Šta je novo?

Izbori 2024

Neozbiljni ste danas. Hajde nesto drugacije za promenu, sta bi prvo trebalo da uradi nova gradska vlast za nekoliko nedelja, po vasem misljenju? :cool:
Zabrana prodaje vlaznog lignita na teritoriji bgd.
Zabrana svaje gradnje na 3 centralne gradske opstine.
Uvodjenje dodatnog poreza na automobile.
Dodatni porez na drzanje pasa.
Zabrana prosirenja bgd na vodi.
Specijalna kontrola kvaluteta hrane koja se prodaje u gradu.

@Beki
Ti vec imas mogucnost da radis dje hoces u Evropi, ili da se vratiš u Korenicu ili Obrovac, ili odakle su već tvoji :) Nego ti si odlučio da živiš u Srbiji zemlji velikih mogućnosti ... čudim se kako bata Konjilo nije te sreće... odlučiće valjda posle 17.12. :)

Brat od tetke iz Vukovara ima pravo na pasos, nije uzeo. Bio clan Sds, nije ubio nit prebio nekog, ne zanima ga Hrvatska i ostao je tezak nacionalista. Od reintegracije 1998.,nijednom nije usao u Hrvatsku iliti delove bivse Rsk.
Zdravko Ponos je drzavljanin Srbije, a koliki je Srbin, to je vec upitno.
Od toliko kandidata, opozicija je nasla kompromitovanog, bez ikakvog pedigrea, drzavljanina Hrvatske, coveka koji je ozenio Hrvaticu. Suvise prozapadnjacki finog i pristojnog, a nas narod se lozi na bukadzije i one sto udaraju pesnicom o sto.
Deca iz tih mešovitih brakova znaju da budu daleko naprednija od ovih "čistunaca". Inače, ko vama garantuje da vam neki dalji predak nije bio Turčin ili Austrijanac? Deca iz tih brakova obično vide i jednu i drugu stranu, te su daleko kvalitetniji ljudi. Zabiti se u svoj prostor i misliti kako si ti Bogom dan, a onaj tamo je "đubre" jer nije Srbin je plitko razmišljanje.

Ponošova žena je iz Vojvodine. Izgleda da je trebalo da traži neku Šumadinku koja imam četničke korene...? 😂 Neverovatno kakvi su stavovi pojedinih ljudi. Mnogo je isfrustriranih Srba koji tu frustraciju nose iz svojih krajeva.

Moj školski drug poreklom iz Šumadije. Veliki radikal, mrzitelj svega hrvatskog i muslimanskog. Mene je često nazivao ustašom, kao iz šale. Međutim, u poslednje vreme on me često pita kako bi mogao da dobije hrvatski pasoš. 😂
Kaže da su mu se smučili svi i da želi da se preseli u EU. Posavetovao sam ga da oženi Hrvaticu i da se preseli u HR na 5 godina. Tada bi mogao da aplicira za pasoš. Samo što bi trebalo da polaže i "prisegu". 😂

Eto, meni su te Srbende presmešne. Svako ko se zalaže za čistotu nacije je umno poremećen. Niko od nas nije čist, ne postoji takav čovek. Zapravo, opterećeni time očigledno nešto kriju jer imaju teške komplekse. Meni je svejedno kako će me neko nazvati, znam i ko sam i šta sam. Pre svega sam čovek, a onda sve ostalo.

Plus, Hrvatice su bolje ribe (da upotrebim nivo presmešne argumentacije koja se koristi ovde na forumu).

Nikom nije palo na pamet da pogleda da su se venčali 1986, u vreme SFRJ.

Šta je trebao, da je zakolje na spavanju da bi ovde pojedini bili srećni?

Je l' bi tako pokazao da je "pravi srpski general"?

Bravo! Dragi moji Krajisnici, ima puno ljudi, vasih sunarodnika, koji glasaju za Sns, a na raznim forumima izigravaju neke mucenike, bezbankovice, koji stvaraju konfuziju, haos i sl., postavljaju se neutralno i neodlucno... Veoma ste prepreden narod, niko s vama nije nacisto, ni Srbijanci ni Hrvati :) nadam se da nisi od tih, Srbijanci su dobar narod, ako vam Srbijanci i Srbijanke ne odgovaraju, imate inostranstvo, imate bivsu Rsk... hrvatski pasos puno vredi, imate i Kenjadu i Australiju. :)

Plus, Hrvatice su bolje ribe (da upotrebim nivo presmešne argumentacije koja se koristi ovde na forumu).

Nikom nije palo na pamet da pogleda da su se venčali 1986, u vreme SFRJ.

Šta je trebao, da je zakolje na spavanju da bi ovde pojedini bili srećni?

Je l' bi tako pokazao da je "pravi srpski general"?
Trebalo je da je zakolje i da joj na čelu iscrta "četiri S". Onda bi mu Vjekoslav Šešelj dao orden "Belog orla".

@Igor

Moramo li ovo citati?

Krajisnici nisu narod, niti su Srbijanci narod.

Srbija je svacija zemlja, nemoj ti tu sa tim forama ako ti se ne svidja, vrati se odakle si dosao.

Ne znam sto klikcem show ignored content kad imam nepogresivu ignore listu 😭

Zasto ovaj tviteras pise da je otpad i izrazava se recnikom Orlica?

Glupaca sto ima politicko misljenje? U cemu je razlika izmedju tebe i Orlica ako nazivas tako ljude samo jer imaju drugaciji politicki stav.
Koje "političko mišljenje"? Da bi neko imao mišljenje o nečemu, prvo mora da ima mozak, a ovoj u glavi zuji promaja.

