Vox91
Expert
- Učlanjen(a)
- 17.08.2017.
- Pohvaljen
- 11.721
Nisam rekao da su Crnogorci korov od naroda, niti bih to ikad pomislio... pod korovom mislim na kriminalni korov iz CG..Sam si lepo rekao, to je korov od naroda.
Nisam rekao da su Crnogorci korov od naroda, niti bih to ikad pomislio... pod korovom mislim na kriminalni korov iz CG..Sam si lepo rekao, to je korov od naroda.
Mogu da se kladim da je polovina imalo crnogorske korene.Kriminal je počeo da cveta u Srbiji i Beogradu devedesetih, nisu ga donele rode iz Crne Gore..Da krenemo prvo od Zemunskog i Surčinskog klana, daleko su Kavčani i Škaljarci...
Šta je ovo sunce ti je***? Što bi rekao pokojni Manda.
Jel znas ko je ubio Duska Jovanovica, novinara?
Ko je narucio ubistvo Aleksandra Sase Pejanovica u Podgorici?
Jel znas kako je na kvarno Momira Bulatovica zaj*ebao, da ne bude predsednik?
Svog rodjenog strica uradio za pare, nije mu isplatio godinama i jos se napravio lud...
Ovo ti pisem ovako iz glave... na prvu. A ima toga dosta.
Nikada oni za mene nisu bili isti narod. Možda se nismo sretali ranije na temama pa ne znaš sve moje stavove, ali ja Černogorje u globalu (čast izuzecima) ne podnosim. I nikad se nisam ustručavao da to kažem. I nažalost, to je jedan od onih stavova za koje su male šanse da ću ih promeniti. Jer sam imao i posla sa njima i znam koliko je bitangi tu.Jel se krste s tri prsta ili lopatom? Sta su bili do 1945. kad se pojavio Milovan Djilas s svojom naredbom?
Prosto si mi neverovatan, Bendere...
Pa sami za sebe kažu da su drugi narod.Kako su drugi narod?
Nikad nismo bili isti narod, jer nam ni kulture i običaji nisu bili isti. I fala bogu što nisu, tačno bih se ubio da pored svega lošeg u Srbiji još imamo i krvne osvete i busanja u čojstva i junaštva dok jedni drugima zabadamo noževe u leđa. Mislim ima i toga ponegde u Srbiji, ali ne toliko kao tamo.Ja mislim da su Srbi i Crnogorci potpuno isti narod, tako je i bilo do 1945..
E sad, naravno, nemam ništa protiv ljudi koji se drugačije izjašnjavaju, imaju osećaj da su pripadnici zasebnog naroda itd... to im nikada ne bih negirao, niti bi bilo nekog nepoštovanja sa moje strane.
Ja samo kažem ono što još dosta ljudi u Srbiji misle, samo se ustručavaju da kažu ili ublažavaju kada napokon kažu.Inače se ne slažem sa Benderovim diskvalifikacijama jednog naroda, zvuči kao kad pojedini Hrvati - simpatizeri ustaša govore o Srbima... Tipična generalizacija...
Sve u svemu nama je ostalo da zbacimo našeg Lažova i štetočinu... i treba fokus baciti na to...
Pa ja njih ne diram. Samo ne želim da prenose svoje papazjanije u Srbiju. I da prestanu da žive od srpske grbače. To je sve što tražim. Čak im želim što uspešniju državu, jer će onda možda eksportovati manje šljama i problema u Srbiju. Ali možda. Niko ne može da garantuje, pošto oni sve i da budu kao Dubai (što usput uopšte nije pohvalno XD jer je Dubai jedna patologija od države u svakom smislu), ne bi oni izdržali da ne dođu u Srbiju i ne isk''če se trkanjem ili turiranjem posred Terazija ili da se ne nasade nasred Dedinja jer im odatle, iz samo njima shvatljivog razloga, slađi pogled nego da sa balkona vile gledaju na Jadran.@Bender Rodriguez Vidi koliko je trobojki na ulicama Podgorice bilo samo noćas... Nemoj da si srca kamenoga...
Kompromitujućim snimcima u Kačavendinom stilu, npr..Čime ucenio? Da će im uvesti fiskalne kase, pa da pravdaju sve one ogromne prihode?
Srbija je nekoliko puta u dvadesetom veku imala svoja nadahnuca.Stalno pokušavam da shvatim šta to Srbiji treba, kakvo nadahnuće, pa da ljudi izadju na ulice, a da nisu plaćeni spolja, niti da imaju interes? Šta to treba da ih raspali da konačno krenu? Možda to što je Beograd izmešan, Srbi, Hrvati, Cincari, Romi, Slovenci sve sa agnosticima, ateistima, s mnogo izgovora i opravdanja, niko da stisne muda kad treba.