Bojana Novaković oštro uzvratila ministru prosvete: „Zapad ne režira Parove“
Glumica i atkivistkinja Bojana Novaković reagovala je na društvenim mrežama na izjavu ministra prosvete koji je povodom tragičnog događaja u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" izjavio da su za to odgovorne "zapadne vrednosti i video igrice".
„Zapad ne zatrpava naše kioske tabloidima pedofila i kriminalaca, ne piše naš školski cirkulum ni ponižava našu decu u školi. Zapad ne sramoti naše dečake što plaču ili roditelje što su samohrani ili gej ili siromašni. Zapad ne zlostavlja naše žene, ne režira naše Parove i Zadruge“, napisala je glumica na Tviteru.
„Za današnju tragediju nije odgovoran ‘neki tamo.’ Odgovorni su oni koji to ne prihvataju, oni koji sede u najvišim državnim funkcijama, koji uzurpiraju medijski prostor, pretvaraju nacijonalne frekvenijce u promociju za kriminal i koji troše naša sredstva za svoje lične interese“, dodala je Novaković.
Uz post na društvenoj merži Tviter priložila je fotografiju voditeljke jutarnjeg programa TV Pink Jovane Jeremić koja u rukama drži oružije.
Sjajno su odabrali tajming za tu odluku.Pogledajte prilog 160928
Vlada Srbije ukinula obavezu konverzije građevinskog zemljišta uz naknadu
Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji, kojim se ubrzavaju procedure za izdavanje građevinskih dozvola, ukidaju prepreke i omogućava da proces izdavanja dozvola bude transparentniji i u cilju veće zaštite građana i onih koji grade.nova.rs
Информер има потврде из врха СНС да ће у понедељак увече на ТВ Хепи председник Вучић саопштити далекосежне политичке одлуке које ће променити Србију.
Како сазнајемо, постоје три варијанте Вучићеве одлуке:
1. Прихватање оставке целог кабинета Ане Брнабић.
2. Заједничка оставка и Владе и председника и излазак на опште изборе у којима Вучић не би могао да се кандидује за председника.
3. Оставка само председника.
Ne krije se ne znam sta.Da klikćeš na linkove drugih forumaša, video bi da je to već postavljeno...
Ja iskreno mislim da je to spin iza koga se krije ne znam ni ja šta... To je ono što želi da čujemo i čime da se bavimo a ne neke realne opcije...
Opcija prevremenih izbora nije ništa novo, ne verujem da će skratiti mandat, dva puta je već izabran za predsednika i to mu je kraj na toj funkciji...
Tako da je verovatno pod jedan. A ovo drugo je da zamaže okolo da su kao sve neke opcije u igri jer smo tobože demokratsko društvo... Nešto biramo, a sve je on već izabrao za nas...
Po meni najobičniji i sasvim redovni za nas - prevremni parlamentarni izbori su jedina opcija