Vox91
Expert
- Učlanjen(a)
- 17.08.2017.
- Pohvaljen
- 11.826
Staša i Nevena skupile pola..Sad je jasno otkud toliki broj clanova
Staša i Nevena skupile pola..Sad je jasno otkud toliki broj clanova
Значи да су младе генерације којима и сами припадамо баш дегенерисане.Staša i Nevena skupile pola..
Knez Pavle bi poslao nas, zajedno s kroasanima na ruski front, da se borimo protiv Rusa. A kao takvi, dobili bi cehoslovacki, bugarski, rumunski i madjarski scenario, posle 1945. Znamo kako su grcali i za koliko male plate su radili, kako to izgleda kad si pod ruskom cizmom.27. mart je najveca glupost sa srpskog stanovista. Moglo se sacekati par godina da Nemci slome zube u SSSR-u.
Knez Pavle je bio anglofil. Nije bio nacista.Knez Pavle bi poslao nas, zajedno s kroasanima na ruski front, da se borimo protiv Rusa. A kao takvi, dobili bi cehoslovacki, bugarski, rumunski i madjarski scenario, posle 1945. Znamo kako su grcali i za koliko male plate su radili, kako to izgleda kad si pod ruskom cizmom.
Ovo naravno ne znaci da je trebalo da dodje do promene na martovskim demonstracijama. Cak naprotiv.
Neka mi budemo sa silom osovine, neka mi budemo na ruskom frontu, neka mi budemo pod ruskom kapom posle 1945., ali makar bi sacuvali stanovnistvo, mozda i teritoriju. Ne bi nas klali ni u NDH ni u Velikoj Bugarskoj i Albaniji. Vec smo se mnogo istrosili u Prvom velikom ratu.
ne razumem kakav je to protest? Laure?Pogledajte prilog 156025
Glupi Shitter i glupa snowflake kultura koja je omogućila svakom pajseru da cenzuriše i makne svaki sadržaj koji mu iole zasmeta...
У Новом Саду није у суботу, већ у четвртак.Протест "Не дамо наше Лауре" у суботу у 17:00 на Газели у Београду и испред Суда у Новом Саду.
Шта то значи “не дамо Лауре”, о чему се радиПротест "Не дамо наше Лауре" у суботу у 17:00 на Газели у Београду и испред Суда у Новом Саду.