Šta je novo?

Izbori 2024

Obuci se ovako i zapjevaj u stilu svog imenjaka Bekija Bekica... udri brigu na veselje ;)
P.s. nism bas dugo na forumu da znam ko je ozbiljan do te mjere, a ko prskotina nevidjena 😆

Efekat kuvane zabe. Tako se to radi u politici, skoro kao u medicini. Prvo dovedu anesteziologa, ne dovode glavnog drmr da odmah sece.

Možda je narod svestan da je Kosovo prazna priča. Možda vole da se istresu na internetu, ali je svima sve jasno. Možda.

Коссев: Група од пет српских невладиних организација тврди да им је по први пут ускраћено право да акредитују своје посматраче на изборима на северу КиМ

Потписиници заједничког саопштења су „Центар за женски развој“, „Слобода и будућност“, „Један клик“, Асоцијација за развој Лепосавића и Екологика (Center for Women Development, Freedom and Future, One Click, Asocijacija za razvoj Leposavića, Ecologica).

Ako neko misli da ce Albanci da stanu. Nece.
Moze im se. Sa druge strane nama otpora.

Ovo su, kao sto vidite neke benigne organizacije.
Ipak, zabranjeno im je.

Efekat kuvane zabe. Tako se to radi u politici, skoro kao u medicini. Prvo dovedu anesteziologa, ne dovode glavnog drmr da odmah sece.
Daj bože da smo konacno anestezirali dovoljno. Da se i taj finalni rez uradi, i da se oduzme taj instrument za mućenje plitke vode i desnici i levici.

Zasto da odustanu? Mogu lepo da zaokruze teritorije gde su u vecini.

Imperija je jasno stavila do znanja da je demokratija u drugom planu kad su u pitanju geopoliticki interesi.
Znate li sta to znaci za nas?

Nista nije tesko. Moraju da vide s Bugarima dokle je njihovo, sto u Makedoniji, sto na jugu Srbije.
Bugari puno rade, a malo pricaju (kao Ptari).
Kad se nekom da dva prsta i jedna falanga, trazice celu saku. Tako je to kad imas nezajazljive komsije.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Mora da je tezak osecaj kada zivis u Srbiji, znas da ti je NATO jedina nada, ali si svestan da se to nikada nece desiti....:(

Videli smo kako je to sa jugom Srbije proslo 2001. Nema ni kriticne mase ni politicke podrske za to. Jos jedan bauk kojim nas plase da bi nas Kosovom zamajavali jos koju deceniju. Ne treba nam ni NATO.

Samo EU i samo ekonomija na maks. Pa ce komsije juriti da nam se nekako prikljuce a ne da se odvajaju.

NATO je jedina nada... NATO je pravičan, jer za razliku od Rusije on ne cepa druge države? Ma ne, samo vam se čini.

Bravo, bunny.
Sad ce se javiti Svilanovicev imenjak i reci da je to ipak, manje zlo nego da budemo ruska gubernija i da je moto "Ne dao bog da te Rus hrani" poguban po interese vaskolikog srpstva.

Mora da je tezak osecaj kada zivis u Srbiji, znas da ti je NATO jedina nada, ali si svestan da se to nikada nece desiti....:(
Voleo bih da obrazložiš to sa jedinom nadom za mene. Bojim se da nisam razumeo.

Nema šta, to je jedina nada _za Srbiju_. U suprotnom ode jug. Albanci su za to. Ako je Srbija uz Rusiju i Amerikanci će biti za to ( famozno davljenje i gušenje Srbije). I Rusi će biti za to, jer to je onda poluga za njihov dalji uticaj ovde. Nema ni promila šanse za opstanak takve države.

Znači, ustanovili smo da su Amerikanci i Rusi isti. Oni rade iste stvari. Sada sam shvatio da Rusi nisu zločinci i da je njihova intervencija u Ukrajini opravdana. Hvala na pojašnjenju.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Znači, ustanovili smo da su Amerikanci i Rusi isti. Oni rade iste stvari. Sada sam shvatio da Rusi nisu zločinci i da je njihova intervencija u Ukrajini opravdana. Hvala na pojašnjenju.
Ma jel ti to tražiš svetsku pravdu? Stvarno?

Izvini, ali meni su preči interesi Srbije. To je za mene jedina svetinja. Puno ljudi je dalo život za ovu zemlju da bismo se kockali tako lako sa njom.

Ti sigurno ne bi dao život za ovu zemlju čim je prodaješ za 10 dinara. Prestani sa tim srceparajućim postovima. Lepo si priznao da su Ameri i Rusi isto, samo što ovi prvi imaju pare. Znači, treba se prodati Amerikancima. Sada smo shvatili. On što smo takođe shvatili, to je da ne postoji pravda i međunarodno pravo. To si i sam nesmotreno priznao. Dakle, NATO laže kada priča o Ukrajini i licemeran je. Oni samo hoće poraz Rusije i ništa više.

U NATO ne bih ušao makar nestali. Ne treba ni da postojimo ako planiramo da budemo u društvu tih licemera.

Koniljo na avataru drzi autora Sidarte, Hermana Hesea, dok se goran ponasa osorno i iskljucivo kao njegov imenjak Herman Gering, sa veoma istancanim osecajem za pravdu :)

Poslednja izmena:
Vidi se kome je stalo do očuvanja države i naroda. A ko se zalaže za nestanak Srbije.

A kad nestane Srbija, koju državu planirate da instalirate na ovom prostoru?

Vrh