Šta je novo?

Izbori 2024

Ko kaze da su samo mlade skupile? Sta vise, verovatno su veci broj matoraca 😁

27. mart je najveca glupost sa srpskog stanovista. Moglo se sacekati par godina da Nemci slome zube u SSSR-u.
Knez Pavle bi poslao nas, zajedno s kroasanima na ruski front, da se borimo protiv Rusa. A kao takvi, dobili bi cehoslovacki, bugarski, rumunski i madjarski scenario, posle 1945. Znamo kako su grcali i za koliko male plate su radili, kako to izgleda kad si pod ruskom cizmom.
Ovo naravno ne znaci da je trebalo da dodje do promene na martovskim demonstracijama. Cak naprotiv.
Neka mi budemo sa silom osovine, neka mi budemo na ruskom frontu, neka mi budemo pod ruskom kapom posle 1945., ali makar bi sacuvali stanovnistvo, mozda i teritoriju. Ne bi nas klali ni u NDH ni u Velikoj Bugarskoj i Albaniji. Vec smo se mnogo istrosili u Prvom velikom ratu.

27. mart su izveli, tj. finansirali Englezi.. to naravno nije razlog da krivimo njih i pričamo kako su najgori na svetu, oni su štitili interese svoje zemlje. Problem su naše budale, koje su se tu nešto ku*obecale pa zbrisale, a narod u klanicu. Tajne klauzule o našem pristupanju Trojnom paktu bile su dosta povoljne, ugovoreno je da ne dajemo naše trupe, niti da se njihovi vojnici prevoze preko Jugoslavije...praktično-neutralnost, a "za kasnije" nam je nuđen i Solun.. Greška je što Pavle posle potpisivanja nije čvršće uzeo vlast, nego je poklekao pred idiotima.. Naravno, ne znamo koliko bi Hitler poštovao dogovoreno, npr. Švedsku je tolerisao.. mada, svaki dan bez našeg učešća u ratu i bez žrtava bio bi plus.. a da smo izdržali do '43. i italijanske kapitulacije... uhuhu, bili bismo na konju..

Shitter sensitive content.jpg

obama-wtf.gif

Glupi Shitter i glupa snowflake kultura koja je omogućila svakom pajseru da cenzuriše i makne svaki sadržaj koji mu iole zasmeta...

Knez Pavle bi poslao nas, zajedno s kroasanima na ruski front, da se borimo protiv Rusa. A kao takvi, dobili bi cehoslovacki, bugarski, rumunski i madjarski scenario, posle 1945. Znamo kako su grcali i za koliko male plate su radili, kako to izgleda kad si pod ruskom cizmom.
Ovo naravno ne znaci da je trebalo da dodje do promene na martovskim demonstracijama. Cak naprotiv.
Neka mi budemo sa silom osovine, neka mi budemo na ruskom frontu, neka mi budemo pod ruskom kapom posle 1945., ali makar bi sacuvali stanovnistvo, mozda i teritoriju. Ne bi nas klali ni u NDH ni u Velikoj Bugarskoj i Albaniji. Vec smo se mnogo istrosili u Prvom velikom ratu.
Knez Pavle je bio anglofil. Nije bio nacista.

A dok je bio živ, tražili su mu da iskešira odma za svu naftu koju je Milošević dobijao na dođem ti, jedini su bili protiv otpisa dugova Londonskog i Pariskog kluba, Lavrov je za to vreme osnivao Haški tribunal, a Mira Marković birala nameštaj za vilu u centru Moskve.

Лаура Ковеши била је румунска тужитељка која је пре пар година смењена са свог радног места из сличног разлога као наше пре пар недеља, само што је у Румунији то проузроковало масовне протесте, а код нас скоро ништа. Углавном, да, ради се о протесту подршке смењеним тужитељкама.

Smenjene su neke nase dve tuziteljke.

Laura je neka rumunska tuziteljka koja se borila protiv korupcije pa je bila smenjena i postala neki simbol borbe trt mrt.

Sad ove nase dve zovu Laure.

Totieto.

Мени је то копирање и иђеновање по туђем искрено глупо, и неће се народ примити на то. Није ово Америка.

Ма и мени је глуп сам назив, поготово што ме сви питају у чему се ради зато што ни не знају ко је Лаура.

Da se ispravim. Priglup i neinformisan (dezinformisan).

Al to i ide zajedno u 2023.

Можда не звучи бомбастично све то што се дешава са овим тужитељкама, и баш зато треба објастнити да је у питању огроман удар на наше правосуђе. Свакако оно је већ на јако ниским гранама, барем гледајући Загорку и сличне, али сигурно да има још грана које се опиру тоталној криминализацији. Ово је управо удар не те гране.
Што се ЕПС-а тиче, колико сам укапирао у питању је само врх леденог брега али ако се тај врх одсече испливаће и оно испод. Неком је стало да се тај прљави загађени врх сачува како би сачувао и онај део испод воде који је још загађенији и вероватно дубоко уплетен у структуре власти, вероватно преко "бизнисмена" са КиМ.

Vrh