada u Poljskoj, koja je prilicno ozbiljnija zemlja od nase, i bilo koje na Balkanu. I svakako kratak rad u Koreji, ali najvise kao po kazni obitava na Balkanu.