Šta je novo?

Izbori 2024

I u Srbiji i u USA imamo najsuroviji liberalni fasizam.
I u Srbiji i u USA hapse se politicki protivnici.
I u Srbiji i u USA postoji potopuna blokada medija.

Још један плус за Бојану:

Bojana Novaković oštro uzvratila ministru prosvete: „Zapad ne režira Parove“​

Glumica i atkivistkinja Bojana Novaković reagovala je na društvenim mrežama na izjavu ministra prosvete koji je povodom tragičnog događaja u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" izjavio da su za to odgovorne "zapadne vrednosti i video igrice".

„Zapad ne zatrpava naše kioske tabloidima pedofila i kriminalaca, ne piše naš školski cirkulum ni ponižava našu decu u školi. Zapad ne sramoti naše dečake što plaču ili roditelje što su samohrani ili gej ili siromašni. Zapad ne zlostavlja naše žene, ne režira naše Parove i Zadruge“, napisala je glumica na Tviteru.
„Za današnju tragediju nije odgovoran ‘neki tamo.’ Odgovorni su oni koji to ne prihvataju, oni koji sede u najvišim državnim funkcijama, koji uzurpiraju medijski prostor, pretvaraju nacijonalne frekvenijce u promociju za kriminal i koji troše naša sredstva za svoje lične interese“, dodala je Novaković.

Uz post na društvenoj merži Tviter priložila je fotografiju voditeljke jutarnjeg programa TV Pink Jovane Jeremić koja u rukama drži oružije.

2663EDDE-4B4B-43BC-94FE-C69A6E1A289D.jpeg

Kakav Stari dvor sad, zar nije Vucicevic rekao da se to radi samo po crkvama i manastirima?

Zaboravih da okačim tekst.

Elem, biće ili scenario 1 ili neće biti ništa.

Opozicija ako ima 3 sive ćelije, upamtiće, ubeležiće, snimiće i sačuvaće ovo njegovo obećanje. I ako ne uradi ništa od toga, ili uradi de jure ali de facto ništa ne promeni, iskoristiće to protiv njega i na sva zvona celu Srbiju podsetiti na to šta je bio obećao a šta (ni)je uradio, i time pokazati da je lažov bez trunke časti i ljudskosti.

Bas sam razmisljao danas kako je zeznuta situacija jer ako izlazis na proteste protiv nasilja i celog tog sistema vrednosti, ne smes se ponasati nasilno i moras pokazati da se zalazes za nesto drugo.

Ne pozivam na nasilje, ali uvek je najbolje kada se izadje nakurceno, a ne sa giv pis a cens stavom. Jedino tako smo nesto uradili. Ne kazem da treba da se razbija skupstina, ali blokada autoputa je bila dobra, a za to je trebalo imati muda i malo agresivniji pristup.

Posto je ipak sada neprimereno pokazivati bilo kakav oblik agresivnosti, a i generalno stvari poput upadanja u skupstinu ne donose nista, cilj protesta treba da bude masovnost, ucestalost i iznosenje jasnih ciljeva i zahteva i neodustajanje dok se oni ne ispune.

I sada je Vucic sam dosao i izneo ovo i retardi smo ako ne iskoristimo.

Dakle, idemo na proteste sa zahtevom da bude opcija broj 2.

Baš zato će đubrad i poslati provokatore, ili bar gledati da na neki način diskredituju te proteste i akcije. I da okrenu narod protiv njih.

Ako se pak na kraju istraje u protestima bez ijednog nasedanja na provokacije i bez ijednog incidenta, vladjauća đubrad će stvoriti narativ za narod u fazonu ''eto vidite ih, oni samo protestuju i arlauču, a ništa ne rade da Srbija zaista bude bolja''.

Imaju na svojoj strani 700.000 krezubih umnobolnih panjeva koji veruju da je Šolak bio na vlasti (ima klip gde neki SNSov glasač kaže kako pamti vreme kad je Šolak bio vlast). Imaju oko 100.000 raznih tenkreta koji ''samo žele da isteraju inat DSu'' (iako je taj DS odavno po Crnim Gorama, Amerikama, Bahamima... a ko nije, on je u SNSu). I imaju nekoliko hiljada Ljiljana Smajlović, koje služe da relativizuju svaki otpor SNSu, svaku želju za promenom, i da sve dovedu do aspurda i nihilizma u korist SNSa.

Tako da će biti jako teško izboriti se sa tim kancerom. Jer to nije borba samo protiv jedne partije, to je borba protiv 1/3 do 1/2 ovog zaostalog divljačkog plemena.

A kad smo već kod toga, evo da prenesem i ovde. Spin stvoren od strane vlasti da bi se oprali i preusmerili bes se nastavlja. Ovaj put, na UGLEDNOM LISTU POLITIKA.

Аналитичар Иван Милетић изјавио је данас да је терористичка организација „Ајдентитериан Мувмент”, чију мајицу је носио масовни убица Урош Б., међународна терористичка мрежа која функционише унутар нечега што се зове алтернативна десница, а која се појавила негде око 2007. - 2008. године.

Geografija iz osnovne škole.jpg

Vesic je valjda izabran za drugog najboljeg gradonacelnika Beograda u istoriji :ROFLMAO:

Pa i ovde na forumu mnogi tuguju za njim.

