Šta je novo?

Izbori 2024

Војска Српске Крајине била је познта по својим лошим кадровима. Који су, као што је већ спомињано овде, често са мало воље слати на ратиште. Ипак, говоримо о буквално родном крају Поноша, о његовој кући и породици. Нико га није терао да изабере војнички позив, могао је да буде цивил и да ради шта хоће. Мислим свакако је он есенција једног ЈНА кадра, али опет таква особа нема заслуге на основу којих може да изгради политичку каријеру, а камо ли да постане председник Србије.
Родни крај и генерала Ступара. Човека који је основао чувену 72. Значи човек од акције. И који је из родног краја побегао без испаљеног метка. Чак му је пола тзв. специјалног корпуса који је покушао самоиницијативно борбу заробљено код Топуског. И после наставио успешну каријеру у Војсци Југославије.
Ко је терао генерала Ступара на војнички позив? Зашто је постао специјалац и гурао се? Зашто је парадирао у Крајини за Видовдан па побегао без борбе? Зашто сад паламуди по Хепију као некаква величина?

Odgledao sam intervju.

Neko reče da je pogazio Ćulibrka, to ni blizu ne odgovara istini, korektno je odrađen intervju, ali posle ovoliko godina negostovanja u medijima gde bi ga jedan novinar adekvatno pretres'o, ne može ni da se svaka tema obradi na valjan način. Puno toga je propušteno. Ali Vučićeva procena da treba da napravi taj intervju puni govori u kojim se govnima nalazi.

Jer da zaista ima tako glatku podršku o kojoj priča ne bi se mučio kao godinama do sad što nije davao ni 5 para da se objašnjava tamo gde mu je stvarno neugodno. Moglo je jače da ga se nagazi. Puno je lagao, izvrtao, what aboutizovao uz njehove žvalave cinične omehe i očigledna prećutkivanja, pravio se naivan, al se moralo dalje u intervjuu...

On ne vidi problem kad ona radnica u call centru kaže - e top kraljice samo uslikaj glas da vidimo za tih 9000 da si naša, lojalna... Kaže ne vidi krivično delo 😆 mislim to vređa razum da ne mora dalje ništa da mi priča... Kao novac u šake, pa klima glavom, jeste, jeste, porez mora da se plati, to je primetio da joj nije izdala fiskalni racun za kupovina glasova. Samo kupovinu glasova nije primetio i to bi glat prećutao da se Ćulibrk nije i na to osvrnuo... Takoda mani me tog ološa. Ništa sw intervjuom nije promenilo, ostajd dobar za primitivnu Srbiju i mediokritete ili proračunate koji imaju jadan interes u kešu zašto mu daju glas. Kasno mu je sada da nam objašnjava. Imamo šansu za 7 dana, da ga vratimo u ustavne okvire i nadležnosti koje odatle crpi, a ako ništa drugo naš narod voli da tera inat. Pa bi baš bilo zabavno gledati kohabitaciju Aleksića i njega. Kao u Hrvatskoj malo dinamike da se unese. To može samo da demokratizuje društvo, jednovlašče u Vučićevoj izvedbi donosi korist samo privilegovanima.

Nadam se iskreno u snagu građana da glasamo tako da kriminalnoj hobotnici koju je sam stvorio i hranio, odsečemo barem 3, 4 bitna kraka, pa da vidimo iz te pozicije, malo pravičnije po sve, kako će dalje. Dugo je narod trpeo nepravdu. Mediokriteti koji mu veruju i ova tuga od proračunatih koja ima neku keš vajdu, a opšte dobro, vladavina prava i smenjivu vlast ič ih ne zanimaju, nek nastave da glasaju za njega. Za takve pomoći nema i snaga argumenta, ubeđivanja ili rasprave sa njima je 0.

Родни крај и генерала Ступара. Човека који је основао чувену 72. Значи човек од акције. И који је из родног краја побегао без испаљеног метка. Чак му је пола тзв. специјалног корпуса који је покушао самоиницијативно борбу заробљено код Топуског. И после наставио успешну каријеру у Војсци Југославије.
Ко је терао генерала Ступара на војнички позив? Зашто је постао специјалац и гурао се? Зашто је парадирао у Крајини за Видовдан па побегао без борбе? Зашто сад паламуди по Хепију као некаква величина?
Ако ћемо да будемо прецизни, колико се сећам, Ступар је рођен у Кикинди.
Исто, нисам га нигде хвалио, његова лоша дела нису ни аргумент ни против аргмуент за Поноша.

Вучић је ту где јесте и због кадрова као што је Понош. И Тома би га победио на председничким изборима са великом разликом, а не Вучић.
tvoja hipoteza je da nema zasluga dovoljno da bi ima politicku karijeru.

ako vidim da dosta ljudi ima politicku karijeru bez zasluga, ne znam kako tvoja hipoteza stoji

Sva ta traženja dlake u jajetu (iole normalnim) opozicionim kandidatima me podsećaju na scenu iz dogme kada Met Dejmon želi da upuca jedinu potpuno bezgrešnu osobu koja nije rekla "nazdravlje", kada je on kinuo.

