Jokic klasican SNSovac, ne znam cemu cudjenje. Seljacine i kriminalci svi u porodici, tuku zene, grade nelegalno, dizu tri prsta i ljube krst, veliki Srbi i vernici, ali zato se ne igra za reprezentaciju gde treba srpstvo u okvirima svog posla da se pokaze.
Mislim da je vec sada prestigao Djokovica po ukupnoj zaradi, ako ne do kraja sezone ce sigurno, a posle toga ce mu ubedljivo pobeci, a Srbija pare videla nije. Kupio klub u Somboru i kao renovirao im halu, okrecio bukvalno samo i neke sitne radove odradio, nalepio reklame sa svojim likom.
Ovo što si ti uradio je tipično SNSovsko ponašanje.
Ko tuče ženu, gradi nelegalno? Ko su kriminalci u porodici? Još da si napisao ukrao 619 miliona i možeš da budeš na listi za poslanika.
Ko ne igra za reprezentaciju? Proveri ti to malo bolje.
I eto opet se broje tuđi novci? Zašto? Ako će da ih sve zapali, njegovi su, sam ih je zaradio, bez pomoći partije.
Kako si se ti uhvatio Jokića tako se mnogi uhvate za Đokovića, kao da su vam oni nešto dužni.
Šta je Jokić uradio za Srbiju? Prvo, nije promenio državljanstvo, takmiči se pod zastavom Srbije.
Drugo, svoje veliko pošteno zarađeno bogatstvo delimično troši u Srbiji od čega država i deo građana imaju samo koristi.
Treće i najvažnije, besplatan PR za državu u većini sportskih novina, portala gde izlaze članci kako se provodi na zasluženom odmoru, pa bile to trke konja, splavarenje ili kafana.
Zašto je potpisao? Ili bio na inauguraciji prošli put? Možda čovek stvarno veruje da ovi rade kako treba? I sad ga treba spaliti na lomači (Seljacine i kriminalci svi u porodici, tuku zene, grade nelegalno, dizu tri prsta i ljube krst, veliki Srbi i vernici) zbog pogrešnog političkog izbora?