Zaboravili zatvaranja ulica svaki vikend, cevi koje pucaju svake godine na istom mestu, prazna obećanja o čišćenju Beograda od divlje gradnje, tendere za kineske i turske krševe, (otkazane) tendere za trolejbuse i tramvaje, jelku na Trgu od 83.000 evra, fijasko sa novogodišnjom rasvetom koja blješti od Svete Petke pa sve do 8. marta...

cute-fish-emoticon-emoji-vector-illustration-smiley-97552066.jpg

Oki, ali poenta da su gradjani u anketi za najboljeg gradonacelnika glasali za coveka koji nikada nije bio gradonacelnik :ROFLMAO:

Kao Solak i vlast.

Ima to i sa Djilasom kao premijerom.

Информер има потврде из врха СНС да ће у понедељак увече на ТВ Хепи председник Вучић саопштити далекосежне политичке одлуке које ће променити Србију.

Како сазнајемо, постоје три варијанте Вучићеве одлуке:

1. Прихватање оставке целог кабинета Ане Брнабић.
2. Заједничка оставка и Владе и председника и излазак на опште изборе у којима Вучић не би могао да се кандидује за председника.
3. Оставка само председника.

Pogledajte prilog 160928

Sjajno su odabrali tajming za tu odluku.
Niko se nece pobuniti.
Ni onako ne bi.

Информер има потврде из врха СНС да ће у понедељак увече на ТВ Хепи председник Вучић саопштити далекосежне политичке одлуке које ће променити Србију.

Како сазнајемо, постоје три варијанте Вучићеве одлуке:

1. Прихватање оставке целог кабинета Ане Брнабић.
2. Заједничка оставка и Владе и председника и излазак на опште изборе у којима Вучић не би могао да се кандидује за председника.
3. Оставка само председника.

Da klikćeš na linkove drugih forumaša, video bi da je to već postavljeno...

Ja iskreno mislim da je to spin iza koga se krije ne znam ni ja šta... To je ono što želi da čujemo i čime da se bavimo a ne neke realne opcije...

Opcija prevremenih izbora nije ništa novo, ne verujem da će skratiti mandat, dva puta je već izabran za predsednika i to mu je kraj na toj funkciji...

Tako da je verovatno pod jedan. A ovo drugo je da zamaže okolo da su kao sve neke opcije u igri jer smo tobože demokratsko društvo... Nešto biramo, a sve je on već izabrao za nas...

Po meni najobičniji i sasvim redovni za nas - prevremni parlamentarni izbori su jedina opcija

U normalnim državama Vlada pada kad izgubi većinu u parlamentu a ne kad predsednik na Happyju saopšti šta je odlučio...

Bukvalno me je sramota da uopšte biram "opciju"

Po meni uopšte ne treba da padne ova vlada, nego ovakva kakva je treba da generiše još i još nezadovoljstva kod građana... A ne operu se time što ponovo isti dođu na vlast...

Da klikćeš na linkove drugih forumaša, video bi da je to već postavljeno...

Ja iskreno mislim da je to spin iza koga se krije ne znam ni ja šta... To je ono što želi da čujemo i čime da se bavimo a ne neke realne opcije...

Opcija prevremenih izbora nije ništa novo, ne verujem da će skratiti mandat, dva puta je već izabran za predsednika i to mu je kraj na toj funkciji...

Tako da je verovatno pod jedan. A ovo drugo je da zamaže okolo da su kao sve neke opcije u igri jer smo tobože demokratsko društvo... Nešto biramo, a sve je on već izabrao za nas...

Po meni najobičniji i sasvim redovni za nas - prevremni parlamentarni izbori su jedina opcija
Ne krije se ne znam sta.
U svetskim medijima ce to biti predstavljeno kao najvisi stepen odgovornosti drzavnih funkcionera u jednoj državi.
Kod naroda u Srbiji ce to izazvati jos vecu čežnju za vodjom i poželjnost da ostane da vlada jos 5 godina. Prakticno rejting ce mu biti jači nego ikada do sada. Napravice malo zaokret ka tradicionalnoj Srbiji.

Definitivno zna kako se igra.

Rekao sam ne krije ne znam šta jer mi nije mnogo zabavno da ga proflišem i tražim prave reči da opišem šta mu se i ovoga puta vrzma po glavi...

Na izbore ide kad je najpovoljniji trenutak a ne da ga motivišu neki faktori kao što je preuzumanje političke odogovnorsti, pa vlada treba da padne, a i on je svakako predsednik a ne premijer...

Za mentole zna kako igra, providni igrokaz za ostale... Zato si se ti na vreme spasio jer si otišao odavde pa mu se diviš sa bezbedne udaljenosti... Analitišeš, boli te uvo, ništa te ne kači od toga...

Pricali smo prvog dana na temi o bezbednosti i kriminalu u gradu, pa imam pitanje za sve koji su izjavljivali isto ovo sto je doticna rekla, kakav je osecaj deliti misljenje sa Brnabom?

Capture1.PNG

Bilo je cak i duhovitih. Bar u pokusaju.

Brna nema kapacitet, samo ponavlja nauceno ili je instruisana.
Nema svoje ja, nikad ona nije bila prava intelektualka.
Slusati Milanovica je milina, laje i sere, ali to je on, misli svojom glavom, nikad ne znas sta ce mu pasti na pamet. Zato je "osebujan".

Vrh