Tako je.И на крају, ови протести треба да имају резултат да нама овде буде боље и нормалније због нас самих.
To je istorija. Prošli vek.Manje se gade čak i Paštunskih fanatika i kromanjonaca nego groznih Srba Hrišćana koji su ionako 2/3 svoje istorije bili deo zapada ili zapadnjački nastrojeni i odgajani.
Nekad neće, a nekad i hoće.Нема ништа од проширења ЕУ, тј. нашег уласка па да смо јуче увели санкције НАТО, признали отимачину Косова и увели санкције Русији. ЕУ неће да се шири шта год да урадимо.
Ne poznajes istoriju. EU je u jednom periodu imala dobre odnose s Lukasenskom, naravno protiv Rusije.To je kao kad bi napisao da je legitimno da sada počnu da sarađuju sa Lukašenkom. Ko to uradi na zapadu taj je gotov.
Slažem se. Što nas onda neće kod sebe? Nismo postigli isti napredak u modernizaciji, normalizaciji i evropeizaciji kao Pakistan, Avganistan, Somalija i Bangladeš?To je istorija. Prošli vek.
Bravo.Manje se gade čak i Paštunskih fanatika i kromanjonaca nego groznih Srba Hrišćana koji su ionako 2/3 svoje istorije bili deo zapada ili zapadnjački nastrojeni i odgajani.
Problematični smo. To mi znamo, al znaju i oni.Slažem se. Što nas onda neće kod sebe? Nismo postigli isti napredak u modernizaciji, normalizaciji i evropeizaciji kao Pakistan, Avganistan, Somalija i Bangladeš?
Ne, nego zato što im treba deponija i šrafciger radionica u komšiluku.
Govori u svoje ime.Problematični smo. To mi znamo, al znaju i oni.
Ja nisam takav. Nisam išao na poklonjenje.Govori u svoje ime.
Ako imas nesto s Rusima, idi u Ukrajinu, prijavi se. Obecrucke cekaju takve. Mozda se ostvaris na taj nacin.Ja nisam takav. Nisam išao na poklonjenje.
Tebi bukvalno mora da se crta. I šta ću ja ti svaki put nacrtam. Šta mi teško.Ako imas nesto s Rusima, idi u Ukrajinu, prijavi se. Obecrucke cekaju takve. Mozda se ostvaris na taj nacin.
Meni je nekako ipak bitnije šta mi želimo.Treće, sve što mi ovde radimo je prdenje u čabar ako EU odluči ili želi drugačije.
Samo ti dođi na proteste. Tamo se vidimo.Pa piši onda EU poglavarima. Oni su ti koji se pitaju mnogo više nego svi mi ovde.
Pakistan, Avganistan itd nisu u EU niti je to i teorijska mogucnost.Slažem se. Što nas onda neće kod sebe? Nismo postigli isti napredak u modernizaciji, normalizaciji i evropeizaciji kao Pakistan, Avganistan, Somalija i Bangladeš?
Ne, nego zato što im treba deponija i šrafciger radionica u komšiluku.
Da iole pratiš temu i da znaš išta o ovdašnjim ljudima i sagovornicima, znao bi i da sam bio na svakom protestu u zadnje tri nedelje, a pre toga/mimo toga sam bio na 80% svih prethodnih.Samo ti dođi na proteste. Tamo se vidimo.
Bez prevelikih očekivanja i razočarenja.
I ja... Bio sam i na onom prvom-prvom protestu na platou filozofskog kada su razbili glavu Borku.Da iole pratiš temu i da znaš išta o ovdašnjim ljudima i sagovornicima, znao bi i da sam bio na svakom protestu u zadnje tri nedelje, a pre toga/mimo toga sam bio na 80% svih prethodnih.
Нема ништа од проширења ЕУ, тј. нашег уласка па да смо јуче увели санкције НАТО, признали отимачину Косова и увели санкције Русији. ЕУ неће да се шири шта год да урадимо.