Naravno da postoji ali ne samo u vlasti nego u celoj državi i celom narodu koji je podeljen na Zapad i Istok.Очигледно постоји дебела пукотина у структурама власти.
Vlast je samo preslikana slika naroda.
Naravno da postoji ali ne samo u vlasti nego u celoj državi i celom narodu koji je podeljen na Zapad i Istok.Очигледно постоји дебела пукотина у структурама власти.
Dobar primer.Ovo isto kao da je u prvoj polovini 1943. neki visoki predstavnik NDH imao audijenciju od veleposlanika Njemačkoga Rajha u Zagrebu, gde ga je ovaj izvestio ostanju na Istočnom fromntu i još jednom zatražio uveravanja da će NDH ostati uz Rajh čak i ako Saveznička invazija na Italiju uspe.
Šta me briga šta govore anonimni politikolozi na kvislinškim medijima poput NSPM koga bi svaka normalna zemlja kojoj je stalo do suvereniteta zatvorila a uredništvo pohapsila.Политиколог Огњен Гогић: Да се сутра уведу санкције Русији и призна Косово, били бисмо подједнако удаљени од ЕУ као што смо данас
Tacno. ALi covek ne razume da volimo da mastamo.
Jesi li ti autor ovih karikatura? Pošalji ih Dezinformeru i Antisrpskom Telegrafu, sigurno će te primiti u redakciju kao šefa propagande.Pogledajte prilog 147639
Ma koliko ja ne podnosio komunjare i Tita dve stvari je Tito uradio zbog kojih moram da mu odam poštovanje:
-rekao je Staljinu NE
-držao je crkvu tamo gde joj je i mesto
Možda su oni samo na rečima "evropejci" i možda su na tim rečima došli na vlast ali za ovih 10 godina nisam video da su bilo šta uradili da Srbiju približe Evropi nego upravo suprotno od toga i to nastavljaju da rade i dalje.Čitajući tvoje komentare, ponekad stvarno imam utisak da te SNS plaća da ih ovde pljuješ da su "prorusi" i da "nisu iskreni evropejci",
Вратио се Броз већ до почетка шездесетих ближе старом јату, јер је у души био бољшевик. Зато се после све на онај начин и распало.Ma koliko ja ne podnosio komunjare i Tita dve stvari je Tito uradio zbog kojih moram da mu odam poštovanje:
-rekao je Staljinu NE
Па ми оћемо да буде ко у Русији и Кини, према томе, ето - ако се остваре наше жеље, нема да иде на улицу ко кад хоће.
(У коликој је интелектуалној и моралној кризи овај народ са својом "елитом", то је да се човек уплаши.)
Isto kao što je i Vučić u duši radikal i što nikad neće pristati na evropsku politiku.Вратио се Броз већ до почетка шездесетих ближе старом јату, јер је у души био бољшевик.
Ме''шчини да управо процуре оне информације, за које је некако и угодно властима да процуре.Ја немам никаквих сумњи да је оваквих докумената из којих се види утицај амбасада "већих риба" на наше извршне власти било доста и раније и то са разних страна. Овде је право питање како је ово исцурело у јавност, као и онај документ везан за ангажовање Норвежана за енергетско саветовање. Очигледно постоји дебела пукотина у структурама власти.
Jao. Jao Jao.Вратио се Броз већ до почетка шездесетих ближе старом јату, јер је у души био бољшевик. Зато се после све на онај начин и распало.
Све би било друкчије да је остао везан за запад, као до средине педесетих, а могао је, проклетник.
Isto kao što je i Vučić u duši radikal i što nikad neće pristati na evropsku politiku.
Šta me briga šta govore anonimni politikolozi na kvislinškim medijima poput NSPM koga bi svaka normalna zemlja kojoj je stalo do suvereniteta zatvorila a uredništvo pohapsila.
RUSSIA HANDS OFF SERBIA!