Odgledao sam intervju.
Neko reče da je pogazio Ćulibrka, to ni blizu ne odgovara istini, korektno je odrađen intervju, ali posle ovoliko godina negostovanja u medijima gde bi ga jedan novinar adekvatno pretres'o, ne može ni da se svaka tema obradi na valjan način. Puno toga je propušteno. Ali Vučićeva procena da treba da napravi taj intervju puni govori u kojim se govnima nalazi.
Jer da zaista ima tako glatku podršku o kojoj priča ne bi se mučio kao godinama do sad što nije davao ni 5 para da se objašnjava tamo gde mu je stvarno neugodno. Moglo je jače da ga se nagazi. Puno je lagao, izvrtao, what aboutizovao uz njehove žvalave cinične omehe i očigledna prećutkivanja, pravio se naivan, al se moralo dalje u intervjuu...
On ne vidi problem kad ona radnica u call centru kaže - e top kraljice samo uslikaj glas da vidimo za tih 9000 da si naša, lojalna... Kaže ne vidi krivično delo

mislim to vređa razum da ne mora dalje ništa da mi priča... Kao novac u šake, pa klima glavom, jeste, jeste, porez mora da se plati, to je primetio da joj nije izdala fiskalni racun za kupovina glasova. Samo kupovinu glasova nije primetio i to bi glat prećutao da se Ćulibrk nije i na to osvrnuo... Takoda mani me tog ološa. Ništa sw intervjuom nije promenilo, ostajd dobar za primitivnu Srbiju i mediokritete ili proračunate koji imaju jadan interes u kešu zašto mu daju glas. Kasno mu je sada da nam objašnjava. Imamo šansu za 7 dana, da ga vratimo u ustavne okvire i nadležnosti koje odatle crpi, a ako ništa drugo naš narod voli da tera inat. Pa bi baš bilo zabavno gledati kohabitaciju Aleksića i njega. Kao u Hrvatskoj malo dinamike da se unese. To može samo da demokratizuje društvo, jednovlašče u Vučićevoj izvedbi donosi korist samo privilegovanima.
Nadam se iskreno u snagu građana da glasamo tako da kriminalnoj hobotnici koju je sam stvorio i hranio, odsečemo barem 3, 4 bitna kraka, pa da vidimo iz te pozicije, malo pravičnije po sve, kako će dalje. Dugo je narod trpeo nepravdu. Mediokriteti koji mu veruju i ova tuga od proračunatih koja ima neku keš vajdu, a opšte dobro, vladavina prava i smenjivu vlast ič ih ne zanimaju, nek nastave da glasaju za njega. Za takve pomoći nema i snaga argumenta, ubeđivanja ili rasprave sa njima je 0.