Treba nam infografika o stavovima relevantnih partija o Srebrenici. To mi se sviđa kod partija na zapadu da se po pitanjima upoređuju partije to jest politička ponuda, a ne kao kod nas da lažna desnica uzima tapiju na patriotizam dok smo svi mi ostali izdajice.
Zasto bi nas odnos prema tom zlocinu bio politicki vazan?
Da li zato sto je pomenuti zlocin koriscen za pacifikaciju srpske desnice od strane kolonijalnih sila?
Zato sto se tzv levica odredila onako kako Zapad zeli?
Iz pristojnosti bi uvek porodicama zrtava rekao da mi je zao njihovih najblizih, ali realno, ja dnevno ne razmisljam o tome.
Realno, to uopste nije u mom fokusu.
Porodica, ljudi oko mene, komsije. To su ljudi koje mogu da zalim.
Ljude iz G. Nedlejica.
Zrtve fasistickog rezima.
Ima toliko ratova na svetu.
Imam rodjaka u USA, treba li da ga pitam svaki dan za Hirosimu?
Pa niko od nas koji smo tada bili zivi nije trazio ubijanje zarobljenika u Srebrenici.
William Calley bio je americki oficir koji je naredio da se stanovnici nekog sela u Vijetnamu pobiju, a selo spali.
Levicari su pokrenuli kampanju protiv nega i bio je osudjen na dugogodisnji zatvor.
Medjutim vecina Amerikanaca mislila je drugacije
Nixon received so many telegrams from Americans requesting clemency or a pardon for William Calley that he remarked to Henry Kissinger, "
Most people don't give a shit whether he killed them or not."
Bio je 3 godine u zatvoru i pomilovan je.
Americki narod je masovno zeleo da bude pomilovan.
Vecina vas koji se gnusate ili obozavate Ratka Mladica treba da shvatite da o tome razmisljate da ne biste razmisljali o kopanju litijuma kod nas i o drugim problemima, o korupciji u zdravstvo, o raspadu skolstva, o skorom unistenju GSP-a u Beogradu
Hulja vas uspesno kontrolise.