[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=726799#p726799:3fzy0ozg je napisao(la):
Beki » 11 Apr 2020 11:45 pm[/url]":3fzy0ozg]Koliko mi se k*** od ovog laznog pravljenja optimizma i budalastina. Gledao sam malo Kesica, pusta neke karantinske pesme i gluposti, zamajava narod. Marka Zvaka snima nekog sviraca, svi slusaju muziku, uzivaju...
Ne mogu da shvatim da ljudi ne shvataju da je prekrsen Ustav, ukinuta skupstina, uvedena diktatura. A vi svirajte i pevajte u kucnom pritvoru.
Da ovaj narod ima malo pameti i m***, ne bi smeo da dozvoli da se ovaj vikend ikada ponovi.
Distanca, vazduh, sport, setnja, maske, sunce, rukavice...i pobedicemo, koliko moze da se pobedi u ovakvoj situaciji.
Smucilo mi se i tapsanje, protiv koga nemam nista protiv, ali posle njega bi morali da uslede zvizduci i povici protiv diktature.
Ja od dalje ratujem sam, nema me sledeceg vikenda u Beogradu. Osim ako se narod ne dozove pameti i izvrsi pritisak protiv svega ovoga.
Da smo neki k*** od naroda, izasli bi sutra, recimo u tri, svi napolje, sa maskama i drzeci rastojanje i pazljivo i organizovano da se ne stvara guzva po ulazima i liftovima.
Pa nek policija uhapsi hiljade gradjana sirom grada, samo da vidim kako ce to da izvedu.