Pa otišla mu muti Merkel, a Šolc i Berbokova ne mogu da ga smisle, pa se sad nudi Vašingtonu.
Inače, ne znam samo kako oni iz Pinkove kanalizacije misle da nastave da žive u Srbiji kad ovi padnu sa vlasti.. Ona voditeljka Hit tvita, pa Zekićka, Marić, Vučićević, svi oni gosti sinoćnje specijalne emisije.. pa to treba da puštaju studentima sociologije i specijalizantima psihijatrije.. Ne verujem da takva televizija i emisije postoje još negde u svetu. Toliko laganja u samo sat vremena, sluđivanja naroda, to je prava fabrika laži, montirani snimci, uključuje se čak i načelnik Generalštaba i čovek otvoreno laže.. dakle, svi su svesni šta rade, da izmišljaju, da samo čuvaju dupe monstrumu Vučiću.. Ne znam samo šta se dešava kad su reklame i iza kamere, je l' oni svi međusobno komentarišu- uuuu, al smo dobri, daj još malo da nabaronišemo.. Gazda, je' dobro, a? Niko neće više da pomene Pirot... mislim, kako to ide, kad uplate lovu tim gostima za to laganje..Mislim, Marić, ima mozak, svestan je dobro šta su sinoć radili... pa to je sve toliko gadno..onda odu kući i legnu da spavaju.. Kakva je to glava, sklop ličnosti, ko ih samo skupi..