Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.624
Nije SNSDa, napisaće ti opravdanje ona sns direktorka javnog preduzeća s kojom si prisan...
Nije SNSDa, napisaće ti opravdanje ona sns direktorka javnog preduzeća s kojom si prisan...
Izvor?
Iskreno, ne mogu da procenim kredibilnost izvora. Svakako telefonska istraživanja ispadaju iz mode i iz iste te verodostojnosti zato što već dovoljan broj populacije prosto nema pristup tom medijumu ispitivanja. Zato ovo treba uzeti sa debelom zadrškom. Jedino što se možda može reći, jeste da mu je popularnost krenula blago padati. I to je to.НСПМ: Србија, мај 2023 – ЕУ, француско-немачки споразум и рејтинзи
Србија (без КиМ) 2 - 12. мај 2023. истраживање телефонско репрезентативни узорак испитаника: 1000 РЕЗУЛТАТИ ИСТРАЖИВАЊА Да ли подржавате улазак Србије у ЕУ? вредности у процентима Да 40. 6 Не 45. 9 немам став / безwww.nspm.rs
Definitivno bih promenio reč mržnjaBeksi, došlo ti iz d.. u glavu..
Inače, ja sam nosio plakat "Beobuild mrzi Vučića"... Igore, izvini ako ti noćas zakucaju na vrata..
Pola njih koliko videh po ovome ni ne znaju šta je Fra-Nem sporazum ali bi glasalo protiv istogНСПМ: Србија, мај 2023 – ЕУ, француско-немачки споразум и рејтинзи
Србија (без КиМ) 2 - 12. мај 2023. истраживање телефонско репрезентативни узорак испитаника: 1000 РЕЗУЛТАТИ ИСТРАЖИВАЊА Да ли подржавате улазак Србије у ЕУ? вредности у процентима Да 40. 6 Не 45. 9 немам став / безwww.nspm.rs
On je baš reper i pokazatelj bilo čega, imao je vremena da uradi nešto i da izađe sa boljim planom a sve što je uspeo je ono sa * i da pokloni NIS rusima.Мени је добар показатељ да је тај план лош то што је и Тадић против тог плана, а он је тренутно од све опозиције највише активан у дипломатским круговима.
Da, ja se pokidah kad sam videoОви балони супер фора
Video sam. Vratio se još pre dve nedelje, imali smo njegove snimke još pre dva protesta. Sigurno su ga bili iznervirali skidanjem klipova pa se vratio još jači i besniji, što mi je baš drago.@Bender Rodriguez Vratija se Beli bombarder
Zapravo, kamere su ovaj put uspele da snime kako se strani državnici i zvaničnici ponašaju prema njemu kada mediji niju prisutni.Гледајући говор тела чини се да му овај кепец прети нешто и хистерише, али ко ће га знати
Da.А било би боље да је Пацоли купио НИС?