Koniljo
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.03.2019.
- Pohvaljen
- 4.961
Možeš da tražiš šta hoćeš, Hrvati su dali 2 miliona evra za njegovu slobodu. Sami su se hvalili da su lobirali da bude oslobođen. On je za Hrvate heroj i to je meni u redu. Ne mislim da je lično bilo koga ubio, ne možeš da kontrolišeš sve vojnike. Samo mi je sve postalo jasno kada je bio na svečanosti otvaranja spomenika Miri Barešiću. To je ubica Vladimira Rolovića, jugoslovenskog ambasadora u Stokholmu. Barešić je posle izašao iz zatvora i poginuo na ratištu. Oprošteni su mu svi zločini.Ne znam da li će me učiniti većim Srbinom ako ponovim ovde pred Srbima da sam ja priželjkivao drugostupanjsku, tj. pravomoćnu osuđujuću za generala Anta Gotovinu, i da sam smatrao da bi to bio dobar korak ka pomirenju i da je prošla ona kvalifikacija o udruženom zločinačkom pothvatu... Tad bi imali dobar pravni argument da ne mogu da slave Oluju...
Ali šta vredi da u nedogled to ponavljam pred vama ovde kad od toga nema vajde... Mogu da kažem par puta, a ne genocid, genocid, Jasenovac, genocid... To ni na šta ne liči više...