Crna Gora je nesto sasvim drugo.
Njihova skupstina je nivo za nasu, nasa politika je seljacko pod.ebavanje, foliranje, "drzte me da ga ne ubijem".
I pored sve podrske evroatlanrskih struktura (Ambasade, Vucic, Kurti....) Djukanovic je izgubio jer je vecina htela da ode i glasali su cak i za zamenskog kandidata, samo da eliminisu Djukanovica. Crna Gora je desetine godina u buducnosti za nas.
Zanimljivo je da oni posle dva sata imaju rezultate izbora, dok nama treba i po nedelju dana.
I to ne smeta nasim uvazenim akademicima, profesorima, dekanima direktorima bolnica, naucnicima itd itd
Niko zbog toga nikad nije ni protestovano ni dao ostavku, ne daj boze.
Kod nas nema ni TV duela, ni kritike. Ljudi vole kad je sve uniformo kad je Sultan(ov) cvrst, da piej dobra vina, nosi skup sat i cipele.
Tome se nas covek divi, pred tim se idolima klanja.
Vucic je na vlasti jer vecina gradjana voli da bude tako. Demokartska vecina gradjana.
Ako negde pokleknu, kao u Bgd tu je povoljna cena laznih opozicionara.
Da narod zaista zeli promene, bilo bi ih. Ljudi bi na ulici pljuvali clanove Partije, niko ne bi razgovarao sa njima, kao u Madjarskoj 1989.
Jos pre mesec dana sam predvideo da ce Hulji ovo sa Kosovom da prodje glatko, sa vazelinom.
Sada idemo nize i dublje.
Samo jos cca 22 godine.
Ovo nije forsiranje apatije, ovo je realnost.
Ko hoce i ima snage i veruje u ovaj narod neka ide da legne pred savski nasip.
U Srbiji su ljudi drugačiji nego u Crnoj Gori. Mi smo društvo kukavica, konformista i uvlakača. Ovde Vučića jedino mogu zameniti stranci. Crna Gora se oslobodila udbaškog kadra, što je za pohvalu. Trenutno imamo najgoru vlast i političku situaciju u Evropi.]
Pre svega kukavice smo. Ja prvi.