Šta je novo?

Izbori 2024

Slažem se, nebitna je priča totalno.

Nisam na tebe mislio, već generalno pričam o ljudima koji misle da je promena kalendara zločin. Tebi je bilo upućeno samo ovo za ponoćnu misu.

Znam licno dvojicu koji su isli.
A da ne postoji veliki interes, ne bi bilo ni reklame.
Odlazak u Zagreb, Advent, nacin je da se za malo para ljudi osete kao deo velike porodice Zapadnih naroda, da zalece beogradski kompleks nize vrednosti za male pare.

Znam licno dvojicu koji su isli.
A da ne postoji veliki interes, ne bi bilo ni reklame.
Odlazak u Zagreb, Advent, nacin je da se za malo para ljudi osete kao deo velike porodice Zapadnih naroda, da zalece beogradski kompleks nize vrednosti za male pare.
Odlazak na Advent nije isto što i odlazak na ponoćnu misu.

@MC_ Znam za to ubistvo... Delim ime sa tim vlasnikom mesare, a zanimljivo je da postoji i jedan hrvatski ustaša - ratni zločinac sa tim imenom.. Znači ne Mihael, Mihovil, nego baš Mihajlo, osuđen je za ratne zločine nad rezervistima JNA, posle maratonski dugog procesa u Hrvatskoj...

Jedan Mihajlo žrtva, drugi Mihajlo dželat...

Vidiš kako je sve izmešano... Ne mogu ni po (neki bi rekli) 100% srpskom imenu (koje se inače u Ukrajini identično izgovara, samo piše sa njihovim й) da znam koje je ko nacionalnosti...

Zato je sve to srpdačina... Gledam ljude da li su dobri ili loši.

Ja nisam govorio o nacionalnim ubistvima u Srbiji nego politički motivisanim ubistvima... Ivan stambolić, Slavko Ćuruvija, Dada Vujasinović...

Jer je Koniljo spominjao tajnu policiju u Hrvatskoj, pa sam ja odgovorio na to da je tajna policija ubijala i ovde...

I sad bih mogao da budem bezobrazan, i da se prerušim "u benignog nacionalistu" i da napišem:

Nije li gore da u okviru iste nacije ubijamo jedni druge? Valjda je gore ovo što je tajna policija radila nama samima, ovde...

Ovo uopšte nije isključeno da se na ovom forumu pročita, pisane su slične rečenice i mnogo gore, nekih si i sam bio autor...

To bi naravno bilo potpuno apsurdno da izgovorim, jer svaki ljudski život jednako vredi, tj. nedužno izgubljeni život. Potpuno mi je svejedno jel žrtva Hrvat ili Srbin, žao mi ih je oboje...

Pitanje ponocne mise koje sam sam pokrenuo, priznajem mnogo je nebitnije od onoga sto nam se sprema zbog zapustenosti nase zemlje.
Hteo sam da kazem:
Sa jedne strane potpun raspad, sa druge strane mlada, urbana, obrazovana elita koju ne zanima ni da pokusa da resi neki problem u Srbiji nego se zanosi imitiranjem Zapada.

Zelim da im akzem: Ako ste tako mladi, lepi i pametni, zaustavite Hulju, na vama je red,nadjite nacin.
Inace vam ne priznajem ni mladost ni pamet.

Jer, ako se radikali ne zaustave, cela Srbija c ebiti posuta lesevima,kao sad kod Pirota.

Нема начина. Млади добијају шта им треба док су млади. Брнаба је добра са Девитом, на тргу за новака пева Нучи.

IMG_20221226_224153.jpg

Kaže Miroslav Aleksić da ovaj smrad uopšte nije u Srbiji, već da je tajno otišao u Ameriku.. Realno, nema ga nigde danima, sad objavio samo snimak iz neke sobe, ko zna gde.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ni ne pratim vesti iskreno, previse negativnih emocija bez ikakvog raspleta, samo beskrajan niz patetike, mrznje, lazi i pljuvanja. Netfliks je lepsi :)

• Sviđa mi se
Kaže Miroslav Aleksić da ovaj smrad uopšte nije u Srbiji, već da je tajno otišao u Ameriku.. Realno, nema ga nigde danima, sad objavio samo snimak iz neke sobe, ko zna gde.

Све је могуће, очигледан је нагли заокрет у његовој реторици у односу на Немачку у коју се кунуо до скоро, сад је нашао новог/старог газду у Вашингтону.

• Sviđa mi se
Pa otišla mu muti Merkel, a Šolc i Berbokova ne mogu da ga smisle, pa se sad nudi Vašingtonu.

Inače, ne znam samo kako oni iz Pinkove kanalizacije misle da nastave da žive u Srbiji kad ovi padnu sa vlasti.. Ona voditeljka Hit tvita, pa Zekićka, Marić, Vučićević, svi oni gosti sinoćnje specijalne emisije.. pa to treba da puštaju studentima sociologije i specijalizantima psihijatrije.. Ne verujem da takva televizija i emisije postoje još negde u svetu. Toliko laganja u samo sat vremena, sluđivanja naroda, to je prava fabrika laži, montirani snimci, uključuje se čak i načelnik Generalštaba i čovek otvoreno laže.. dakle, svi su svesni šta rade, da izmišljaju, da samo čuvaju dupe monstrumu Vučiću.. Ne znam samo šta se dešava kad su reklame i iza kamere, je l' oni svi međusobno komentarišu- uuuu, al smo dobri, daj još malo da nabaronišemo.. Gazda, je' dobro, a? Niko neće više da pomene Pirot... mislim, kako to ide, kad uplate lovu tim gostima za to laganje..Mislim, Marić, ima mozak, svestan je dobro šta su sinoć radili... pa to je sve toliko gadno..onda odu kući i legnu da spavaju.. Kakva je to glava, sklop ličnosti, ko ih samo skupi..

