Šta je novo?

Izbori 2024

G17+ ili Ldp kadar, lomim se izmedju te dve opcije da ocenim koja je najpogodnija za gorana. Cekamo da Zoka Koridorka formira novu stranku, vidim tu gorana123 kao makar clana Izvrsnog odbora.

G17+ ili Ldp kadar, lomim se izmedju te dve opcije da ocenim koja je najpogodnija za gorana. Cekamo da Zoka Koridorka formira novu stranku, vidim tu gorana123 kao makar clana Izvrsnog odbora.

Тражиће Гокси 123 заједно са Зорком ко је рушио у Савамали

Evo dok vi terate radikalsko veselje ovde, evropski parlament danas usvojio izveštaj sa oštrim kritikama srpske spoljne politike. Uzdravlje 🥂

Ne može nam niko ništa,
Jači smo od sudbine,
Mogu samo.... 🎶🎶🎶🎶🎶

Poslednja izmena:
Imajući u vidu da je RTS pod kontrolom Britanaca

Hi hi hi 🤣

Možeš u NATO slobodno, niko ti ne brani. Misliš da sam ja od juče. Ovde si se prijavio samo da bi provocirao. Jedina tema koju posećuješ je ova, ništa te drugo ne interesuje. Ti si klasičan primer bot naloga koji je poslat ovde da širi propagandu. Više se komuniciram sa tobom, neću da ti dajem na značaju.

Balkanski špijun

а не би ме чудило и да је овај Горислав Папић умешан да га распричава у паузи и наводи разговор,

Profi ga je navukao... Nonšalantno i naizgled nezainteresovano ga ohrabruje ga da nastavi dalje 😄 Taj Dodik izgleda kad nema kamera govori ono što ja mislim... Da ima više tih njegovih izjava van kamera ko zna, možda bi mi bio i simpatičan...

MC, kako nekada ubodes temu za koju se vidi da stvarno nisi upucen ni 5%.

Ako neka industrija u Srbiji moze da se hvali fenomenalnim uspesima i rastu kvaliteta i ponude u Srbiji od 2000 do danas, to je trziste vina i rakije.

Apsolutno si izvukao iz vazduha to da je "vecina vina u prodavnici iz Italije ili spanije". Mada nisam iznenadjen, sam si rekao "ma pusti statistiku".

Mogu da ti nabrojim 10-15 domacih vina koji se prodaju u svakom Univeru i Maxiju i uvek su puni rafovi domaceg vina. Pritom ako zelis i spisak od 30tak stvarno fenomalnih svetskih vinarija u Srbiji (od konvecionalnih do "prirodnih" vina) slobodno pitaj.

Slazem se da ima dobrih vinarija kod nas. Medjutim u slucaju Maksija, pa i drugih prodavnica, dok mi je zeludac jos dozvoljavao da pijem vino, nailazio sam uglavnom na neka Italijanska ili Francuska i CG i Tikves u rafovima. Bila su nasa jefrina vina kao "Zdrpceva krv" To je sve sto ja, kao neko ko ne zna nista o vinima, vidi.

Evo linka

cuo sam odranije za vinariju Kovacevic.

Vidim ima nekih skupih domacih vina.
Cini mi se da u opsegu cena 600-1200 din dominiraju francuska i italijanska vina. Pogledajte spisak.

PS. Jednom sam razagovarao sa strancem koji je bio trgovac vinima. On mi je rekao da Tikves ima najvecu proizvodnju i da cak i Italijanski proizvodjaci mesaju Tikves u svoja vina, navodno sa geografskim poreklom. Zasto Tikves? To je bilo 2013. Rekao je da niko nema toliki obim proizvodnje. Mozda je sve to netacno, ali tako sam cuo. Stvarno nemam pojma o vinima, obicni sam glupi potrosac, rekoh, gledam samo sta je na polici u opsegu do 1200 din. Nikad nisam kupio skuplje vino od toga u zivotu.

Svaka cast proizvodjacima vina i rakije, ali to mi ne izgleda kao neka spasonosna grana privrede.

Poslednja izmena:
Zato kreni, kreni prema meni... :p

u glavu S.jpg

Slazem se da ima dobrih vinarija kod nas. Medjutim u slucaju Maksija, pa i drugih prodavnica, dok mi je zeludac jos dozvoljavao da pijem vino, nailazio sam uglavnom na neka Italijanska ili Francuska i CG i Tikves u rafovima. Bila su nasa jefrina vina kao "Zdrpceva krv" To je sve sto ja, kao neko ko ne zna nista o vinima, vidi.

