Tako da, što pre potpiše sporazum, pre ćemo mu videti leđa, jer će to biti dodatni razlog za neke da glasaju protiv njega...
Iskreno, voleo bih da si u pravu.
Ali nisam siguran, zaista. Srpski narod me više puta razočarao. Nisam siguran jesmo li ostaci nekada slavnog naroda, već dijagnoza.
Mislim da smo narod koji svašta guta za male pare.
SNS se godinama predstavljala kao neka pro-patriotska stranka, pa kad su Brnabićku postavili kao premijerku, gunđanje po odborima trajalo nedelju dana.
Poneka psovka u bradu, mrmljanje, pa ništa, idemo dalje.
Kad je pao helikopter, kad su piloti poginuli, ljudi iz Novog Pazara popizdeli kako su ih markirali mediji.
Ima dosta poštenih muslimana iz Pazara koji rade i plaćaju porez ovoj državi.
Pilot Mehić koji ni kap alkohola nije progutao, obeležili ga pijanicom jer ništa drugo nisu mogli da mu nadju.
Mene je sramota bilo ... tako država gubi reputaciju, nije prava država već cirkus, marketinška, provizorijum.
Šta mislite koliko stvari ima koje će običan narod da proguta?
Da bi se razmrdao, verovatno moraju neke pare sa strane, donacije od Britanaca kao za 27. mart, da ljudi budu više motivisani za hodanje i protestovanje.
Ovako, za ništa, teško... promenili smo se mnogo. Ja lično nisam, navikao sam da budem na ulici i da se bunim. Ali nema svako taj osećaj.