Pa otišla mu muti Merkel, a Šolc i Berbokova ne mogu da ga smisle, pa se sad nudi Vašingtonu.

Inače, ne znam samo kako oni iz Pinkove kanalizacije misle da nastave da žive u Srbiji kad ovi padnu sa vlasti.. Ona voditeljka Hit tvita, pa Zekićka, Marić, Vučićević, svi oni gosti sinoćnje specijalne emisije.. pa to treba da puštaju studentima sociologije i specijalizantima psihijatrije..
Nece imati nikakvih problema. Ovo je Srbija.
Ovde je laz istina, a sila je zakon.
Ko god ima silu, cist je pred narodom.
Narod voli silnike, a prezire pravednike i pobunjenike.
Ne postoje nikakva moralna ogranicenja koja ljudi osecaju.

Sve moze!

Poslednja izmena:
Све је могуће, очигледан је нагли заокрет у његовој реторици у односу на Немачку у коју се кунуо до скоро, сад је нашао новог/старог газду у Вашингтону.

Jedan od najvaznijih instinkta koji imaju kriminalci je osecaj za to ko je gazda.
Nemacka je za samo nekoliko meseci postala propala, militarizovana, policijska drzava.
Nemacka je nevazna.

Hulja odlicno zna ko je gazda.
Tako se radi u zatvoru kad se pojavi novi boss u celiji.

Poslednja izmena:

Inače, ne znam samo kako oni iz Pinkove kanalizacije misle da nastave da žive u Srbiji kad ovi padnu sa vlasti.. Ona voditeljka Hit tvita, pa Zekićka, Marić, Vučićević, svi oni gosti sinoćnje specijalne emisije.. pa to treba da puštaju studentima sociologije i specijalizantima psihijatrije.. Ne verujem da takva televizija i emisije postoje još negde u svetu. Toliko laganja u samo sat vremena, sluđivanja naroda, to je prava fabrika laži, montirani snimci, uključuje se čak i načelnik Generalštaba i čovek otvoreno laže.. dakle, svi su svesni šta rade, da izmišljaju, da samo čuvaju dupe monstrumu Vučiću.. Ne znam samo šta se dešava kad su reklame i iza kamere, je l' oni svi međusobno komentarišu- uuuu, al smo dobri, daj još malo da nabaronišemo.. Gazda, je' dobro, a? Niko neće više da pomene Pirot... mislim, kako to ide, kad uplate lovu tim gostima za to laganje..Mislim, Marić, ima mozak, svestan je dobro šta su sinoć radili... pa to je sve toliko gadno..onda odu kući i legnu da spavaju.. Kakva je to glava, sklop ličnosti, ko ih samo skupi..
Sjajno rade ono za sta su placeni.
Zar ne?
Ogromna, ali ogromna vecina gradjana im veruje.

Председник Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић наредио је да Војска Србије и све јединице МУП-а буду у највишем степену борбене готовости.​

kakva drama

Pozorišna predstava. Potpisaće nešto sa Kutijem i proglasiti pobedu. Narod u ekstazi, Vučić vodio rat i mi smo pobedili. Sačuvali smo mir, a to je naša pobeda.
Epilog: ukloniće barikade, kosovska policija ostaje na severu, vratiće se pregovorima i potpisati neki sporazum na štetu Srba.

Па пази, на путу од Јуловизије до Вучковизије Пинк је прошао и кроз фазу ДОСовизије, није било баш овако очигледно и бљутаво као сада, али свакако показује љигаве способнисти иноватора Жекса, тако да ме не би чудило да Пинк насатави са истом праксом и кад сјаше Курта. Када би у у животињском свету камелеон спадао у паразите онда би се ова телевизија свакако могла повезивати са том врстом, овако би била велика увреда за камелеоне.

Mislim da je to lažna vest, neki mediji su sinoć preneli da je u Predsedništvu počeo sastanak Vučića i Porfirija i da će trajati dugo, a drugi mediji su preneli da će sastanak biti danas.

Zapravo, Vučić verovatno uopšte nije u zemlji, stiže jutros- danas i onda će da se slika sa Porfirijem i da kaže kako od sinoć sastanče... AV 100% nije bio u Srbiji, nema ga danima.

Na kraju moram da ronim "krokodilske suze" što beogradska "gospoda" ne može da okvasi svoju zadnjicu na hrvatskim ostrvima. Evo ih svaki dan na N1, svi Srbi izvan Srbije su krivi, ostali su cvećke. Krivi su Srbi što nisu odmah napustili svoje stanove da ne bi ljutili susede. Onda bi gospoda mogla na miru da se kupa.
Браво. Зато они и жале за Југославијом. Њих не занима Демир Капија, Скендер Вакуф, Горња Маоча, Гусиње или Трговиште. Њима су битни врхови Алпа у Словенији, острва и Хрватској и неко језеро. Сурдулица, Куршумлија, Кучево, Рожаје, Хан Била, Градачац и слична места за њих не постоје. За њих је Југославија оно што је њима одговарало и све их је само ка томе водило. Да иду у Ровињ, да иду у Опатију да иду на Блед. Шта се дешава у Гостивару или у Гњилану, нема везе.

• Sviđa mi se
Vrh