Noki
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.05.2018.
- Pohvaljen
- 7.024
@centarfor Ućutkao ih jeste... jer se o Kosovu više ne oglašavaju ni blizu kao ranije... a čime, kako i zašto, ne bih tačno znao...
Čime ucenio? Da će im uvesti fiskalne kase, pa da pravdaju sve one ogromne prihode?
Оно што је Црна Гора показала је зрелост опозиције. У Србији тога нема.
Protiv njenih partijanja kao osobe koja nema veze sa najvišim državnim funkcijama-nemam ništa, sad će bar imati dovoljno vremena za to... ipak, kad si političar i premijer, moraš svaki svoj postupak više da meriš.. ona nije bila svesna da će na izborima verovatno više glasati matorci, nego klinci oduševljeni njom i njenim postupcima... sad je na izborima njena partija ostvarila tek treći rezultat, pa neka razmisli malo..
Sanna Marin jeste izgubila, ali teško da je pukla. Njena stranka sada ima 3 ili 4 mesta više u parlamentu. Prve dve stranke nemaju dovoljno za većinu.Srbija je nekoliko puta u dvadesetom veku imala svoja nadahnuca.
Zapravo srpska elita iskoristila je srpski narod, narocito seljake 1912. 1914. 1941. (puc koji su Engleiz organizovali) i ponovo u doba MIlosevica.
Vecinu teritorija smo izgubili jer nasa elita nije bila sposobna da upravlja njima.
Jos 1928. Arcibald Rajs je napisao: "Srpski narod vise nikada nece moci da se zrtvuje", misleci na klanicu u koju su narod odveli Apis i lopov Pasic.
Stanovnistvo je dozivelo velike traume i sada vise nije sposobno za nadahnuce. Cekaju 5000 din od Hulje,
To se desava.
Mozda za 100 ili 200 godina ce se pojaviti neki novi ljudi.
Voleo bih da gresim, da debelo gresim.
Ali ja sam ovo beznadje vec video devedesetih, iste ove likove, Dr Seselja i Vucica .
Tad su se radovali nasoj bedi, kao i sada.
I peti oktobar i nada. I nista.
Nismo mogli da ih zauvek smenimo jer smo isti kao i oni.
Pitanje je da li je Kostunica uopste pobedio na tim izborima.
Nego danas jos jedna lepa stvar. Ona finska narkomanka, sledbenica K. Svaba i party girl je takodje pukla na izborima.
Sanna Marin jeste izgubila, ali teško da je pukla. Njena stranka sada ima 3 ili 4 mesta više u parlamentu. Prve dve stranke nemaju dovoljno za većinu.
Канон Леке Дукађин!Pa zato što je ovde veći procenat ljudi koji je, ako ništa drugo, makar prerastao onu osobinu plemena zvanu ''krvna osveta''.
Dok tamo kod njih masa ljudi još uvek nije.
Niko ih ne brani, nego realno sagledavamo situaciju, a ti si subjektivan zbog nekih loših iskustava koje si imao sa njima, pa si dozvolio sebi da o jednom narodu u celini imaš loše mišljenje..Ma oni su prosto viša rasa. Ja ne znam šta svi vi ovde koji ih branite još tražite u ovoj Srbiji kojoj nema spasa. Ja bih se na vašem mestu što pre evakuisao za tu obećanu zemlju tamo dole.
A znam i te njihove rodoslove, protežu se sve do Olimpa i Atlantide.
Ma ne uopsteNiko ih ne brani,
Prvo, u pitanju su serije i serije losih iskustava. Ne samo mojih, nego i ljudi oko mene.a ti si subjektivan zbog nekih loših iskustava koje si imao sa njima, pa si dozvolio sebi da o jednom narodu u celini imaš loše mišljenje..
Pa kazem ja, oni su svi sa Olimpa. Crna Gora je 1700 godina bila drugi Rim, a Srbija je bila pasnjak na kome su se drzali njegovi konji i zaprege.Uzgred, većina stanovnika Srbije vodi poreklo iz CG ili Hercegovine.. današnja Srbija je oko 1700. god. bila pustara..