Šta je novo?

Izbori 2024

Morate biti bas naivni ako verujete da je slučajnost što se na Kosovu pogorsavala situacija kada i Klintonu .
I da Ameri ulaze u rat bez koristi za njih. Na Kosovu nema nafte, zar ne?

Onaj ko dans veruje u fraze tipa "slobodni svet", "demokratija", "ljudska prava" , "medjunarodna zajednica", moze se komotno smatrati retardiranim.

Бошко Обрадовић: Мариника Тепић се самопрогласила за председника Анкетног одбора за утврђивање истине о масовним убиствима, иако он још увек није формиран

Zanimljivo je koliko sudbina Milovana Brkica, koa jedinog novinara koji je pisao o svim aferama, ne interesuje nikoga.
To jasno pokazuje da u Srbiji ne postoji opozicija, ljudi od principa...
Gde su tu "nase Laure", nas veliki sudija Majic, Olja Beckovic i ostali....

Poslednja izmena:
Hajmo već jednom kao narod prestati da se ponašamo kao misice.

A što se tiče ovog lika u zatvoru. To su njihove unutrašnje stvari. Neka ga spasava Bocan Harčenko sada.

Hajmo već jednom kao narod prestati da se ponašamo kao misice.

A što se tiče ovog lika u zatvoru. To su njihove unutrašnje stvari. Neka ga spasava Bocan Harčenko sada.

Znas li da je M. Brkic prvi optuzio Bocan Harčenka da radi za Hulju. (kao i mnoge potkupljene zapadne diplomate)
Napadao je Putina sto daje smrdljivim radikalima ordenje.

Kao što rekoh. Porodična svađa. Neka ih.

Radikalima je nasilje priroda. Sada kada se međusobno krljaju normalan deo društva treba da se umeša? Ma nemoj?

Nek se pokrljaju do kraja.

Nato koji cuva nas narod dole,!?!kakve opskurne price. Svako ko misli tako, moze meni da prepise svoj stan, ja cu ga cuvati od komsija i placati odrzavanje lifta. Ako nece sudski da prepise mogu i silom, kao nato demokrate. A tek prica od 1.6 milona albanaca. Zamisljam hrvate, gde neko pusta teze prazna je dalmacija, sta cemo sa 20 posto srba, predsednik sabora ce biti cetnik, itd itd.. kod njih to ne moze, zato oni imaju drzavu a kod nas svako moze da se.. po istoj i opravdava odvajanje dela teritorije

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Hrvati mogu. Mi ne možemo.

Jel teško razumeti?

A ne bi ni Hrvati mogli devedesetih da mi nismo ruska ekspozitura. I još uživamo.

Стање на терену на Балкану је са циљем спречавања изласка Русије на Јадран. Тако је од Тита, и због тога је распарчана Југославија и због тога је ЦГ у НАТО. То је геополитика још од Берлинског конгреса.

Au druže...

Ej u oči se gledamo i lažemo, i svim srcem verujemo u lagarije :D Wishful thinking na maks. Nacionalna osobina ovog naroda, majke mi
Znaci Klinton uposlio američku propagandu da laže o nama, onako bezveze. Taman posla da skrene pažnju sa sebe i svog opoziva. Usput je potrošio silne milijarde američkih poreskih obveznika, jer je mirotvorac?
Jbg imam previše godina da verujem u te bajke....

Ti veruješ u gore bajke brate moj.

Da ti nacrtam:

Evo ti zašto smo bombardovani. U ono vreme, ako se ne varam, najistočnija NATO baza u Evropi, ako ne računamo Turke. Valjda ti je jasno zašto im je to važno.

Sloba deset godina gura Amerima prst u oko i šilji onu stvar na njih, onda Ameri na Kosovu nađu partnere koji su više nego voljni da dopuste ovako nešto, pa makar ti partneri bili UČK, koje su prethodno proglasili za teroriste. UČK zauzvrat dobije svoju državu i svi srećni.

A Sloba nastavi da šilji onu stvar i čestita nam mir.

