Šta je novo?

Izbori 2024

Sem toga, medijske kuce koje placa Hulja i/ili Zapad udruzene su na fascinantan nacin.
N1, Otvoreno Drustvo, Informer, Pink, Blic, danas su na braniku interesa okupatora.

n1-former.jpg

U svakom slucaju taj sporazum nece biti potpisan ili ce biti ponisten odmah posle potpisa.

Tako je.. i da padne vlast sns-a, došli bi neki drugi sa istim ciljevima.. Protiv potpisivanja sporazuma su samo Dveri, Zavetnici i Miloš Jovanović, a oni neće formirati vlast nikad, jer nemaju ni 10% podrške ukupno..
Narod je zestoko za taj sporazum.
Kao sto veruju u Huljine lazi, oni veruju u briselske lazi.
"Vozicemo dobra kola kad Vucic izda", ponavljaju prazne glave.
Ako da jos 5000, prodace i oca i majku, a kamoli Kosovo.
Gradjani ne zele da zrtvuju vlas kose za bilo koji zajednicki cilj, a kamoli nesto vise.
To je sustina neoliberalizma.

Pumpane usne; nokti ko u orla; Nutella preko face; kvarcovana koža; izblajhana kosa; upadljive tetovaže; bilo šta u ''leopard'' fazonu; bilo šta u jarko roze fazonu - čim vidim nešto od ovoga na devojci/ženi, momentalno mi se gadi i skrećem pogled. Čak i ako je lepotica ili su sve druge stvari na njoj skladne, ako vidim nešto s ovog spiska, bukvalno mi se gadi.

Nekada kad vidim da se radi o posebnom slučaju (one na kojima baš sve ''puca'' i vidi se da su željne pažnje), u stanju sam da namerno gledam devojci preko ramena samo da bi videla koliko neću da joj pridajem pažnju. I koliko god većina pomislila ''jeste, baš nju briga šta ti misliš...'' mogu da kažem da u jedno 50% slučajeva se da primetiti čuđenje kod njih otkud to da mlad muškarac sa Balkana može da ide ulicom njima u susret a da ih uopšte ne registruje. Jer one i jesu naviknute na to da se mnogi okreću za njima, tako da kada to ne dobiju, to im ne da mira. Zato što su razmažotine navikle na pažnju i povlađivanje od malih nogu. I boli ih kad nisu centar pažnje.

Uopšteno, već par godina praktikujem to da najvećim atenšn horovima i otpadima društva namerno uskraćujem pažnju, i to na vidljive načine. I to ne važi samo za situacije sa nafuranim ribama. Nego npr kada ulicom ide neki napucani automobil za kojim se svi okreću, u 90% slučajeva nemam potrebu da blenem u njega. Pošto se u 90% slučajeva radi o nekoj seljaniji, tipa Porsche, Bentley, BMW, Ferrari... ono, mašine koje se kupuju kao kompenzacija i kao sredstvo privlačenja pažnje. Pošto se u Srbiji, realno, ne računajući autoput, mogu voziti na svega 50 km ulica. Msm, alo rođače, pa 'de ćeš ti u Beogradu da furaš Ferrari na 10 cm od poda. Tako da kad god vidim da se radi o nekom bolidu željnom pažnje, dok ostatak raje po ulici blene ko telad i balavi, ja namerno skrećem pogled. A i onako sam video sve to po 100 puta. 😄 Ionako se za jedan dan proveden na severu Italije ili Azurnoj obali može videti veći dijapazon neverovatnih mašina, a i drugih manifesta bogatstva i elegancije, nego u Srbistanu za 5 godina kroz sve te napucane generičke i monotone Bembare, Bentlije, Poršee... Tu čovek shvati koliko su svi ovi sa Bentlijima, Poršeima pa čak i Ferarijima smešni. :ROFLMAO:

Inače, što se naših devojaka tiče, prošao sam veliki deo sveta za svoje godine i mislim da su svakako među najlepšim. Ali su ujedno i među najuobraženijim i najrazmaženijim. I naravno, problem je što mnoge unište svoju prirodnu lepotu pretvaranjem sebe u kvarcofane i plastificirane barbike-seljančure. A onda nekima vidiš slike od pre ''transformacije'' i psihijatrijske devijacije i ne možeš da veruješ kakve su lutke i lepotice bile.

