Šta je novo?

Izbori 2024

Ma nema veze, ako nema Albanaca tu su Bangadesani, Avganistanci i ostala sirotinja.
Ali za Albance bez kvalifikacija Srbija moze da bude vrlo zgodna.
Recimo Albanac iz Albanije otori ovde firmu u kojoj rade na crno samo Albanci.
Ako tako rade u Njujorku, sto ne bi moglo i ovde.
Svako može odmah sada da radi na crno. To nije problem.

Nego koliko imamo Rusa i Ukrajinaca? Hoće oni sad svi postati državljani?

Čuj “ako se dozvoli”. Ne znam ko će to da spreči.

Тако што Шпанија, Словачка, Грчка и Румунија које не признају "Косово" ставе вето на улазак "Косова" у НАТО.

Da bi neka zemlja usla u Nato, mora biti bez teritorijalnih sporova. Zato ne mogu da prime Ukrajinu, neki delovi nisu pod njenom kontrolom.

Bojim se da ovde ima dosta opozicionara koji prilicno zamenjuju teze, tako da sam iznenadjen sto se prvo ne provere cinjenicne stvari.

@goran123 moze link one slike? Lici na fotomontazu, dugo trazim na netu i nisam nasao nista osim najave od 20.aprila da ce se menjati zakon.

Da bi neka zemlja usla u Nato, mora biti bez teritorijalnih sporova. Zato ne mogu da prime Ukrajinu, neki delovi nisu pod njenom kontrolom.
Ni Kosovo nema teritorijalnih sporova.
Plus sada mogu i zemlje prevođene Španijom da glasaju za Kosovo u NATO, jer smo mi prihvatili da se tome nećemo protiviti.

Ako dodje do toga, Vucic ce formirati novu stranku. Dobar deo gradjana ce se ohladiti od Sns.
Eto sanse za tebe i tvoje, Gorane.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Bojim se da ovde ima dosta opozicionara koji prilicno zamenjuju teze, tako da sam iznenadjen sto se prvo ne provere cinjenicne stvari.

@goran123 moze link one slike? Lici na fotomontazu, dugo trazim na netu i nisam nasao nista osim najave od 20.aprila da ce se menjati zakon.
I originalni link sa kog je paragraf preuzeo:

Kaj god ti ja bum rekel, ti ces kazat da nije tako.

Kosovo da udje u UN, to moze da se progura, s ovako udaljenom Rusijom.
Kosovo u Nato, ima vise prepreka, ali svi su potkupljivi. Busice u pocetku dok ne olabave.
Isto kao kad su primili Finsku.

Kaj god ti ja bum rekel, ti ces kazat da nije tako.

Kosovo da udje u UN, to moze da se progura, s ovako udaljenom Rusijom.
Kosovo u Nato, ima vise prepreka, ali svi su potkupljivi. Busice u pocetku dok ne olabave.
Isto kao kad su primili Finsku.
Pa ući će u UN samo kad se Rusija složi sa tim, a to će biti posle rata kada budu pokušali da trampe Kosovo za Donbas i Krim.

Osećam se dosta glupo dok pišem ova očigledna opšta mesta.

Nema sta da se osecas glupo.
Ja i ti se u mnogim stvarima ne slazemo, ali ima i poneceg u cemu se slazemo.
Nisam iskljuciv, razmatram sve sto pises.
Ne boli mene toliko koliko podrzavas ulazak u Nato, vec Srebrenica. Ti si bio u ratu ili znas kako je to?
Da nije bilo generala Mladica, Srbe preko drine niko zastitio ne bi.
Onog manipulatora Karadzica sam otpisao.

Da si realan/normalan pa da imas nesto svoje, bio bi sigiran da nije bilo genocida u Srebrenici.
Apriori se hranis i gutas clancima iz nama neprijateljskih zemalja.

Goran je uporan kao kada ti dodju dvojica Jehovinih svedoka na ulazna vrata, pa ih najuris.
I tako dodju opet posle 5-6 meseci sa drugacijim odelom, ali istim stavom :)
Znaci nema sanse da finjaka da ih oteras, kao da ih razuveris u njihove pogresne stavove i tumacenja (Biblije).

Jednom drugaru sa malog fudbala, koji je imao tada oko 60 godina, ali izuzetno tehnicki nadaren, dosla po ko zna koji put delegacija dvojice Jehovinih svedoka.
Covek pogleda kroz spijunku, popizdi, skine se go skroz, otvori vrata i kaze besno: "STA SAD HOCETE?"
Nikad vise nisu dosli :)
Znaci, svakom se moze doskociti, samo treba naci slabu tacku.

Goran je uporan kao kada ti dodju dvojica Jehovinih svedoka na ulazna vrata, pa ih najuris.
I tako dodju opet posle 5-6 meseci sa drugacijim odelom, ali istim stavom :)
Znaci nema sanse da finjaka da ih oteras, kao da ih razuveris u njihove pogresne stavove i tumacenja (Biblije).

Jednom drugaru sa malog fudbala, koji je imao tada oko 60 godina, ali izuzetno tehnicki nadaren, dosla po ko zna koji put delegacija dvojice Jehovinih svedoka.
Covek pogleda kroz spijunku, popizdi, skine se go skroz, otvori vrata i kaze besno: "STA SAD HOCETE?"
Nikad vise nisu dosli :)
Znaci, svakom se moze doskociti, samo treba naci slabu tacku.
Samo si ti ovaj put zakucao na moja vrata. A onda je došao i lažni Orban, nepozvan takođe. 🤘

Ma jok. Otvorio kapiju. Ljubazno vam objasnio gde je adresa koju tražite i uputio vas u pravom smeru.

Vrh