Za mene su svi sns-ovci glupi ljudi, u najboljem slučaju i u najblažoj verziji.. Ne mogu da cenim ikoga ko može da zaokruži Vučućevo ime na izborima, posle svega što je taj izrod napravio.. Ne, žao mi je-za mene su to glupanderi..

A zamisli jos i na spisku je osoba koje ga podrzavaju.

Tacno je. Kad si barem iz delimicno mesovitog braka cujes dve ili vise prica. Vidis mane i jednih i drugih i trecih.
Jos ako stignes da zivis u nekoh trecoj zemlju shvatis jos i vise.
Ali onda previse znas, previse razumes, a ljudi to ne vole.

Vi se cudite glasacima sns. A oni inaju svog idola, svog junaka. Cekaju da "za.j*** Svabe" da zivimo kao kraljevi, da svi dobijemo mercedese.... Da lezimo u hkadu a bifteci sami da nam dolaze na tanjir....
Jer smo dobri ljudi.....

Iskreno se jesam iznendaio nekima sa spiska, ali ti na spisku su ugl ti sa interesom, a ako nisu, pa onda spadaju u glupe ako su pali na dramoserovu žvaku. Kad je izašao onaj spisak botova, tačno sam posmunjao na neke ljude koje površno poznajem i naravno da su bili tu, autentična je tabela.

Naravno, uvek postoji i onih 1%, koji jesu kvalitetni. Gujon npr. Znam i čoveka jako dobro koji je na čelu jedne državne agencije (korisne, ne za fake radna mesta) za koga možemo da kažemo da smo srećni što ga imamo. 3 fakulteta ovde i ko zna koliko usavršavanja preko, 4 strane CV-a samo obrazovanje i radovi, jednostavno klasa što se vidi iz svake rečenice.

Arno je odlican covek, radi pravu stvar. Mnogi ga vole, s tim da ima jedan deo kojima smeta sto je morao da se uclani u stranku.
Ako Milosa Jovanovica zovu Milos Francuz, onda ovoga treba da zovu Arno Srbin, analogno tome. :)

Samo pola su glupi, dakle svi oni zavedeni mas-medijima, propagandom. Druga polovina ima ozbiljan interes i rasturanje hobotnice znači nestabilnost za njih.

Još jedna bitna stvar koju neki zaboravljaju. Sada već ima dosta ljudi koji finanijski ni na koji način ne zavise od ovih koji su zajahali (što je odlično i kamo sreće da bude što više, jer to je sloboda). Zavise samo indirektno (same društvene vrednosti, sudstvo, zdravstvo, službe) i u principu je nebitno ko je vlast! Međutim dosta je onih koji posredno i finansijski zavise! Šta to znači? Pa to da će se eventualna politička nestabilnost posredno odraziti na posao i zato biraju status quo, apstiniraju!

sta ce uraditinl ona grupa od 40% koja nikad nije glasala. (kao sto ni ja nisam) sa idejom da ne postoji izbor her su svinoni isti.
Ja i dalje mialim da su svo g.ovna, ali Hulja smrdi za sto.

Imabi onih koji se plase da ako On ode da ce se sve raspasti.

Arno je odlican covek, radi pravu stvar. Mnogi ga vole, s tim da ima jedan deo kojima smeta sto je morao da se uclani u stranku.
Ako Milosa Jovanovica zovu Milos Francuz, onda ovoga treba da zovu Arno Srbin, analogno tome. :)
Pa sad, da li ga ljudi vole, to je pitanje. U stvari, bolje pitanje je da li ga ljudi uopšte poznaju. Čovek je 99% uzet u SNS zbog svojeg "aktivizma" oko KiM, pa da bude kao dobar pokazatelj za to političko pitanje. Ali vrlo je realno da su i njega ucenili nečim pa sad mora da bude sa njima. E sad, odličan čovek, radi pravu stvar - malo morgen. Jednog dana se učlani u stranku i samo tako odjednom kreće isti odvratni rečnik i užasno ponašanje prema ljudima.

Meni je on ranije bio okej, ništa posebno, nisam se nešto interesovao niti mi je smetao. A sad, pa ne mogu ni da pogledam koliko je odvratan.

Sva ta politika moze sa manje uvreda i prljavstine. Sad gore @Noki tvrdi da je neciji deda ustasa. Kod nas se takvi argumenti olako vade.

Pogledajte samo CG. Nivo za nas.

Mogao si samo u jednoj rečenici da napišeš da ti je deda bio ustaša.

šala naravno😁 😁toliko si razvukao u jednom postu, da svi imamo neke još krvi, o kojoj ne znamo kome pripada, da sam prosto morao

Kuću proda zbog provoda, žene su mu moda... Sto brakova i raaaazvoda, pravi mutivoda ☺️ iskreno volim te raspad narodnjake da slušam, ne volim one koji su kao pretenciozni da budu neka muzika, ne daj bože umetnost, kao Aco Pejović i slična sranja... Nego baš ove ekstreme i sprdačine, gde se tekstopisac svesno našalio sa svima njima a i nama.. mutivoda, kakav izraz 😆 za to je trebalo otvoriti rečnik...
Ja od Đorđevićke volim i Janje umiljato-Ne volim te što si zlato, meni bogom dato, već što si mi eto tako, janje umiljatooo.. :D:LOL::ROFLMAO:koji su to hitovi, udri, tuci..

Vrh