Šta je novo?

Izbori 2024

Da li je lažno etiketiranje/optuživanje dovoljno za ban na forumu na neko vreme?

Da nije tvoja funkcija i uloga i zadatak upravo to?
Da ponavljanjem ideoloskih floskula isprovociras ljude da te uvrede i dobiju ban?
I onda imas ideoloski cist forum, liberalno naprednjacki.

Da nije tvoja funkcija i uloga i zadatak upravo to?
Da ponavljanjem ideoloskih floskula isprovociras ljude da te uvrede i dobiju ban?
I onda imas ideoloski cist forum, liberalno naprednjacki.
Jesu li ideološke floskule reći da su rudnici bolje regulisani i priroda zaštićenija i EU nego što je u Srbiji?

Na šta misliš?

Nisam ja nikoga provicirao. Lik je došao i počeo da laže za mene da podržavam rudnik litijuma. U tom slučaju ćemo drugačije da komuniciramo.

Jesu li ideološke floskule reći da su rudnici bolje regulisani i priroda zaštićenija i EU nego što je u Srbiji?

Na šta misliš?
Na price o Srebrenici, potenciranje genocida. Zar mislis da da se mi svi ovde lozimo na R. Mladica?
Izvini, ali tvoj nastup deluje nekako neautenticno, nekako nauceno.

1682772618401.png

Ekipa :LOL:

Da smo u EU/NATO projekat bi sami realizovali umesto "izabranog" Behtela. /s :LOL:

Jos malo zanimljivih informacija

11.png

Da smo u EU/NATO projekat bi sami realizovali umesto "izabranog" Behtela. /s :LOL:
Pa ne možeš i jeftine puteve i Vučića na vlasti. Hoćeš Vučića? To košta.

Nisam video ovog degenerika dugo, moram priznati da je vise seksi sa sedom kosom :ROFLMAO:

Državni senat Teksasa usvojio je ove sedmice zakon kojim se zabranjuje kupovina poljoprivrednog zemljišta od strane građana i entiteta povezanih sa neprijateljskim stranim nacijama, što je potez za koji autor zakona kaže da će obezbediti „široku zaštitu države i nacionalne bezbednosti“.

Mala lekcija iz suverenizma. Mi najbolu zemlju u Vojvodini prodajemo hrvatskim firmama.

Mislim da moramo da se zapitamo zasto mi nemamo elitu.
Kad pogeldate, Princ Hari je vozio helikopter u Avganistanu.
Cercilov sin je bio na opasnim mestima u II sv ratu.
Jedan Staljinov sin je umro od gladi u logoru.

Nasa elita je 1914. poslala seljake u rat, a N. Pasic, radikal i lopov, poslao je svog sina u Zenevu i Pariz.

Zanimljiva prica o nacionalizmu je prica o B. Nusicu. B. Nusic bio je veliki srpski naiconalista iako je bio etnicki Cincar, sto je sve za svaku pohvalu.
1908. Kada je bila aneksiona kriza, u Beogradu su izbile demonstracije i on je bio jedan od glavnih predvodnika i organizatora. U nekoj kafani su se potpisivali za dobrovoljacke jedinice koje ce da "krenu u Bosni i izbace Austrougare" . Upisao je cak i svog sina koji je imao 13. godina. Zvao se Strahinja.
Dosao je II sv rat, Strahinja je bio mobilisan.
A Branislav kojga je konacno napustio nacionalni zanos preko veze je pokusao da sina proglasi nesposobnim.
Uspeo je u tome, ali Strahinja nije hteo da ostavi svoje drugove.
Ostao je u ratu i poginuo.

Strahinja je bio covek od principa, za razliku od oca.

Medjutim, Pasica, Karadjordjevice, Apisa i drugi olos koji je gurnuo Srbe u pogibiju sve to nije brinulo.
Ni generali koji ce 1941. za 70 hiljada funti da gurnu Kraljevinu Jugoslaviju nisu se zanimalo ovakvim dilemama.
Ni Milosevic.
A ni Hulja koji ce nas prodati Rio Tintu.

Тко нас бре завади, где стаје воз за Југославију вол.7827374620298

Marić je naveo da su dvojicu mladića juče oko 17h napale dve nepoznate osobe u Ulici Kuluk u Starom gradu i da je teško povređeni zadobio prelom vilice
„Njega su gurnuli i on je pao niz stepenice. Njegov prijatelj je naveo da su napadnuti zbog natpisa ‘Zemun’ na majicama“, rekao je Marić.

Od akcije lipanjske zore 1992. godine, Mostar nije vise sigurna baza za Srbe, lako se dobije po glavi. Da su bili malo pametniji pa se drzali Trebinja... :)

Ne loži se, to ti je klasičan spin. Pedsednik JAR je zapravo rekao da će napustiti ICC ako od njih zatraže hapšenje Putina.
Zapravo nije, malo je “pogrešio”/dobio telefonski poziv iz Vašingtona:

Шаип вешто подмеће проблематику свог џепа, хоће и он да има свој буџет. Али аналогија му није добра, Албанци у тзв. долини могу да добију права једнака која имају Срби у Албанији. И ту је грешка наше државе све ове деценије, што игнорише проблем нашег народа у Албанији. Ипак је Албанија матица Албанаца а не новокреирана квазидржава Косово.

Најбогатији Срби, тренутно:
1-2. М.Костић и М.Мишковић (2,78 милијарди €).
3. П.Матијевић (1,6).
4. Д.Чакајац/Ј.Степановић - Mozzart (1,35).
5. Д.Шолак (1,34).

Vrh