Je l' stvarno misliš da ozbiljne države kao što su SAD (šta god mi mislili o njima), sebi dopuštaju da odluke o bombardovanju jedne zemlje donose preko kolena, i to zbog jednog seks skandala? Ili je sve to malo ozbiljnije i dugotrajnije planirano? I da li zaista misliš da u Americi jedan čovek ima moć da odlučuje o tome? Ako ti ovakve stvari nisu jasne, onda ti stvarno ništa nije jasno.

Moramo prestati da se lažemo da bi nam realnost bila lakša, nije sramota priznati da smo bili glupanderi, i mi kao narod i rukovodstvo koje smo izabrali. Svako bavljenje infantilnim pričama i traženje izgovora za realnost koja nam se dešava, umesto traženja uzroka problema iznutra, je priča za malu decu i nezrele, nedorasle ljude, i to će nas samo voditi u sve dublji glib. Kao što vidiš, 30 godina i jesmo u sve dubljem glibu, sa pomalo koprcanja.

Što reče neko gore, Hrvati su mogli, mi ne možemo... Prosto ko pasulj. Zašto je to tako - jbg to je već druga diskusija.

Poslednja izmena:
Bogami kako se Vučić ponaša opet će nam natovariti NATO na grbaču, a likovi poput Darta će tvrditi da je opet tu nešto "izmišljeno".

Вучић јесте 100%. То говоре опозиционар прозападног опредељења.
Слоба је био корисна бу**** и жртвени јарац ког су насанкали.

Koliko treba biti rus da se ne bi bio zapadnjak? Vama ljudima jedino Putin i Prigožin da dođu da vladaju da "ne bi bili zapadnjaci". Jbt.

Neverovatni ste. Amerika upravo odvalila šamarčinu Vučiću, ali ne on je zapadni čovek. Isto jutro on ide na sastanak sa ruskim ambasadorom da produbi saradnju. Zapadni čovek.

Biće bolje kad postavimo političare koji će voditi srpsku politiku, a ne rusku.

Mislim da za tebe postoji sjajno resenje.
U Ukarjini se ovih dana traze takvi ljudi, mogao bi i da napredujes, imas potreban "drive".
Zamisli sebe u "full gear" u rovu. Prvo na Moskvu, a posle "Sky is the limit."

Ali mislim da te iz Centrale ne bi pustili.

Vucic treba Americi i EU da vlada ovde. Oni znaju da ovde vecina naroda ih ne podnosi i da su skloniji Rusima. Zato je Vucicu dozvoljeno da pljuje po zapadu i dize Rusiju po medijima, dok radi sve u interesu Amerike i EU. Tako dobija izbore i svi srecni. Mnogo se Amerima j*** sta ce Vucic reci za lokalne medije ili sta ce pijane budale pricati na Hepiju. To ce mu doneti glasove i pobedu na izborima, a to je sve sto njih zanima.

Oni su nas kroz Vucica izmuzli vise nego bilo koga drugog. Ni ne moraju nista da nam obecavaju, neki ulazak u EU npr. pa tamo fondove, kredite... sve su dobili, a nisu nista dali. A i sto bi davali, moze im se...

Koliko treba biti rus da se ne bi bio zapadnjak? Vama ljudima jedino Putin i Prigožin da dođu da vladaju da "ne bi bili zapadnjaci". Jbt.

Neverovatni ste. Amerika upravo odvalila šamarčinu Vučiću, ali ne on je zapadni čovek. Isto jutro on ide na sastanak sa ruskim ambasadorom da produbi saradnju. Zapadni čovek.
Ако Тони Блер као ментор, финансирање обитељи Клинтон и дружење са Шредером нису довољни да будеш западни човек, онда не знам стварно.
Та шамарчина за Вулина је игра штапа и шаргарепе. И опет све то као Вулин руски човек, састанци са амбасадором, то је жвака за сељака, игроказ за прост народ.
Јахте са Рамом и шћиптаре екипицом то је реалност.

Vrh