Ali jbg, ne razmišljaju svi kao ja. Na poslu npr imam masu srpskih volova koji svaki put padaju u nesvest kad vide bilo šta kvarcovano, izblajhano ili napumpano. I to svaki put, iznova i iznova. Čak i ako su juče videli isto to, danas će opet da balave kao da vide žensko prvi put. :D I klepetaće o tome svaki put po 15 minuta. :D

Inače, nije to problem samo kod nas, cela planeta se srozava u svakom pogledu. Ali da, kod nas jeste izraženije. Ono što je u Americi ''Jersey Shore'', znači endemska bolest, endemska vrsta vezana za par specifičnih regiona... to je ovde neki nacionalni standard. Jbg, nekoliko decenija turbo šunda, rijalitija i kulta kriminaliteta i propaliteta ume to da uradi naciji...

Voleo bi da si sve u pravu, a ja da sve gresim.
Данас нама кажу, деци овог века,
Да смо недостојни историје наше,
Да нас захватила западњачка река,
И да нам се душе опасности плаше.

Koje godine je ovo napisano?

U svakom slucaju taj sporazum nece biti potpisan ili ce biti ponisten odmah posle potpisa.
Znaš kako, vlada kneza Pavla i Dragiše Cvetkovića je potpisala 25.marta 1941. pristupanje Trojnom paktu. 27. marta izvršen je državni udar i svrgnuta je ta vlada, uz poznate narodne parole na demonstracijama.. narod koji je izašao na ulice bio je protiv Trojnog pakta.

Šta je uradio Dušan Simović kao predsednik nove vlade (osim što je svrgnuo namesništvo i Pavla)? Pa brže bolje je potrčao da javi Hitleru da nova vlada u potpunosti podržava Trojni pakt i nema ništa protiv što je Jugoslavija pristupila, a da je prethodna vlada svrgnuta zbog unutrašnjih razmirica.. :ROFLMAO:

E tako bi ti bilo i sad..

Znaš kako, vlada kneza Pavla i Dragiše Cvetkovića je potpisala 25.marta 1941. pristupanje Trojnom paktu. 27. marta izvršen je državni udar i svrgnuta je ta vlada, uz poznate narodne parole na demonstracijama.. narod koji je izašao na ulice bio je protiv Trojnog pakta.

Šta je uradio Dušan Simović kao predsednik nove vlade (osim što je svrgnuo namesništvo i Pavla)? Pa brže bolje je potrčao da javi Hitleru da nova vlada u potpunosti podržava Trojni pakt i nema ništa protiv što je Jugoslavija pristupila, a da je prethodna vlada svrgnuta zbog unutrašnjih razmirica.. :ROFLMAO:

E tako bi ti bilo i sad..
Jesi ti bio danas na protestima, da li bio ako se potpise sporazum i da li bio ako se srusi sporazum i nova vlada ga opet potpise?

Nekada kad vidim da se radi o posebnom slučaju (one na kojima baš sve ''puca'' i vidi se da su željne pažnje), u stanju sam da namerno gledam devojci preko ramena samo da bi videla koliko neću da joj pridajem pažnju. I koliko god većina pomislila ''jeste, baš nju briga šta ti misliš...'' mogu da kažem da u jedno 50% slučajeva se da primetiti čuđenje kod njih otkud to da mlad muškarac sa Balkana može da ide ulicom njima u susret a da ih uopšte ne registruje. Jer one i jesu naviknute na to da se mnogi okreću za njima, tako da kada to ne dobiju, to im ne da mira. Zato što su razmažotine navikle na pažnju i povlađivanje od malih nogu. I boli ih kad nisu centar pažnje.

A recimo da pored tebe prođe doterana i na štiklama, visoka Ida Prester, jel bi i nju kulirao?

Ona je jednom prošla mojim krajem i nisi mogao da je zaobiđeš pogledom jer je toliko originalna i plenila je ali i dalje uz tu komponentu da te oduva i dalje užasno dominantno je izgledala uz super uspravno držanje al za razliku od plastikanera vrlo autentično je izgledala da nisi mogao da je ne ispratiš pogledom na dve, tri sekunde barem kao nešto potpuno nesvakidašnje...

A nju stvarno briga da li je iko gleda, a ove što hoće pažnju, ti im je ne daš hehehe... To i ja radim samo kod mene je to još malo prirodnije pa ne moram da teram sebe da ih ne primetim hehe...

Međutim šta sam primetio, sve više muškaraca se javlja na profile TS i CD ako ful dobro izgledaju, ako su baš urađene toliko da zavaraju svime, sem jednim detaljem viška koji nigde i ne prikazuju na slikama...

