Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.090
A to će da ispregovara Dačić ili Gašić ili ko zna koji moj?Тако што Шпанија, Словачка, Грчка и Румунија које не признају "Косово" ставе вето на улазак "Косова" у НАТО.
A to će da ispregovara Dačić ili Gašić ili ko zna koji moj?
Da ubiće nas ruski uticaj, jer da ga nema sada bismo možda bili u EU.
Pa sta znam, Mali jeste bio odlican student i pored price sa doktoratom i sigurno je strucan. Koliko je moralan je druga prica.Поражавајуће је то што су косовски Албанци окупили озбиљнију екипу да се баве њиховом политиком, економијом и спољним пословима него ми са лажним доктором Синишом Малим, певачем Дачићем, керамичаром Гашићем, малим Марком у САД и сл. појавама.
Јеремић и Борко ма колико били омражени у тако су класа на терену за СНС-СПС покушај дипломатије.
Sta 'ako je mogao Lavrov', ko da je Lavrov neka donja granica, a ne jedan od najuticajnijih i najuspesnijih diplomata ovog veka. Covek u diplomatiji 50 godina, Dacic 5.Vazno je da Dacic ne zna engleski kako treba, a ministar spoljnih poslova dugo bio.
Ako je Lavrov mogao da ga nauci i predstavlja Rusku Federaciju bas dostojno, mogao je i Dacic. Ali ne, on bi da po kafanama peva "Miljacku".
Da ubiće nas ruski uticaj, jer da ga nema sada bismo možda bili u EU.
1) članstvo u EU bi sprečilo projekat
2) ili bi smanjilo njegov loš uticaj
3) Bor i Smederevo nisu ni mogući da se dese bilo gde u EU
Ponoviću šta mi teško. Hoćemo i Kosovo i Jadar, ostaćemo i bez jednog i bez drugog. A i to Kosovo poenta je samo da se sačuva za Putina da bi on mogao da ga zavalja kako on misli.
Sta bi sa onim 'nece oni kod sebe da kopaju jer znaju koliko je stetno'?“Улазак у ЕУ ће спречити главни пројекат ЕУ у наредним деценијама”
Lithium: What Are the Main Mining Projects in Europe? - DirectIndustry e-Magazine
Europe is looking to enter the race for lithoum and is betting on several deposits in its soil. Here are the 6 main European mines.emag.directindustry.com
Sta bi sa onim 'nece oni kod sebe da kopaju jer znaju koliko je stetno'?
Klasičan radikal.Дакле идеш на протесте проив ископавања литијума у Србији, али ако уђемо у ЕУ онда ћеш подржати ископсвање литијума, толико о теби
Da li je lažno etiketiranje/optuživanje dovoljno za ban na forumu na neko vreme?Па сад морају и да копају и да врате угаљ и да увозе скупљи гас преко посредника и све, због своје паметне спољње политике,
али видећемо, међутим ако и у Немачкој има про литијум активиста као Горан 123 код нас, копаће онда и у Немачкој сигурно.
Da li je lažno etiketiranje/optuživanje dovoljno za ban na forumu na neko vreme?
Klasičan radikal.
Izvoli pokaži gde sam to rekao da ću podržati rudnik litijuma u Srbiji.
Sve što sam rekao stoji, ali ti litijum koristiš za svoju kremljansku agendu. Neće se skoro litijum kopati u EU, a i ako se bude kopao razmere devastacije i uništavanja neće biti ni blizu onima koje će se desiti u Srbiji. A desiće se itekako sa ovom kremljanskom "pameću" što vam je putin instalirao.
Najveću štetu čine oni koji bi da litijum povežu sa nekim svojim geopolitičkim agendama.
Dosta visoke standarde imaju ako sam ja klasičan model.Defke je klasičan SNS bot. Pročitajte njegove postove i to ćete utvrditi.