Вучић је ту где јесте и због кадрова као што је Понош. И Тома би га победио на председничким изборима са великом разликом, а не Вучић.a vucic je imao
Вучић је ту где јесте и због кадрова као што је Понош. И Тома би га победио на председничким изборима са великом разликом, а не Вучић.a vucic je imao
Родни крај и генерала Ступара. Човека који је основао чувену 72. Значи човек од акције. И који је из родног краја побегао без испаљеног метка. Чак му је пола тзв. специјалног корпуса који је покушао самоиницијативно борбу заробљено код Топуског. И после наставио успешну каријеру у Војсци Југославије.Војска Српске Крајине била је познта по својим лошим кадровима. Који су, као што је већ спомињано овде, често са мало воље слати на ратиште. Ипак, говоримо о буквално родном крају Поноша, о његовој кући и породици. Нико га није терао да изабере војнички позив, могао је да буде цивил и да ради шта хоће. Мислим свакако је он есенција једног ЈНА кадра, али опет таква особа нема заслуге на основу којих може да изгради политичку каријеру, а камо ли да постане председник Србије.
Ако ћемо да будемо прецизни, колико се сећам, Ступар је рођен у Кикинди.Родни крај и генерала Ступара. Човека који је основао чувену 72. Значи човек од акције. И који је из родног краја побегао без испаљеног метка. Чак му је пола тзв. специјалног корпуса који је покушао самоиницијативно борбу заробљено код Топуског. И после наставио успешну каријеру у Војсци Југославије.
Ко је терао генерала Ступара на војнички позив? Зашто је постао специјалац и гурао се? Зашто је парадирао у Крајини за Видовдан па побегао без борбе? Зашто сад паламуди по Хепију као некаква величина?
tvoja hipoteza je da nema zasluga dovoljno da bi ima politicku karijeru.Вучић је ту где јесте и због кадрова као што је Понош. И Тома би га победио на председничким изборима са великом разликом, а не Вучић.
Где је био Тома 1995. кад је пао Книн?Вучић је ту где јесте и због кадрова као што је Понош. И Тома би га победио на председничким изборима са великом разликом, а не Вучић.
То није (само) хипотеза, то је проблематика.tvoja hipoteza je da nema zasluga dovoljno da bi ima politicku karijeru.
ako vidim da dosta ljudi ima politicku karijeru bez zasluga, ne znam kako tvoja hipoteza stoji
Тома је официр рођен у Книну?Где је био Тома 1995. кад је пао Книн?
Zasto ovaj tviteras pise da je otpad i izrazava se recnikom Orlica?Teška je frka SNS-u jer je aktivirao po Tik Toku i influensere da botuju kako bi mladi glasali za SNS ili makar ostali kući.
Glupaca sto ima politicko misljenje? U cemu je razlika izmedju tebe i Orlica ako nazivas tako ljude samo jer imaju drugaciji politicki stav.Koja glupača..
Pa sta ako je neko uzeo? Mada ja sam imao pravo, a nisam. Eto ga jedan.Nema nijednog Krajisnika da nije uzeo hrvatski pasoš.
Четнички војвода.Тома је официр рођен у Книну?
Ne znaju ljudi dal pod uticajem majke deca odrastaju u pravoslavnom ili jugoslovenskom duhu ako je jugoslovenski duh, onda je pogodan da poseti koncert Merlina Merlin je davno imao koncert u BiH gde kaze "zabranjeno za Srbe i pse", a ako su ovi Jugosloveni ili Bosanci pravoslavne vere, takvi su i vise nego dobrodosliSamo zamerka sto je ozenio Hrvaticu je vec preterana
Tacno. Snaga rezima je u mekoci nasih ljudi. Umesto da se svim sredstvima bore orotiv smrtnih neprijatelja oni zele da budu fini.Jokić je Pavelić.
Ne znaju ljudi dal pod uticajem majke deca odrastaju u pravoslavnom ili jugoslovenskom duhu ako je jugoslovenski duh, onda je pogodan da poseti koncert Merlina Merlin je davno imao koncert u BiH gde kaze "zabranjeno za Srbe i pse", a ako su ovi Jugosloveni ili Bosanci pravoslavne vere, takvi su i vise nego dobrodosli
Danas svaka kreatura ima pasos Srbije, ali nisu svi Srbi.
I Sigal je drzavljanin Srbije, i Stiv Voznijak i Gelor Kanga, i ko sve ne ako se neko preziva na ic ili vic, isto ne mora ra znaci da je Srbin
Veliko broj tih ljudi njihov rodnin kraj nije nikada ni zanimao. U dusi su ga smatrali za siromasnu vukoje*******inu.Nema nijednog Krajisnika da nije uzeo hrvatski pasoš.
Mislim da je uzeo pasoš nakon završetka vojne karijere.И ако су, барем да имају неку корист од те држве. Ипак, то није смео да уради генерал српске војске, а потоњи кандидат за председника.
Nije uzeo onaj, kome ne treba za rad u EU i za putovanje u VB, SAD, AUS i CA, bez vize.Pa sta ako je neko uzeo? Mada ja sam imao pravo, a nisam. Eto ga jedan.
Jeste, dosta teskih tema, da vidimo sta pustaju na radiju