Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.341
Au...
Znači krenulo je.
Znači krenulo je.
Ma neće biti rasprodaje EPSa, sad će pojedini forumaši da ti objasne.Ako je ovo tačno ovo je ozbiljnije od otimačine teritorije Kosova i Metohije i litijuma zajedno.
Šta ste mislili da ta prevelika ljubav sa Mađarima ide onako za dž.
Druže Đuka je trol. Nemoguće da to treba da se objašnjava.али најгоре је што и ови неки из опозиције позивају на смиривање тензија зато што су “одговорни”
Divno!Та мађарска компанија је активна већ пар година у Србији
Pogledajte prilog 162401Pogledajte prilog 162402Pogledajte prilog 162403
Slazem se sa tobom, ali ta tvrdoglavost kod 99% ljudi vazi i za ceo narod, ne samo za lekare, eto mi na forumu smo dobar primer, osim tebe ne znam ima li jos neko ko ume da prizna da je pogresio, ili se ispravi ili prihvati neciji stav na kraju raspraveTa lekarska sujeta je nešto što mora iz korena da se menja i adresira, ne samo kod nas nego i po svetu, jer počinje da stvara mnoge probleme. Ja razumem da je prirodno da neko ko provede 25 godina u klupi, a samo učeći Medicinu 8 ili 10 godina (koliko već beše...) da em oseća takoreći pravo da bude samouveren, em se to očekuje od njega, jer kada bi doktor posumnjao u sebe u svakom trenutku nekog preispitivanja, nikad nikoga ne bi izlečio. Ali mora da postoji mera u tome, i da se svi oni nauče da se redovno podsećaju da su na kraju dana isto ljudi od krvi, mesa i sinapsi i uverenja, koje isto s vremena na vreme mogu da budu pogrešne ili neispravne. Generalno me revoltiraju ljudi koji nikada ne preispituju ništa kod sebe i nikad ništa ne menjaju i ne koriguju, a u svetu lekara takvo je 99% njih. Sujetni, bandoglavi i olaki u donošenju odluka. Potpuno zaboravni da su i oni ljudi sa svojim falinkama i da, na kraju krajeva, nema ništa sramotno u korekciji stava i menjaju sebe na bolje. Čak naprotiv, upravo su preispitivanje svega (pa i sebe) i konstantno menjanje i poboljšavanje sebe - znaci zrelosti i mudrosti.
Naravno, sklonost ka tvrdoglavosti, narcizmu, sujeti... postoji kod svih ljudi, kod nekog u manjoj meri kod nekog u većoj. To je ljudski, grešiti i zaletati se glavom u zid.Slazem se sa tobom, ali ta tvrdoglavost kod 99% ljudi vazi i za ceo narod, ne samo za lekare, eto mi na forumu smo dobar primer, osim tebe ne znam ima li jos neko ko ume da prizna da je pogresio, ili se ispravi ili prihvati neciji stav na kraju rasprave
Ja sam ubeđen da stvari moraju da se srede kad ovi padnu. Nigde ne vidim to uzbuđenje i euforiju kao kada je bio u pitanju pad Slobe. Ni sad, ni prethodnih godina.Mogli su da budu neka vrsta republikanske stranke i da se smenjuju na vlasti sa demokratama u narednim decenijama. Sad su se bahatili deset godina, a naredne decenije ce provesti u prdekani. I verujem prvi put da je narod sad spreman da gura tu pricu do kraja. Necemo dati da Kurta zameni Murtu i da se ponasamo kao da se nista nije desilo osim sto su izgubili izbore.