I treba. Država nek se pokaže u Boru i Radincu. E tako će biti i u Jadru i svuda po Srbiji.Samo mislim da ke takva atmosfera stvorena u drustvu da sta god da pise u toj studiji bice odbaceno.
I treba. Država nek se pokaže u Boru i Radincu. E tako će biti i u Jadru i svuda po Srbiji.Samo mislim da ke takva atmosfera stvorena u drustvu da sta god da pise u toj studiji bice odbaceno.
To je apsolutna istina.
Mnogi nasi su morali uciti madjarski jezik da dobiju Utlevel pasos, a ovi bas onako laganini...
Oni neobrazvani i jeftini naci ce sebi mesto u Srbiji.Što bi Albanci išli u Srbiju, ako mogu direktno u EU?
Gde će naći mesto u Srbiji? Što naši neobrazovani i jeftini ne nađu mesto u Srbiji? Svi gledaju da zapale što pre u EU.Oni neobrazvani i jeftini naci ce sebi mesto u Srbiji.
Ambasada preko svojih radikalskih slugu ide zestoko na zamenu stanovnistva.
Nasi profesori, doktori, akademici, vladike, generali, advokati cute kao i uvek.
Pa ta polazna osnova postoji vec neko vreme pa nesto nismo preplavljeni novim drzavljanima.@Defke Napravili smo polaznu osnovu, sto znaci da saplitanje se naslucuje za koju godinu.
Pokusavam naci originalni link gde je goksi123 postavio, ali ne ide mi. Jel fotomontaza?
Gde će naći mesto u Srbiji? Što naši neobrazovani i jeftini ne nađu mesto u Srbiji? Svi gledaju da zapale što pre u EU.
Više mi ima smisla dolazak ovih sa bliskog istoka.
Pa ta polazna osnova postoji vec neko vreme pa nesto nismo preplavljeni novim drzavljanima.
Zaliti se na prelaku imigraciju u situaciji kada ni izbeglice iz Avganistana ne ostaju trajno ovde je bas ono promasena tema.
Gde će naći mesto u Srbiji? Što naši neobrazovani i jeftini ne nađu mesto u Srbiji? Svi gledaju da zapale što pre u EU.
Više mi ima smisla dolazak ovih sa bliskog istoka.
Ja ti kažem da Srbija ne može ništa da ponudi Albancima što već nemaju u Albaniji.Nasi neobrazovani i jeftini su ipak belci i ipak Indoevropljani i tako prihavtljivija radna snaga za EU od Avganistanaca, pa su zato i skuplji.
Ma nema veze, ako nema Albanaca tu su Bangadesani, Avganistanci i ostala sirotinja.Ja ti kažem da Srbija ne može ništa da ponudi Albancima što već nemaju u Albaniji.
Naravno da uvek treba jeftiniji radnik, ali Albanci nisu ništa jeftiniji. Ekonomija kao naša, skoro. Svi Albanci pravac CH, UK i EU.