Šta je novo?

Izbori 2024

Ajmo na Gazelu, a zasto na Gazelu ?
Ajmo na Pink, ne bolje na REM.
Ajmo ispred Skupstine, ma ne, smoricemo se.
Ajd da kampujemo preko noci, ma jok nema hrane i pica.
Ajd u sledeci petak, ma bolje u cetvrtak, ma jok u subotu.
Dopisati po zelji...
Ајмо у петак да не дамо сендвичарској секти да одржи секташки митинг са све штафетом из Косовске Митровице тзв Српске листе, нема склањања, нема повлачења, нема одлагања за други дан.

Srbi su narod koji se tuce samo kad je gladan,a nama ni ovo ubistvo neduzne dece ne moze da pokrene da skinemo ovu bagru sa vlasti.Nista dzoging nece promeniti,oni ce samo jos vise udarati bahato i sto prljavije.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Jos jedan razlog zasto mora subota posle petka ;)
A pa ja idem svakako.

Štaviše, da Ćuta kojim slučajem kaže da u petak idemo na Orkove, i to bih uradio. Ne kažem ''razbucao bi ih Brus Li potezima'', kažem samo da bih išao. A šta bi bilo, ne znam.
Ali slušam njega i ostale, i zato u petak - za sada, po aketuelnim apelima - ne idem na ulice.
I čekam sledeće objave i uputstva.

Samo da opozicija ne ispadne glupa sa svim ovim i da ne izgube ovu inerciju koja se stvorila među narodom. Ovako nikad nije bilo od 2012. do danas. Ne govorim samo o protestima, govorim o celoj zemlji. Eno na TVu idu snimci preko 20 različitih zemljoradnika intervjuisanih danas koji između redova poručuju koliko su nezadovoljni i koliko su ucenjeni.

BIo je čak i jedan koji je na pitanje novinara ''Neki kažu da ste obustavili blokade zbog pretnji policije?'' a on odgovara ''nemam komentar, to procenite sami''.

Tako nešto nikada nije bilo za ovih 11 godina Orkovske vladavine.

Srbi su narod koji se tuce samo kad je gladan,a nama ni ovo ubistvo neduzne dece ne moze da pokrene da skinemo ovu bagru sa vlasti.Nista dzoging nece promeniti,oni ce samo jos vise udarati bahato i sto prljavije.
Ne racunas da cemo mi sad biti u top formi od setnje, a oni se tove sendvicima i sede po autobusima? Pa kad dodje do fajta... :ROFLMAO: Mnogo se kratkorocno razmislja ovde.

Koji pakao na zemlji ova drzava!

Nisam znao da se ovoliko pogresnog moze napisati u tako malo reci.

Sacekajmo da vidimo za nedelju dana sta ce da bude.
I Causesku je zakazivao veliki miting, pa su pocele njegove pristalice da vicu Ua.
Znamo kako se zavrsilo.
Medjutim AV je mnogo pametniji od Causeskua.

Prica se i o tome da bi SPC mogla da pokrene verske litije koje bi posluzila za odvracanje paznje i za spas Vucica.

Spasovdanska litija se održava svake godine, a neke druge litije nema šanse da pokrenu-prvo zbog nedostatka motiva, a drugo zbog toga što je ugled SPC toliko srozan da bi u koloni bilo 5 ljudi..

Oni vlast nikad neće predati mirno.
Neminovno je pre ili kasnije da dođe do sukoba. U kolikoj meri i kako ostaje da se vidi.

Da ne bude da zagovaram nasilne proteste, ne, protiv toga sam.

Ali sam isto protiv ovakvog rasipanja energije i trošenja momentuma.

Ono što mene žulja je zašto blokada gazele? Zašto ne blokada RTS-a, Pinka npr? Osloboditi RTS je možda 50% posla.

Kažem možda jer ima i drugih trovačnica ali ajde da se krene on nečega.

Šta se dobija konkretno blokadom Gazele ako neko može da objasni?

Све си рекао, кратко и јасно.

Ja baš mislim da su se us*ali i da ćemo za 7 dana imati ostavke cele Vlade i Vučića.

Вратио мало да видим шта су оне будале на Пинку причале, иста прича како је било мало људи и неки бесмислени снимак из дрона са почетка,
просто је невероватно да им пролази та прича у 21. веку када свако има телефон и друштвене мреже на којима има безброј снимака колико је људи било, толико су омађијали своје верне гледаоце,
ово је сигурно био најмасовнији улични скуп у Беораду од 2000.
I znas koliko takvih pa bar pola miliona gleda taj pink i veruje im 100%. Evo primer vcrs radnik sa trafike iz kraja prica komsiji ispred mene " si video kako ih raskrinkao pink iz drona nema ih ni 200". Ja posto sam dobar sa njim a nisam znao da je toliko glup nisam mogao da precutim pa sam mu jedno 20 minuta objasnjavao besno kako je ustvari a on mi na sve to kaze "nema boljeg od vucica".

Ja posto sam dobar sa njim a nisam znao da je toliko glup nisam mogao da precutim pa sam mu jedno 20 minuta objasnjavao besno kako je ustvari a on mi na sve to kaze "nema boljeg od vucica".
J' ga Vučić.

I onda mi posle kažu ''moramo takve da preobratimo, da pridobijemo''.
Brate, nema šta da preobraćam i pridobijam Orkove sa Štokholmskim sindromom umesto moždane mase...

Vrh