I to su sve heteroseksualni muškarci koji ostavljaju komentare ili se barem tako deklarišu i voleo bih da mogu da sprovedem neku anketu jer me živo zanima jel vama koji ste 100% hetero zaista ako on zavara svime, u smislu sve savršeno depilirano, glatko, guza fit, perika, šminka, vitka građa i ništa ne odaje da je muško, barem na slikama, jel vas to stvarno uzbudi tj. zainteresuje? Obično je takav TS, CD i spreman na sve pa kao muškarac možes imati dominaciju bez limita nad njim kao 'ženom'...

Možda je to samo utisak koji stičem, a zapravo je daleko od toga da je većini hetero muškaraca to ok? Mislim sumnjam da će neko ovde priznati i da mu je to privlačno, ali ne znam gde da pitam...

Inače tu je granica između ekstremnih turbo žena i ovih full urađenih TS i CD tanka jer ima dosta veštačkog materijala na obe strane 😄

Da imamo temu o seksualnosti pitao bih tamo al pošto nema eto pitam ovde pa ako neko želi da mi odgovori, nek odgovori...

Takođe sam primetio da dosta hetero momaka voli matorke i tu me je zanimalo jel to kao linija manjeg otpora jer je tražnja u toj age grupi manja pa imate više šansi ili prirodno vam je ok da ona reicmo ima 40 dok ti imaš 25?

Meni je uvek delovalo kao utešna nagrada zato kao mlađi nisam nešto bio baš zainteresovan kad bi se javile na neki profil sem ako nisu imale neke ekstra kvalitete...

Jesi ti bio danas na protestima, da li bio ako se potpise sporazum i da li bio ako se srusi sporazum i nova vlada ga opet potpise?
Na sva ta pitanja moj odgovor je-ne.. Mislim da treba da se potpiše sporazum o Kosovu, tj. da se kroz pregovore poboljša ova ponuđena verzija, koja je loša. Tražio bih posebnu zaštitu za crkve i manastire. Svim Srbima sa Kosova koji to žele država bi trebalo da omogući preseljenje u Srbiju. Tražio bih da vlada u Prištini isplati imanje svakom Srbinu koji želi da ode odatle u Srbiju. Ako neće, neka im naša vlast finansira kuću sa okućnicom iste veličine koju su tamo imali, negde u Srbiji.

Ne verujem da bi Zajednica srpskih opština dobro funkcionisala, niti u miran suživot Srba i Albanaca tamo.

Treba najviše regulisati imovinska i crkvena pitanja.

Sve ovo zato što mislim da mi nikada više nećemo moći da vladamo Kosovom na kojem žive Albanci.

To je završena priča. I da, na dan kad Srbija uđe u EU, Kosovo može da uđe u UN. To bih tražio da uđe u sporazum.

A recimo da pored tebe prođe doterana i na štiklama, visoka Ida Prester, jel bi i nju kulirao?

Inače tu je granica između ekstremnih turbo žena i ovih full urađenih TS i CD tanka jer ima dosta veštačkog materijala na obe strane 😄
Sta znaci TS i CD?

'Beš mi sve, da sam žensko i da pročitam ove dijaloge, sutra bih iz protesta izašao polugo(la) na ulicu, makar izmrz-la jajnike.

Pa i izlaze 😆 ...gledam pre neki dan na -7 brate mili ja sa kapom i kapuljačom, njoj stomak go...

Šta ih tera na takav teror, uz sve te estetske zahteve još se i smrzava da svima pokaže stomak u januaru... 😊

Na sva ta pitanja moj odgovor je-ne.. Mislim da treba da se potpiše sporazum o Kosovu, tj. da se kroz pregovore poboljša ova ponuđena verzija, koja je loša. Tražio bih posebnu zaštitu za crkve i manastire. Svim Srbima sa Kosova koji to žele država bi trebalo da omogući preseljenje u Srbiju. Tražio bih da vlada u Prištini isplati imanje svakom Srbinu koji želi da ode odatle u Srbiju. Ako neće, neka im naša vlast finansira kuću sa okućnicom iste veličine koju su tamo imali, negde u Srbiji.

Ne verujem da bi Zajednica srpskih opština dobro funkcionisala, niti u miran suživot Srba i Albanaca tamo.

Treba najviše regulisati imovinska i crkvena pitanja.

Sve ovo zato što mislim da mi nikada više nećemo moći da vladamo Kosovom na kojem žive Albanci.

