Šta je novo?

Izbori 2024

Ne zna više de udara...
Tu diverziju sa vojvodinom je već potezao na početku krize pa se na to niko nije ni osvrnuo cak ne toliko ni mali broj preostalih ekstremno zatucanih lojalista koji ce ostati sa njim do samog kraja (kao sto su onomad sa slobom),
dakle mnogo vise se primila priča da studente sponzoriše amerika/zapad, kurti, ustaše nego da su oni za otcepljenje vojvodine pa možda zato poteže to opet...

Poslednja izmena:
Ево вУЧКо већ најављује некакву декларацију о Војводини, и дерња се како ће Војводина увек бити Србија (а ко је па тврдио другачије). Знајући њега, не би ме изненадило да то буде провокација за неке сукобе са фол аутономашком позадином. Наравно, обе стране у сукобу би били његови агенти, са циљем проширења подручја борбе. Мислим да за њега не постоји граница коју не би прешао да остане на власти. Целу државу је спреман да жртвује, али да СНС влада. Превелике паре су у игри и превише зајебаних играча је на терену да би се "неким студентима" допустило да оборе систем.
Svaki lopov političar kada ga uhvate u krađi, počne da spinuje o patriotizmu. Skretanje pažnje sa sebe, važnije je očuvanje zemlje od korupcije itd. Problem je što nema sa kime da ratuje, a i nema onu stvar za to. Zato se uhvatio neke budalaštine o Vojvodini gde će iscenirati sukob sa Gluhonjićem i sličnim pajacima službe. Možda čak i ubaci takve likove na proteste, kako bi ispalo da je bio u pravu. Dovoljno smo udaraca primili i lekcija naučili, da padnemo na radikalske fore od pre 30 godina.

rio.jpg

Он ако заиста одржи тај сулуди скуп у НС-у онда је дотични у тоталном порицању реалности где је, трагикомично, он делом поверовао у сопствену пропаганду, мислећи де би се ико, укључујући и његово бирачко тело, тригеровало на оне њихове транспарентне Војводина република и тсл. Лик је заиста тотална дијабола која се изгубила.

Шта више, овим студентским протестима Војводина је интегрисана у Србију више него што је икада била. Осећа се то јединство у народу први пут још од несрећне 99е а у последњих четврт века се не сећам ни једног протеста северно од Саве и Дунава да су доминирале искључиво српске заставе а што је сада случај.

Вероватно је играо на карту потенцијалног сукоба и провокације новосађана али мислим да су сви скапирали да је најбоље искулирати га. Мученик само привлачи пажњу као типа Карлеуша. Политички је огољен потпуно.

Ово у Богатићу је историјски догађај! Народ се ослободио!

Taj skup koji navodno planira je teška perverzija koja nadam se da neće biti održana.
Баш зато се надам и да ће се одржати. Иф ју ноу ват ај мин.

Стоји да град који је претрпео толико тога у последње време не заслужује да гледа тај људски а посебно политички талог чији трагови смрде нечовјештвом али верујем да ако истрпе и изигноришу скуп, овај пацијент сам себе политички сахрањује тамо где у неку руку то и треба да се деси.

Само га треба пустити да се самоуништи.

Da dođe gospoda da ga gađa cipelama kao svojevremeno Miloševića (simbolički gest, ne poziv na nasilje).

Da dođe gospoda da ga gađa cipelama kao svojevremeno Miloševića (simbolički gest, ne poziv na nasilje).
Обавезно да буду умазана гованцетом као што би Бора Чорба рекао у својој песми.

Pomeranje granica:

1738958172462.png
1738958195286.png

Doček u KG:

1738958220675.png

Mislila sam da je "šetnja" BG-NS priličan izazov, a za ovaj štafetni maraton tek što najavljuju ne znam šta reći.
Sjajna ideja ali oni stvarno pomeraju granice.
Kako li će ih BG dočekati?
Pitam se i iščekujem šta je sledeće budući da iz iskustva znamo da (studenti) imaju ingeniozne ideje i sve što odluče/obećaju ispune.

Želim vam dobro vreme, podršku iskrenih domaćina/ljudi kao što su to imali i BG studenti i sigurne puteve.
Srećno nam došli!

Kada čovek pomisli da su ostali bez novih ideja, oni iznova iznenade. Svaka im čast. Ja sam se pribojavao da će bunt utihnuti oko praznika, pa onda posle Novog Sada. A ustvari, studenti su već postigli mnogo i da danas stanu. Bogatić se nikada ne bi dogodio da nije bilo studenata. Ljudi su napokon ustali da kažu da ovo što se dešava nije normalno.

Ima li Rusa u ruskoj stranci ??

cripple fight, cripple fight!!!!!

1738960427603.png

Vrh