Evo linka

cuo sam odranije za vinariju Kovacevic.

Vidim ima nekih skupih domacih vina.
Cini mi se da u opsegu cena 600-1200 din dominiraju francuska i italijanska vina. Pogledajte spisak.

PS. Jednom sam razagovarao sa strancem koji je bio trgovac vinima. On mi je rekao da Tikves ima najvecu proizvodnju i da cak i Italijanski proizvodjaci mesaju Tikves u svoja vina, navodno sa geografskim poreklom. Zasto Tikves? To je bilo 2013. Rekao je da niko nema toliki obim proizvodnje. Mozda je sve to netacno, ali tako sam cuo. Stvarno nemam pojma o vinima, obicni sam glupi potrosac, rekoh, gledam samo sta je na polici u opsegu do 1200 din. Nikad nisam kupio skuplje vino od toga u zivotu.

Svaka cast proizvodjacima vina i rakije, ali to mi ne izgleda kao neka spasonosna grana privrede.
Nista nije spasonosna grana privrede. Nema jednog zlatnog metka niti treba da ga bude.

Vina su samo jedan primer (koji nije ni 0,1% naseg izvoza), grane koja se jako brzo razvila i tek treba da pocne da bere plodove tog rasta.

A u Maksiju cak i nema stvarno skupih domacih, kao npr ovde: https://www.enotekapremier.rs/sr/srpska-vina.html?infinite=true&

Screenshot_20230426_202827.jpg

Дошло време да се СНС поново прикаже као десничарска и антизападна странка да би се зауставио тренд опадања броја десничарских гласача СНС-а.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Pogledajte prilog 160240
Дошло време да се СНС поново прикаже као десничарска и антизападна странка да би се зауставио тренд опадања броја десничарских гласача СНС-а.
Želim im da budu dosledni u tome i zaokretanju broda prema Putinu i kineskim komunistima. Nek urade to što brže. 🥂🥂🥂

Mora tako.

Sad sam obišao državne tabloide. Ne pišu ništa o velikom spoljnopolitičkom saltu mortale.

Malo sam razočaran.

Pisao sam o tzv. prljavoj industriji, gume npr.
Evo sad malo ovoga, ko bi danas voleo da zivi u Boru i udise ove mikrocestice?
U Kini je stranka pro forme komunisticka, a u sustini su najveci kapitalisti na svetu, mnogo veci nego u EU.
Dize mi se kosa na glavi ako treba sa njima da saradjujemo... nuzlo zlo.
Kinezi kad uloze u Srbiju, to znaci da ih u Slovackoj, Ceskoj, Rumuniji niko nece. Oni su na visem nivou od nas, mi ipak gutamo sve i svasta zarad "napretka".

Izgleda ode Erdogan.
Da, izgleda teška srčka...videćemo.
Posle rahmetli Redžepa ovom našem onda ostaje samo Viktor , pošto će onaj u Kremlju do kraja života biti Haški optuženik i nema više ni telefoniranja sa njim a kamoli slikanja i pravljenja poslova.
A izgleda se Ameri nameračili i na brata Viktora... :cool:

Kad nikog nigde nema, pojavi se mesijanski, Ceda, naravno, ko drugi, u odgovarajuci tajming, kad treba Srbe pripremiti i omeksati na bolan rez, anestezije bez... a Gogo123 srecan ko malo dete. :)
Samo fali jos Ksenija Milivojevic, Miroljub Labus, Nema kradje bez Mladje, Dusan Vujovic iz g17...i naravno Zoka :)
Eh, kad se setim njihovog programa iz 2003. kako su za "istorijski dogovor sa kosmetskim Albancima" i "Srbija nema potrebe da se teritorijalno prosiruje", sve mi bude jasno.

Uh, kako je vatrena ova Bojana Novakovic, zasto ranije nisam cuo za nju :cry::cry::cry:

Glasam sutra za nju :D

Evo dok vi terate radikalsko veselje ovde, evropski parlament danas usvojio izveštaj sa oštrim kritikama srpske spoljne politike. Uzdravlje 🥂

Ne može nam niko ništa,
Jači smo od sudbine,
Mogu samo.... 🎶🎶🎶🎶🎶

ЕУ вредности😂😂😂

Viši geolog u Nemačkoj agenciji za mineralne resurse (DERA), Mihael Šmit rekao je da je u Evropi trenutno u različitim fazama razvoja više od 15 projekata za eksploataciju litijuma. Za srpska nalazišta litijuma rekao je da bi mogla da budu od suštinskog značaja za evropsku šemu snabdevanja u pogledu nezavisnosti od Kine.

Vrh