Ne odgovaram Voxu naravno... Razumeo sam odmah da je odgovorio MC_ da ne možemo sve lustrirati...
Evo gledam onu Milicu zavetnicu, bila je rado viđena gošća na Happy-ju dok nije prešla cenzus, sada je svaka 3 dana na N1, na Happy je više ne zovu bila je dobra samo dok je rasipala glasove i time pomagala vodećoj stranci da osvoji koji mandat više...
Jel ona Šešelj? Jesu to ti gori? Pa nek dođe na vlast boli me uvo... Treba da štitim ovu bagru kriminalaca jer se svakom iz opozcije ima nešto zameriti i onda bolje da ne menjamo ništa? Vidi se da je imala jaču retoruku samo da bi ušla u parlament, a zapravo je desni centar i tako bi se i profilisala da je na vlasti... Nije dobro po Kosovo i nacionalističke ideale kad shvatite da svi igraju po istom diktatu zapada i da bi se i Milica i Miloš i Boško prilagodili, jer znaju gde su pare i zato je menji svejedno, jer ja hoću samo da menjam vlast... Hoću smenjivu vlast i demokratske procedure... Za Kosovo vam je dragi moji nacionlasti recept isti ko god da vam iz te desnice dođe... a nemaju šanse da osvoje vlast i cela opozicija da se ujedini nema šanse, možemo samo malo da kidamo ovde ili onde, da barem ne bude jedan blok kriminalaca na vlasti 30 godina... a svako uterivanje straha Šešeljima u 2023-ćoj godini ide isključivo u prilog opstanka ove vlasti
Vidim i neke ljude poput Bekija da ima neke ideale i zanosi se Kosovom i spreman sam da ga podržim ako to znači kraj ovoj vlasti al ne bih voleo da se razočara kad bude video da se u pogledu Kosova ništa neće izmeniti, neko će morati da to da isporuči...
Jedino gore od isporuke koja mora da se desi je da to učini ovaj mamlaz i ostane još 20 ili 30 godina na vlasti