Neverovatno mi je da ne možete da se fokusirate na prioritete, a prvi bi trebalo da budu smenjivost vlasti i vraćanje institucija u sistem iz privatnog poseda.

Nebitno je čak i da je sve to tačno za Ponoša ili bilo koga drugog.

Nebitno je da li vam se sviđa Miloš Jovanović ili mislite da je Đilas ružan onako sav žut (plurivokalno).

Ljudi, (politički) sistem zemlje je uništen i biće potrebne minimum godine da se šteta nadoknadi, jer je sa njim uništen i svaki sistem vrednosti.

Gori vam kuća, dođu vatrogasci, a vi lajete kako su ušli obuveni.

Otp. ta analogija; kao poređenje Hitlera i "prljavog" Zlatana Ibrahimovića koji vas "baš mnogo nervira"

Poslednja izmena:
Teška je frka SNS-u jer je aktivirao po Tik Toku i influensere da botuju kako bi mladi glasali za SNS ili makar ostali kući.

Zasto ovaj tviteras pise da je otpad i izrazava se recnikom Orlica?

Koja glupača..
Glupaca sto ima politicko misljenje? U cemu je razlika izmedju tebe i Orlica ako nazivas tako ljude samo jer imaju drugaciji politicki stav.
Nema nijednog Krajisnika da nije uzeo hrvatski pasoš.
Pa sta ako je neko uzeo? Mada ja sam imao pravo, a nisam. Eto ga jedan.

Brat od tetke iz Vukovara ima pravo na pasos, nije uzeo. Bio clan Sds, nije ubio nit prebio nekog, ne zanima ga Hrvatska i ostao je tezak nacionalista. Od reintegracije 1998.,nijednom nije usao u Hrvatsku iliti delove bivse Rsk.
Zdravko Ponos je drzavljanin Srbije, a koliki je Srbin, to je vec upitno.
Od toliko kandidata, opozicija je nasla kompromitovanog, bez ikakvog pedigrea, drzavljanina Hrvatske, coveka koji je ozenio Hrvaticu. Suvise prozapadnjacki finog i pristojnog, a nas narod se lozi na bukadzije i one sto udaraju pesnicom o sto.

Ponos je ocajan kandidat, tesko je poverovati da namerno nije postavljen kao takav da slucajno ne bi pobedio Vucica.

Samo zamerka sto je ozenio Hrvaticu je vec preterana 🤣

Samo zamerka sto je ozenio Hrvaticu je vec preterana 🤣
Ne znaju ljudi dal pod uticajem majke deca odrastaju u pravoslavnom ili jugoslovenskom duhu :) ako je jugoslovenski duh, onda je pogodan da poseti koncert Merlina :) Merlin je davno imao koncert u BiH gde kaze "zabranjeno za Srbe i pse", a ako su ovi Jugosloveni ili Bosanci pravoslavne vere, takvi su i vise nego dobrodosli :)
Danas svaka kreatura ima pasos Srbije, ali nisu svi Srbi.
I Sigal je drzavljanin Srbije, i Stiv Voznijak i Gelor Kanga, i ko sve ne :) ako se neko preziva na ic ili vic, isto ne mora ra znaci da je Srbin :)

Ne znaju ljudi dal pod uticajem majke deca odrastaju u pravoslavnom ili jugoslovenskom duhu :) ako je jugoslovenski duh, onda je pogodan da poseti koncert Merlina :) Merlin je davno imao koncert u BiH gde kaze "zabranjeno za Srbe i pse", a ako su ovi Jugosloveni ili Bosanci pravoslavne vere, takvi su i vise nego dobrodosli :)
Danas svaka kreatura ima pasos Srbije, ali nisu svi Srbi.
I Sigal je drzavljanin Srbije, i Stiv Voznijak i Gelor Kanga, i ko sve ne :) ako se neko preziva na ic ili vic, isto ne mora ra znaci da je Srbin :)
tumblr_n7yuonzzih1tfa8pto1_500.gif

Momcilo Perisic ti je Srbin, samo izdajica. Ako moram da biram izmedju njega i Ponosa, ne bih izabrao nikog. Ne funkcionisem tako sto sam primoran da biram izmedju tvrde stolice i proliva.
Valjda ti je jasno kako to ide kad te teraju na nesto, primoravaju da biras, sta je manje zlo.. a ti i dalje ne zelis zlo.

Neozbiljni ste danas. Hajde nesto drugacije za promenu, sta bi prvo trebalo da uradi nova gradska vlast za nekoliko nedelja, po vasem misljenju? :cool:

И ако су, барем да имају неку корист од те држве. Ипак, то није смео да уради генерал српске војске, а потоњи кандидат за председника.
Mislim da je uzeo pasoš nakon završetka vojne karijere.

Активна војна лица не смеју да имају двојно држављанство.

Vrh