Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 52.095
Пуцали из пиштоља.Mislis na topovske udare ili pucali iz oruzja? Ne znam, zato pitam. Nadam se da je samo ovo prvo.
Mogla je na jedan dan, sto sam i ja ranije pisao.Само да се осврнем на тезу да држава физички не може да осигура безбедност учесника целонедељног Европрајда који се догађа у различитим деловима земље. Испоставило се да је могла и то без икакве муке.
Odlican tekst Dase Stevovic
Vreme - Europrajd: Lezbejke nisu dobrodošle
Prajd nije nikakav demokratski protest na kom homoseksualci iznose svoje zahteve, već žurka na koju dolaze da podrže ono što su organizatori sa svojim zapadnim partnerima i donatorima već utanačili.
...
Prajd se već godinama odvija sa državom u ulozi koorganizatora, uz jako prisutvo policije – iste policije, uzgred, koja nas drugom prilikom prebija ispred Skupštine uz konjicu, suzavac i SAJ. Budući da organizatori upravo i računaju na ovu ulogu države, postavlja se pitanje: kome mi tamo paradiramo? Ako smo svi tu, i organizatori i homoseksualci i NVO i predstavnici vlasti i predstavnici opozicije i panduri, pa protiv koga protestujemo? Protiv ostatka naroda?
...
Koji je fazon sa vođom i abercrombie&fitch odećom...jel on neki njihov influenser(tm)? Znam da ih nema u Srbiji možda mu ova ulizica donosi?Pogledajte prilog 145069
Da li ovi ljudi baš nikada ne mogu da deluju normalno?
Evo Madjari kako se provode (ajd cik nemoj da poslusas)
![]()
Brussels calls for €7.5 billion EU funding cut from Hungary
The Commission stressed that this is the next step in its rule of law mechanism process. #EuropeNewswww.euronews.com
ne brini za Madjare, brini za Nemce, samo gledaj,,,,Evo Madjari kako se provode (ajd cik nemoj da poslusas)
![]()
Brussels calls for €7.5 billion EU funding cut from Hungary
The Commission stressed that this is the next step in its rule of law mechanism process. #EuropeNewswww.euronews.com