To je završena priča. I da, na dan kad Srbija uđe u EU, Kosovo može da uđe u UN. To bih tražio da uđe u sporazum.

Sviđa mi se što si iskren i imaš stav... 👍

Moja netrpeljivost prema ovom manijaku na vlasti je tolika da bih želeo da ga sruše po svaku cenu pa i na ovom sporazumu čak i ako bi to desničari uradili, samo da mu vidim kraj... 😄

Iako znam da je to loše i iracionalno.... ali ne želim ga kao pobednika opet, svuda se izvuče i sve mu prođe...

Pa ne znam, meni je ona ok. Ali ne bih je iskulirao, bar ne kao ove seljančure. Jer iako nije moj tip, uviđam lepotu i u njenom stilu, odnosno mogu da cenim i ispoštujem njen fazon. Ja imam specifičan ukus, tačnije nemam neki poseban ukus, samo ne volim kada nešto pršti. Bilo da je to ženski izgled, automobil, komad nameštaja... Ali dobro, ova dva su neživi predmeti pa da ne pravim bezvezne komparacije. Sve u svemu, volim žensko koje ima nešto damsko u sebi, ILI je ljupka, ILI je prirodno lepa. Ne volim foliraže, ne volim kompleksašenje bilo kakve vrste i ne volim te trendove narcisoidnosti i privlačenja pažnje. To je zajednički razlog zašto na ulici neću pridati pažnju napucanoj glupoj seljančuri, ali isto tako neću pridati ni napucanom seljoberu u generičkom defaultnom Balkanskom vozilu za privlačenje pažnje i glumatanje bogatstva ala Porše, Ferari, BMW i slično. Jer ne samo što neću da ih hranim pažnjom, nego prosto ne mogu da ne vidim koliko je sve to plitko i ogavno, i čim pomislim na to, zgadi mi se.

Zbog toga sam često na udaru i u sukobu sa mnogim zatucanim srpskim volovima i seljačinama koje se lože na seljaniju i kič, kao što se može videti i na ovoj temi par postova iznad. Ali kažem, nije to kancer samo srpskog društva, nego je samo ovde veoma izražen. Važno je samo da svi ne postanu takvi, da normalni ljudi mogu da nađu nekog normalnog za sebe. A seljačine i seljančure nek se spajaju i rastaju do mile volje. Iako bih voleo da ih bude sve manje i manje, da prosto odumru.

@Bender Rodriguez

Dobro 🙂 ti čim ne voliš plastiku i da sve vrišti na njoj, ni TS i CD sigurno nikad nisi vizuelno mirisao 😆

Ali ovi što vole plastično... kod njih nisam siguran kako je, ali sumnjam da ću ovde dobiti odgovor 😊 Kaže naš narod - ko pita, ne skita, al moraću ipak da potražim dalje...

ŠKK je uopšte TS i CD?

A, ništa, sad sam video post iznad koji mi je promakao a koji to objašnjava.

Emmm... da, nisam (ni) u tom fazonu, definitivno.

A i ode tema u malo drukčijem smeru nego što sam očekivao. Hteo sam samo da se osvrnem na kulturu i naciju šunda, kičeraja, seljanije i patologija (kocka, piće, cigarete, vutra, fudbal) koju su turbo-žgadije prethodnih, i naprdni talog prošle i ove decenije ustoličili kao novu vrstu religije u ovoj nesrećnoj, nazadnoj zemlji.

Doduše nije kao da je opozicionarski IDJ pa doneo nešto mnogo bolje... XD Samo što mislim da se ne bi IDJ ovde primio tako dobro da tlo prethodno nije bilo dobrano natopljeno turbo-seljanijom od ranije (Brena, Grand, ZAM, Srale Popović, Pink, kult kriminala, kult kafane, kult alkohola, i ostali kanceri koje mnogi Srbi nose u svom srcu).

Poslednja izmena:
Ti nisi znam... nego plastikanerke i trandže... ima puno veštačkog materijala na obe strane... pa sam se pitao jel muškarce koji to vole ipak privuku i ful urađene randže...

Deluje da je linija tanka baš kod tih 100 kg, napucanih u skupom autu koji vole plasitku i dominaciju... ali ok nije ni važno 😄

Pogrešno je mesto svakako da pitam... Osećam se ovde kao Alisa u zemlji čuda kad postavim bilo kakvo kompleksnije seksualno pitanje...

Vrh