S tim što "mi" nismo neka kompaktna celina u kojoj svi isto misle i svi prihvataju odluke države. Ovo će od mnogih biti shvaćeno kao poniženje i u ljudima će "kuvati" frustracije. Ne treba ljude doživljavati kao robote koji će se uklapati u tuđe planove i misliti da će se u budućnosti sve odvijati kako je zamišljeno.Onog trenutka kad Kosovo formalno udje u NATO cela priča će biti završena, jer će svi oko nas biti u NATO paktu (a nadam se i mi jednog dana) tako da nam ne ostaje ništa drugo osim kur*enja i kukanja po tviteru i forumima…
O tome je trebalo misliti mnogo ranije.O tome je trebalo misliti kad je potpisana kumanovska kapitulacija 1999. Sad je, na žalost svih nas, malo kasno za to.
Cekamo da nam prvo ti vratis slobodne medije i pravnu drzavu..Nije me bilo od juče, da li ste vratili Kosovo?
Kasicica gorke istine o Kosovu i patriotskim muljazama:
2012:
2022:Bez kontrole 5.000 kosovskih plata u EPS-u
Trinaest godina posle završetka NATO bombardovanja Elektroprivreda Srbije (EPS) na svom platnom spisku i dalje ima gotovo 5.000 radnika iz tri javna preduzeća na Kosovu. Za njihove zarade EPS potrošio je prošle godine oko pet milijardi dinara, iako većina tih ljudi više ne živi na Kosovu a...www.blic.rs
U ovim preduzećima zaposleno je ukupno oko 3.300 radnika, a za njihov rad EPS je 2021. godine izdvojio oko 42 miliona evra.Koliko Elektroprivredu Srbije koštaju preduzeća sa Kosova?
www.slobodnaevropa.org
Znam, ovo su sve lazi i izmisljotine, a ja sam NATO placenik i izdajnik koji ne kapira probleme drugih ljudi izvan kruga dvojke/Beograda. XD
Ja sam pre 4 godine započeo istraživanje o tim fiktivnim radniim mestima TE Obilić i recimo da sam ih dostavio svim medijima, samo je RSE htela da piše o tome.
Da, i onda se izmedju Grka i Turaka umešaju Ameri i stvar se smiri , i tako decenijama unazad,ništa novo.A i dve članice NATO se ponekad potkače (Grčka i Turska), niti će NATO uvek biti ono što je nekad bio.
NATO je posle ove Putinove svinjarije verovatno jači nego ikada , ulaze Finska i Švedska, za koju godinu verovatno i Ukrajina koja će biti naoružana do zuba i prekaljena u ratu sa Rusima i sada već de facto član NATO na par stotina kilometara od Moskve…
Da bre, ne košta ništa Amere, pa ni nas ovde čak.Da, i onda se izmedju Grka i Turaka umešaju Ameri i stvar se smiri , i tako decenijama unazad,ništa novo.
NATO je posle ove Putinove svinjarije verovatno jači nego ikada , ulaze Finska i Švedska, za koju godinu verovatno i Ukrajina koja će biti naoružana do zuba i prekaljena u ratu sa Rusima i sada već de facto član NATO na par stotina kilometara od Moskve…
Putinu treba da podignu spomenik od zlata u sedištu NATO u Briselu, Pentagonu,američkom vojnu-industrijskom kompleksu, toliko je učinio za njih da je to neverovatno…kakav kr****!
Skoro sam pročitao neku analizu: sva ova pomoć koju daju Ukrajini,desetine miljardi, košta američkog poreskog obveznika 3,5$ nedeljno…jedan espresso. Najbolja investicija u modernoj američkoj istoriji! Za bagatelu dobijaju potpuno razvaljenu rusku kopnenu vojsku bez ijedne svoje žrtve, o tome su do skora mogli samo da sanjaju!
Ne. N ebrinem se za kosovske Srbe. vec sam objasnio.@MC_ A od kad se ti toliko brines za Kosovske Srbe? Zar nisi pre svega tri dana, bas ovde na ovoj temi, napisao da mrzis svoj narod i da smo svi kolektivno kukavice? U stvari sta pre tri dana, pa ti svakog dana pises da smo najgori.
Inace, niko da odgovori na Vuckovo pitanje kada dobrovoljacki Beobuild bataljon krece na Kosovo da ga oslobodi.
Slazem se sa svim osim sa ovim zadnjim, jer nema sanse da ih kosta tako malo. Oko 12 milijardi dolara vojne pomoci je SAD dala Ukrajini. I vec po Americi krecu da se javljaju prvi glasovi protiv tog nepotrebnog (daljeg) trosenja dok sama Amerika ima sve vise i vise unutrasnjih problema.Da, i onda se izmedju Grka i Turaka umešaju Ameri i stvar se smiri , i tako decenijama unazad,ništa novo.
Putinu treba da podignu spomenik od zlata u sedištu NATO u Briselu, Pentagonu,američkom vojnu-industrijskom kompleksu, toliko je učinio za njih da je to neverovatno…kakav kr****!
Skoro sam pročitao neku analizu: sva ova pomoć koju daju Ukrajini,desetine miljardi, košta američkog poreskog obveznika 3,5$ nedeljno…jedan espresso. Najbolja investicija u modernoj američkoj istoriji! Za bagatelu dobijaju potpuno razvaljenu rusku kopnenu vojsku bez ijedne svoje žrtve, o tome su do skora mogli samo da sanjaju!
Slazem se sa svim osim sa ovim zadnjim, jer nema sanse da ih kosta tako malo. Oko 12 milijardi dolara vojne pomoci je SAD dala Ukrajini. I vec po Americi krecu da se javljaju prvi glasovi protiv tog nepotrebnog (daljeg) trosenja dok sama Amerika ima sve vise i vise unutrasnjih problema.
Ali se etnički mrze i dalje i sve više, i to je konstanta, to neće nestati. A niko ne može da predvidi kada će SAD nekom prilikom da se kasno ili trapavo umešaju, ili možda iz nekih danas nepredvidivih razloga ili interesa odluče da se - ne mešaju... Oni se ne mire, oni samo čekaju sledeću priliku.Da, i onda se izmedju Grka i Turaka umešaju Ameri i stvar se smiri , i tako decenijama unazad,ništa novo.
Jos da uracunaju milijarde koje se gube poskupljenjem ili nedostatkom hrane, energije, sirovina pa da vidimo da li je samo 3,5$ nedeljno.Da, i onda se izmedju Grka i Turaka umešaju Ameri i stvar se smiri , i tako decenijama unazad,ništa novo.
Ne razumem tu tezu da prihvatanje sporazuma omogucava Vucicu jos X godina vlasti. Zasto bi?