Najbolji izbori u sledećih 10 godina.Na današnji dan pre godinu dana su bili izbori. Kako gledate na njih sa ove distance od godinu dana?
Проблем са ЕПС-ом је што је то један од основних примера дубоко подмуклог система који живи од непоштења; грађани знају да га воде корумпиране штеточине које поткрадају друге али им те штеточине омогућавају нереално нису цену струје (за домаћи обим производње) јер се то покрива новцем узетим преко пореза осталима па ћуте. Тиме је направљен систем где су сви имплицитно криви за непоштење и гледају да "ућаре" на туђу штету а сваки покушај излечења тог система наилази на отпорА, распад ЕПС-а је ипак инострана завера.
Јесте. Само трипут годишње су неки странци говорили: "Средите ЕПС..." а ми им се опирали.
Bilo je super zezanje na forumuNa današnji dan pre godinu dana su bili izbori. Kako gledate na njih sa ove distance od godinu dana?
Katastrofalna greska opozicije sto je uopste izasla na izbore i dokaz njihove izdaje interesa stanovnistva.Na današnji dan pre godinu dana su bili izbori. Kako gledate na njih sa ove distance od godinu dana?
Pa nema više te nerealno niske cene struje, u maju će biti duplo skuplja nego pre svega godinu dana. Da sam plaćaš svoje račune i svoju potrošačku korpu, znao bi to.али им те штеточине омогућавају нереално нису цену струје
Meni je na prošlim izborima postalo jasno da za Srbiju nema nade. Kada sam video kakvi ljudi žive u ovoj zemlji, shvatio sam zašto je Vučić popularan. Na biračkom mestu odrpan, pijan i propao narod. Većina starci i srednjovečni ljudi koji izgledaju kao da imaju 80 godina. Nose jakne svoje dece, njihove stare patike, trenerke... Jad i beda. Ispred mene se mlad momak hvalio kako je "zabo" odličan posao preko stranke. Druga žena ga podržava i žali se da njen sin to ne razume. Njeno čedo neće u stranku, neće da se ponižava. Žena ne vidi ništa loše u tome da se proda Vučiću.
Oni vole ovakav tip ličnosti poput Vučića. Meni je to neshvatljivo, ali dobro, neka uživaju.
Ne raduju se svi tudjem zlu, ali ima ih statisticki mnogo koji se raduiju.Ja da sam neki Vucicev propagandni savetnik ja bih samo postove vas dvojice vrteo na TV-u 24h. Garantovanih 70% podrske.
Jeste, svi su jadni i bedni i prodani i raduju se kad neko dobije rak, samo ste vi prosveceni i iznad situacije sa svojom beskrajnom patetikom i čemerom.
Ocekivano, jedino iznenadjenje mi je bio Radomir Lazovic, nisam ga poznavao osim kao aktivistu ali se pokazao i kao talentovan politicar u svojim nastupima. Drugi nisu vredni pomena.Na današnji dan pre godinu dana su bili izbori. Kako gledate na njih sa ove distance od godinu dana?
Mora da se razmislja i na drugi nacin, zamisli da si odrpan, siromasan i ocajan, sta bi uradio da to promenis? Bilo sta da obezbedis egzistenciju i dobijes posao. Nije odrpan narod kriv, placenici iz elite su najgori, jer lazu i varaju taj nesrecni narod da je vlast dobra. Neobrazovani im samo veruju, jer im je poslusnost jedina opcija da ne ostanu gladni. Lako je da se bude hrabar kada ti zivot nije ugrozen.Meni je na prošlim izborima postalo jasno da za Srbiju nema nade. Kada sam video kakvi ljudi žive u ovoj zemlji, shvatio sam zašto je Vučić popularan. Na biračkom mestu odrpan, pijan i propao narod. Većina starci i srednjovečni ljudi koji izgledaju kao da imaju 80 godina. Nose jakne svoje dece, njihove stare patike, trenerke... Jad i beda. Ispred mene se mlad momak hvalio kako je "zabo" odličan posao preko stranke. Druga žena ga podržava i žali se da njen sin to ne razume. Njeno čedo neće u stranku, neće da se ponižava. Žena ne vidi ništa loše u tome da se proda Vučiću.
Oni vole ovakav tip ličnosti poput Vučića. Meni je to neshvatljivo, ali dobro, neka uživaju.
Шта да ти кажем кад ми је тетка преко странке добила упут за специјалисту у краћем року, а овако обичан смртник може да се начека док му не дође ред.Meni je na prošlim izborima postalo jasno da za Srbiju nema nade. Kada sam video kakvi ljudi žive u ovoj zemlji, shvatio sam zašto je Vučić popularan. Na biračkom mestu odrpan, pijan i propao narod. Većina starci i srednjovečni ljudi koji izgledaju kao da imaju 80 godina. Nose jakne svoje dece, njihove stare patike, trenerke... Jad i beda. Ispred mene se mlad momak hvalio kako je "zabo" odličan posao preko stranke. Druga žena ga podržava i žali se da njen sin to ne razume. Njeno čedo neće u stranku, neće da se ponižava. Žena ne vidi ništa loše u tome da se proda Vučiću.
Шта да ти кажем кад ми је тетка преко странке добила упут за специјалисту у краћем року, а овако обичан смртник може да се начека док му не дође ред.
Буквално су направили од државе као у лоу кост авио компанијама оне путнике са приоритетом и онда све остале.
Пред изборе међу нама опозиционо настројенима било превише оптимизма. Очекивао сам да ће бити протеста због крађе итд. али нисам могао ни да сањам да ће доћи до "смиривања тензија" и било ми је невероватно што нико није тражио јавно пребројавање гласова. Углавном, разочаран, али у Скупштини је сада пар СНС омладинаца мање (нема Луке Кебаре) и има опозиционих посланика, укључујући и оне који добро знају да боду у центар (Алексић, Миливојевић, Ћута, Лазовић). Боли што је градска власт и даље у рукама СНС и што све опозиционе партије нису сарађивале по питању формирања прелазне градске власти, али бар се делимично видело ко ради за Вучића.Na današnji dan pre godinu dana su bili izbori. Kako gledate na njih sa ove distance od godinu dana?