Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.363
Пуцали из пиштоља.Mislis na topovske udare ili pucali iz oruzja? Ne znam, zato pitam. Nadam se da je samo ovo prvo.
Mogla je na jedan dan, sto sam i ja ranije pisao.Само да се осврнем на тезу да држава физички не може да осигура безбедност учесника целонедељног Европрајда који се догађа у различитим деловима земље. Испоставило се да је могла и то без икакве муке.
Odlican tekst Dase Stevovic
Vreme - Europrajd: Lezbejke nisu dobrodošle
Prajd nije nikakav demokratski protest na kom homoseksualci iznose svoje zahteve, već žurka na koju dolaze da podrže ono što su organizatori sa svojim zapadnim partnerima i donatorima već utanačili.
...
Prajd se već godinama odvija sa državom u ulozi koorganizatora, uz jako prisutvo policije – iste policije, uzgred, koja nas drugom prilikom prebija ispred Skupštine uz konjicu, suzavac i SAJ. Budući da organizatori upravo i računaju na ovu ulogu države, postavlja se pitanje: kome mi tamo paradiramo? Ako smo svi tu, i organizatori i homoseksualci i NVO i predstavnici vlasti i predstavnici opozicije i panduri, pa protiv koga protestujemo? Protiv ostatka naroda?
...
Koji je fazon sa vođom i abercrombie&fitch odećom...jel on neki njihov influenser(tm)? Znam da ih nema u Srbiji možda mu ova ulizica donosi?Pogledajte prilog 145069
Da li ovi ljudi baš nikada ne mogu da deluju normalno?
Evo Madjari kako se provode (ajd cik nemoj da poslusas)
Brussels calls for €7.5 billion EU funding cut from Hungary
The Commission stressed that this is the next step in its rule of law mechanism process. #EuropeNewswww.euronews.com
ne brini za Madjare, brini za Nemce, samo gledaj,,,,Evo Madjari kako se provode (ajd cik nemoj da poslusas)
Brussels calls for €7.5 billion EU funding cut from Hungary
The Commission stressed that this is the next step in its rule of law mechanism process. #EuropeNewswww.euronews.com