Šta je novo?

Izbori 2024

Imao sam zanimljivo iskustvo u liftu juče. Dolazim ispred, kad već čeka neki momak sa nekim čudom od trotija, nije mi jasno kako je mislio uopšte da ubaci ono unutra. Dolazi lift, kad unutra već ženska mojih god, možda za nijansu starija, negovana, ok malo plastike, kaže da se izvinjava i da ona ona u stavri ide gore, pozvao je lift, nije stigla da otvori vrata. Iskorisitm priliku do gore, pošto je momak svakako morao sam (i pitanje da li je stao posle). Kad on krene u priču, ja sam dr filozofije, majka troje dece, na parlamentarnoj listi, znate ja sam stvarno glas iz naroda (Nesterović), uvali mi neki reklamni materijal. Zahvalih se kulturno, još je pohvalih, nisam posle uspeo da je nađem na listi u brzinskoj proveri.

To na tv-u je nicim izazvan prostakluk.

Nije prostakluk ako bih opsovao majku Anti Pavelicu.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ovo tvoje mi nije prostakluk više je revolt građanina Bekija... malo je i smešno, ali nije baš uporedivo s Pavelićem...

Građanin Beki 🤣

Šalim se malo, aj' laku noć.

Hehehe.. gde laku noć.. ja tek pijem jutarnju kafu 😄 čekam da svane lagano... meni je duži... dan kad ustanem ovako rano 😄 laku noć 😊

Da li je neko gledao Vucicev intervju za Nin.
Covek je rastavio Micu Culibrka na proste cinioce. Ono je bilo u nekim trenucima neprijatno za gledanje, u debati o javnom dugu npr. pomnozio je Culibrka sa nulom, procitah negde na tviteru u fazonu nije mu to utisak nedelje.
Ćulibrk je imao posla, u tom razgovoru, sa patološkim lažovom i manipulatorom, te se na njegovom terenu nije najbolje snašao, jer sam nije u tom fazonu. Ćulibrk nije kriv što je normalan i pristojan.

IMG_2868.png

Evo sireg spiska, tu su kosarkasi Strahinja i Nikola Jokic, mada ne znam ea je Strahinja imao karijeru. Od Lgbt predstavnika tu je Pedja Azdejkovic, ako nemas vremena da citas listu @Noki :) Ovo je fascinantno, posto mnoge Lgbt osobe koje znam ne glasaju iz ubedjenja za Sns (vole levicu i antifa organizaciju) vec radi ocuvanja pozicije koje imaju. To moze @vucko da potvrdi, mislim.
Samo kazem, nisam levicar, ken*ja mi se od antifa i ostalog, ali postujem tudja misljenja iako se ne slazem.

Koliko zvučiš kao SNS bot, bukvalno ne podnosim ljude iz te koalicije ali daj realnosti malo, čovek ide tamo gde mu je komanda naredila.
Најбољи аргумент на српском интернету.

Понош им "јаке" аргументе за седење у Београду док његов рођени град пада. Ипак, нема изговор за узимње пасоша државе која је окупирала његов родни град. А и нема ни за најгоре начелниковање у српској историји. Политички кадар од првог дана.

Мислиш да је ВЈ тек тако безвезе слала официре у Крајину? Неко је знао да официр за електронска и противелектронска дејства нема шта да тражи у Српској војсци Крајине која је у суштини била и остала до краја постојања територијална одбрана ојачана за тенкове и артиљерију. И ови што су били тамо нису баш отишли драге воље.
Добро је да нисмо имали Поноше 1914. године, пошто не би смо били овде да их коментаришемо.
А и још пре Другог светског рата војске су се бавиле електронским дејствима, стварно аргумент да није имао улогу тамо не пије воду.

Па како ти замишљаш да он напусти своје радно место и оде у Книн и шта да ради као електронац?
Боље да видимо где је током пада Книна био чувени генеал Ступар, видим сад је на листи подршке СНС, који је 1995. као специјалац дошао у Книн, оформио некакав назови корпус специјалних јединица, и кад је кренула Олуја наредио да се исти без борбе одмах извуче из Крајине у Републику Српску, само како би се сачували тенкови М-84 који су у Крајину дошли из Панчева. И сад се усуђује да прозива Поноша а сам ништа није урадио да одбрани родну Крајину.
Можемо и тако.

Једна занимљива појава на изборима. Верујем да је учестала и да постоји мање више од увођења вишестраначја, али а је сад на врхунцу - Један од мојих најбољих пријатеља је кандидат за одборника једне опозиционе листе у једном већем граду у Србији (не бих да откривам детаље). Солидне су шансе да ће ући у градску скупштину. Ипак, он већ 10 година живи у Београду и у сталном је радном односу. Каже да жели да се бори за свој град, али ипак не намерава да се пресели назад.

Најбољи аргумент на српском интернету.

Понош им "јаке" аргументе за седење у Београду док његов рођени град пада. Ипак, нема изговор за узимње пасоша државе која је окупирала његов родни град. А и нема ни за најгоре начелниковање у српској историји. Политички кадар од првог дана.
Nema nijednog Krajisnika da nije uzeo hrvatski pasoš.

Па како ти замишљаш да он напусти своје радно место и оде у Книн и шта да ради као електронац?
Боље да видимо где је током пада Книна био чувени генеал Ступар, видим сад је на листи подршке СНС, који је 1995. као специјалац дошао у Книн, оформио некакав назови корпус специјалних јединица, и кад је кренула Олуја наредио да се исти без борбе одмах извуче из Крајине у Републику Српску, само како би се сачували тенкови М-84 који су у Крајину дошли из Панчева. И сад се усуђује да прозива Поноша а сам ништа није урадио да одбрани родну Крајину.
Можемо и тако.
Војска Српске Крајине била је познта по својим лошим кадровима. Који су, као што је већ спомињано овде, често са мало воље слати на ратиште. Ипак, говоримо о буквално родном крају Поноша, о његовој кући и породици. Нико га није терао да изабере војнички позив, могао је да буде цивил и да ради шта хоће. Мислим свакако је он есенција једног ЈНА кадра, али опет таква особа нема заслуге на основу којих може да изгради политичку каријеру, а камо ли да постане председник Србије.

Nema nijednog Krajisnika da nije uzeo hrvatski pasoš.
И ако су, барем да имају неку корист од те држве. Ипак, то није смео да уради генерал српске војске, а потоњи кандидат за председника.

Vrh