Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.110
Ја мислим да је то Шормаз.Jelena Milic, ti li si?
Ја мислим да је то Шормаз.Jelena Milic, ti li si?
E ovo je već uvreda sa težinom.Ја мислим да је то Шормаз.
G17+ ili Ldp kadar, lomim se izmedju te dve opcije da ocenim koja je najpogodnija za gorana. Cekamo da Zoka Koridorka formira novu stranku, vidim tu gorana123 kao makar clana Izvrsnog odbora.
Imajući u vidu da je RTS pod kontrolom Britanaca
Možeš u NATO slobodno, niko ti ne brani. Misliš da sam ja od juče. Ovde si se prijavio samo da bi provocirao. Jedina tema koju posećuješ je ova, ništa te drugo ne interesuje. Ti si klasičan primer bot naloga koji je poslat ovde da širi propagandu. Više se komuniciram sa tobom, neću da ti dajem na značaju.
а не би ме чудило и да је овај Горислав Папић умешан да га распричава у паузи и наводи разговор,
A ne MI6?!?Ali, što se RTS sad vadi, kao traže da BIA ispita slučaj.. pa BIA je i pustila to..
MC, kako nekada ubodes temu za koju se vidi da stvarno nisi upucen ni 5%.
Ako neka industrija u Srbiji moze da se hvali fenomenalnim uspesima i rastu kvaliteta i ponude u Srbiji od 2000 do danas, to je trziste vina i rakije.
Apsolutno si izvukao iz vazduha to da je "vecina vina u prodavnici iz Italije ili spanije". Mada nisam iznenadjen, sam si rekao "ma pusti statistiku".
Mogu da ti nabrojim 10-15 domacih vina koji se prodaju u svakom Univeru i Maxiju i uvek su puni rafovi domaceg vina. Pritom ako zelis i spisak od 30tak stvarno fenomalnih svetskih vinarija u Srbiji (od konvecionalnih do "prirodnih" vina) slobodno pitaj.
Nista nije spasonosna grana privrede. Nema jednog zlatnog metka niti treba da ga bude.Slazem se da ima dobrih vinarija kod nas. Medjutim u slucaju Maksija, pa i drugih prodavnica, dok mi je zeludac jos dozvoljavao da pijem vino, nailazio sam uglavnom na neka Italijanska ili Francuska i CG i Tikves u rafovima. Bila su nasa jefrina vina kao "Zdrpceva krv" To je sve sto ja, kao neko ko ne zna nista o vinima, vidi.
Evo linka
Vino
www.maxi.rs
cuo sam odranije za vinariju Kovacevic.
Vidim ima nekih skupih domacih vina.
Cini mi se da u opsegu cena 600-1200 din dominiraju francuska i italijanska vina. Pogledajte spisak.
PS. Jednom sam razagovarao sa strancem koji je bio trgovac vinima. On mi je rekao da Tikves ima najvecu proizvodnju i da cak i Italijanski proizvodjaci mesaju Tikves u svoja vina, navodno sa geografskim poreklom. Zasto Tikves? To je bilo 2013. Rekao je da niko nema toliki obim proizvodnje. Mozda je sve to netacno, ali tako sam cuo. Stvarno nemam pojma o vinima, obicni sam glupi potrosac, rekoh, gledam samo sta je na polici u opsegu do 1200 din. Nikad nisam kupio skuplje vino od toga u zivotu.
Svaka cast proizvodjacima vina i rakije, ali to mi ne izgleda kao neka spasonosna grana privrede.
Želim im da budu dosledni u tome i zaokretanju broda prema Putinu i kineskim komunistima. Nek urade to što brže.Pogledajte prilog 160240INTERVJU Zorana Mihajlović o tome kako se Vučić promenio, odnosu sa Brnabić i šta danas misli o Savamali i Beogradu na vodi
U ekskluzivnom intervjuu za Nova.rs, prvom nakon odluke da napusti Srpsku naprednu stranku, bivša ministarka i potpredsednica Vlade Srbije prof. dr Zorana Mihajlović rekla je da Srpska napredna stranka nije više ista organizacija u koju se ona učlanila pre 13 godina. Govoreći o odnosu sa...nova.rs
Дошло време да се СНС поново прикаже као десничарска и антизападна странка да би се зауставио тренд опадања броја десничарских гласача СНС-а.
Da, izgleda teška srčka...videćemo.Izgleda ode Erdogan.
Nismo mi te srećeIzgleda ode Erdogan.
Evo dok vi terate radikalsko veselje ovde, evropski parlament danas usvojio izveštaj sa oštrim kritikama srpske spoljne politike. Uzdravlje
Ne može nam niko ništa,
Jači smo od sudbine,
Mogu samo....