Šta je novo?

Izbori 2024

Иако су многобројни медији синоћ пренели да је председник Србије Александар Вучић хитно примљен у болницу, та вест није тачна, потврђено је Данасу у његовом кабинету.

A tek posle ovog malog igrokaza ima da skoci rejting.
Koliki broj ljudi strepi danas u Srbiji, da se Hulji nesto ne desi.
Drhte od straha.
Jer on im je sve.

SNS i SPS su jedine stranke koje imaju vise od 5% pa vi vidite.
Za ujedinjenje opozicije nema nikakve sanse zbog sujete lidera i rada Sluzbe.

tab1.gif

Poslednja izmena:
Pa odgovorite mi direktno, koji je razlog, evo meni dva padaju na pamet:
1) Politika upijanja i usisavanja okolnih naroda, i vezivanja na duze staze na zivot u Srbiji
2) Nedostatak radnika, mladi beze iz Srbije, buduci Nepalci, Srilancani, Tajlandjani i ostali koji ne znaju ni jezik, ce samo za godinu dana postati drzavljani Srbije. Zar to nije fenomenalno?

Kad se drzavljanstvo Srbije tako lako daje, tj. dobija, kako to moze meni da imponuje? A posedujem ga.

Evo jos malo kvalitetne izdaje. "Sta ima da se glasa", koji je samo nivo ovog sljama. Ne mora kod nas da se glasa, mi skupstinu ni nemamo. Sve nam je oduzeto ili smo dali. Kod nas moze Ambasada sve da odluci. Bravo Borko!
Mislim da cak ni Srbii, ma koliko poslusni bili Ambasadi i ponizni pred strancima nece glasati za Borka.

Борко Стефановић: Шта има да се гласа у Скупштини о европском плану, он је прихваћен прво у Бриселу, а онда и у Охриду. Одбацивање тог плана било би катастрофално за Србију, јер је постао део Поглавља 35 преговора о приступу ЕУ

A drzavljanstvo... Jasno je da je zakon usmeren na maksimalan prijem Albanaca jer Srbija od skora priznaje njihove diplome (Inicijativa Otvoreni Balkan).
Zanimljivo je da znanje jesika nije potrebno za sticanje drzavljanstva sto je uslov u svim normalnim drzavama.
Postajete drzavljanin, ulazite u zajednicu jednog naroda, a ne znate ni njihov jezik...

To je apsolutna istina.
Mnogi nasi su morali uciti madjarski jezik da dobiju Utlevel pasos, a ovi bas onako laganini...

To je apsolutna istina.
Mnogi nasi su morali uciti madjarski jezik da dobiju Utlevel pasos, a ovi bas onako laganini...

Tacno. I Holandiji se uci jezik za drzavljanstvo.

Ne mogu da verujem da toliki obrazovani ljudi na ovom ne primecuju brzinu propadanja Srbije.
Jednog dana ce otici u Grcku na svoj ljubljeni odmor u predsezoni i nece imati gde da se vrate.

Što bi Albanci išli u Srbiju, ako mogu direktno u EU?
Oni neobrazvani i jeftini naci ce sebi mesto u Srbiji.

Ambasada preko svojih radikalskih slugu ide zestoko na zamenu stanovnistva.
Nasi profesori, doktori, akademici, vladike, generali, advokati, vrhunski sportisti cute kao i uvek.

Nije stvar ni u Albancima.
Jasna je namera zakonodavca masovno i hitno primanje novih drzavljana.

@Defke Napravili smo polaznu osnovu, sto znaci da saplitanje se naslucuje za koju godinu.
Pokusavam naci originalni link gde je goksi123 postavio, ali ne ide mi. Jel fotomontaza?

Oni neobrazvani i jeftini naci ce sebi mesto u Srbiji.

Ambasada preko svojih radikalskih slugu ide zestoko na zamenu stanovnistva.
Nasi profesori, doktori, akademici, vladike, generali, advokati cute kao i uvek.
Gde će naći mesto u Srbiji? Što naši neobrazovani i jeftini ne nađu mesto u Srbiji? Svi gledaju da zapale što pre u EU.

Više mi ima smisla dolazak ovih sa bliskog istoka.

@Defke Napravili smo polaznu osnovu, sto znaci da saplitanje se naslucuje za koju godinu.
Pokusavam naci originalni link gde je goksi123 postavio, ali ne ide mi. Jel fotomontaza?
Pa ta polazna osnova postoji vec neko vreme pa nesto nismo preplavljeni novim drzavljanima.

Zaliti se na prelaku imigraciju u situaciji kada ni izbeglice iz Avganistana ne ostaju trajno ovde je bas ono promasena tema.

Gde će naći mesto u Srbiji? Što naši neobrazovani i jeftini ne nađu mesto u Srbiji? Svi gledaju da zapale što pre u EU.

I od jeftinijeg ima jeftiniji.
Holandski kapitalisti, kada su krajem sezdesetih uvozili jeftinu radnu snagu iz Markoa nisu uvozili obrazovanije Marokance sa obale vec gonice koza iz planina.
Sto su trazili, to su i nasli.

Tu su naravno i drugi iz zemalja treceg sveta koji su HUljinim robovlasnicima spremni da rade za malo para.
To je buducnost Srbije, ne mi "overeducated" kako rece jedan US propagandista.

Pa ta polazna osnova postoji vec neko vreme pa nesto nismo preplavljeni novim drzavljanima.

Zaliti se na prelaku imigraciju u situaciji kada ni izbeglice iz Avganistana ne ostaju trajno ovde je bas ono promasena tema.

Sad smo olabavili. Da ih privucemo. Radikalski sljam zeli da izvrsi pritisak na domacu radnu snagu.
Nisu oni smislili taj trik. Tako rade liberalni fasisti u svetu.

Nasi neobrazovani i jeftini su ipak belci i ipak Indoevropljani i tako prihavtljivija radna snaga za EU od Avganistanaca, pa su zato i skuplji.

Nasi neobrazovani i jeftini su ipak belci i ipak Indoevropljani i tako prihavtljivija radna snaga za EU od Avganistanaca, pa su zato i skuplji.
Ja ti kažem da Srbija ne može ništa da ponudi Albancima što već nemaju u Albaniji.

Naravno da uvek treba jeftiniji radnik, ali Albanci nisu ništa jeftiniji. Ekonomija kao naša, skoro. Svi Albanci pravac CH, UK i EU.

Ja ti kažem da Srbija ne može ništa da ponudi Albancima što već nemaju u Albaniji.

Naravno da uvek treba jeftiniji radnik, ali Albanci nisu ništa jeftiniji. Ekonomija kao naša, skoro. Svi Albanci pravac CH, UK i EU.
Ma nema veze, ako nema Albanaca tu su Bangadesani, Avganistanci i ostala sirotinja.
Ali za Albance bez kvalifikacija Srbija moze da bude vrlo zgodna.
Recimo Albanac iz Albanije otori ovde firmu u kojoj rade na crno samo Albanci.
Ako tako rade u Njujorku, sto ne bi moglo i ovde.

Vrh