MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.083
Laze.
Poljska, Slovacka, Madjarska, Slovacka i Bugarska vec su zabranili taj uvoz iz Ukrajine.
Ali za Hulju i njegove ovo je sansa da zarade.
Taj covek je esencija zla.
Laze.
Svako može odmah sada da radi na crno. To nije problem.Ma nema veze, ako nema Albanaca tu su Bangadesani, Avganistanci i ostala sirotinja.
Ali za Albance bez kvalifikacija Srbija moze da bude vrlo zgodna.
Recimo Albanac iz Albanije otori ovde firmu u kojoj rade na crno samo Albanci.
Ako tako rade u Njujorku, sto ne bi moglo i ovde.
Oni su skuplji.Svako može odmah sada da radi na crno. To nije problem.
Nego koliko imamo Rusa i Ukrajinaca? Hoće oni sad svi postati državljani?
Oni su već zaposleni.Oni su skuplji.
Ni Kosovo nema teritorijalnih sporova.Da bi neka zemlja usla u Nato, mora biti bez teritorijalnih sporova. Zato ne mogu da prime Ukrajinu, neki delovi nisu pod njenom kontrolom.
Može. Paragraf.rs@goran123 moze link one slike? Lici na fotomontazu, dugo trazim na netu i nisam nasao nista osim najave od 20.aprila da ce se menjati zakon.
Pa Vučić radi sve što ti zagovaraš. Sve suprotno od onoga što ja mislim da treba. Kaj ne?Ako dodje do toga, Vucic ce formirati novu stranku. Dobar deo gradjana ce se ohladiti od Sns.
Eto sanse za tebe i tvoje, Gorane.
I originalni link sa kog je paragraf preuzeo:Bojim se da ovde ima dosta opozicionara koji prilicno zamenjuju teze, tako da sam iznenadjen sto se prvo ne provere cinjenicne stvari.
@goran123 moze link one slike? Lici na fotomontazu, dugo trazim na netu i nisam nasao nista osim najave od 20.aprila da ce se menjati zakon.
Pa ući će u UN samo kad se Rusija složi sa tim, a to će biti posle rata kada budu pokušali da trampe Kosovo za Donbas i Krim.Kaj god ti ja bum rekel, ti ces kazat da nije tako.
Kosovo da udje u UN, to moze da se progura, s ovako udaljenom Rusijom.
Kosovo u Nato, ima vise prepreka, ali svi su potkupljivi. Busice u pocetku dok ne olabave.
Isto kao kad su primili Finsku.
So what.Postoji presuda.
Dakle oni su na sudu svakako detaljnije i kvalitetnije obradili ovu temu iz više uglova.So what.
Dakle oni su na sudu svakako detaljnije i kvalitetnije obradili ovu temu iz više uglova.
A tu je i definicija, pa svako može da je pročita.
Samo si ti ovaj put zakucao na moja vrata. A onda je došao i lažni Orban, nepozvan takođe.Goran je uporan kao kada ti dodju dvojica Jehovinih svedoka na ulazna vrata, pa ih najuris.
I tako dodju opet posle 5-6 meseci sa drugacijim odelom, ali istim stavom
Znaci nema sanse da finjaka da ih oteras, kao da ih razuveris u njihove pogresne stavove i tumacenja (Biblije).
Jednom drugaru sa malog fudbala, koji je imao tada oko 60 godina, ali izuzetno tehnicki nadaren, dosla po ko zna koji put delegacija dvojice Jehovinih svedoka.
Covek pogleda kroz spijunku, popizdi, skine se go skroz, otvori vrata i kaze besno: "STA SAD HOCETE?"
Nikad vise nisu dosli
Znaci, svakom se moze doskociti, samo treba naci slabu tacku.