Isto kao i što Albanici ne žele da budu deo SrbijeПа наравно не желе да буду део независног Косова кад им се не нуди никаква значајна аутономија. ЗСО у скупштини Косова може да се укине на првом заседању након оснивања ЗСО.
Isto kao i što Albanici ne žele da budu deo SrbijeПа наравно не желе да буду део независног Косова кад им се не нуди никаква значајна аутономија. ЗСО у скупштини Косова може да се укине на првом заседању након оснивања ЗСО.
Albanci su pobednici. Srbi nisu. Niti su svi jednaki, niti su svi u istim pozicijama.Isto kao i što Albanici ne žele da budu deo Srbije
Mađari nisu hteli da otcepe Vojvodinu? U Drugom svetskom ratu su deo otcepili i pripojili velikoj Mađarskoj. Nije ti poznato da su deo Baranje i Bačke okupirali? Mađare posle niko nije terao da napuštaju Vojvodinu. Meni je žao što su i Nemce oterali, pogotovu one prave paore. Vredan je to narod, ima se šta naučiti od njih.Mađari nisu insistirali da otcepe deo Vojvodine.
O ovim tenzijama i pričam. Ja kažem da će to sve da splasne kada Srbi priznaju Kosovo kao državu i ponude lojalnost.
Pričamo o Vojvodini posle svetskog rata. Bili su lojalni. Srbi na Kosovu nisu lojalni, da jesu tenzije bi pale. Ovako im se smeši sudbina RSK.Mađari nisu hteli da otcepe Vojvodinu? U Drugom svetskom ratu su deo otcepili i pripojili velikoj Mađarskoj.
Dakle nadmudrili su i Srbe i NATO. Pa mi bolje da se dogovorimo sa tim Albancima. Očigledno nije dobro biti protiv njih. Poraz garantovan.Nisu pobedili u ratu već je NATO pobedio za njih. Da nisu imali podršku zapadu
Nisu oni nadmurili nikoga, jednostavno je bio los tajming po nas.Dakle nadmudrili su i Srbe i NATO. Pa mi bolje da se dogovorimo sa tim Albancima. Očigledno nije dobro biti protiv njih. Poraz garantovan.
Ne postoji rat bez saveznika. Pobede se računaju. Gubitnicima više pameti za ubuduće.
Ovo nije istina al se toliko puta ponavljalo da je postala istina kod nasNisu oni nadmurili nikoga, jednostavno je bio los tajming po nas.
Klinton je uhvaćen u sex skandalu, pa je morao da skrene pažnju američke javnosti. Nazalost oni od afera jedino vise voli da uvode demokratiju bombama , pa su maksimalno angažovali propagandu da nas satanizuje.
Zaoštravanje odnosna oko Kosova, dolazi bas u trenutku kada je glasano o nepoverenju Klintonu.
To je mantra koja se ponavlja. Zajedno sa:Ovo nije istina al se toliko puta ponavljalo da je postala istina kod nas