Šta je novo?

Izbori 2024

Ma dobro, možda je on ok momak, kao što kažeš, ali bih rekao da mora mnogo oštrije da igra.

Ako je tek sada, posle 4 godine podneo prigovor zbog odugovlačenja postupka i dozvolio da se toliko razvlači, a predviđen vremenski okvir je bio 2 ročišta, onda on ne radi svoj posao kako treba.

Njega npr. ništa ne košta da svakih sedam dana pušta prigovore i urgencije, sav trošak je list papira i štampanje, ne mora to ni da ti naplaćuje, nisu komplikovani podnesci. Više bi trebalo da vodi računa o svojoj reputaciji, to je sad više od običnog radnog spora.

Цвијетин Миливојевић: Вучић је власник државе и државних институција, што изгледа не смета ни Европи, а ни опозицији. Јово Бакић: Организовани криминал неће допустити да режим падне

@Vox91

Slažem se da treba oštrije.. I taj prigovor za ubrzanje je bio na moj predlog.. On je malo mlakonja i neutralan, što me nervira jer ja, poput tebe, mislim da advokati treba da grabe za svoje stranke.. Dobro je da sam uvek i sam prisustvovao ročištima i uglavnom sam ispitivao svedoke.. Ipak 50÷ od tarife mi znači da plaćam.. Troškovi su tu visoki..

Takođe oko proceduralnih stvari i podnesaka ne znam dovoljno, pa mi je drago da to prepustim njemu...

Jesi ti advokat?

Ako jesi preći ću na poruke da te pitam nešto, da ne opterećujem ovu temu..

Него, како то да нико не коментарише овде још један спектакуларан међународни аутогол наше дипломатије? Ми овако суверени и независни не можемо ни једног странца да примимо у своју земљу?

Poslednja izmena:
Нелечени ће да прича шта ће да прича (Р. Гренел: "Мислим да не би требало да обраћамо пажњу на то што г. Вучић говори за српске медије"), а у себи је захвалан комшијама што су му олакшали живот овом забраном.

Rusi su najavili dolazak Lavrova, a nisu obezbedili prelet svog aviona iako su znali da su pod sankcijama. Normalna ruta bi bila preko Bugarske koja nije dala odobrenje, ali pošto su tražili prelet preko CG i NM, onda su dobili odobrenje samo od Grčke što nije bilo dovoljno za prelet do Srbije.

Naša diplomatija je možda intervenisala u regionu, ali pitanje kako i kojom jačinom, jer je svima jasno da nama nije odgovarala ta poseta u ovom trenutku. Komšije su nam samo pomogle da se izvučemo iz nezgodne situacije, pogotovu što danas počinje sastanak "Otvoreni Balkan" u Ohridu gde će biti kao posmatrači i delegacije iz Crne Gore i BiH.

Poslednja izmena:
Hvala komsijama sto nisu dozvolili jos jednu bruku Srbije.
Lavrov Srbijom nece hodati.

Naša diplomatija je možda intervenisala u regionu, ali pitanje kako i kojom jačinom, jer je svima jasno da nama nije odgovarala ta poseta u ovom trenutku.
Ne znam šta da mislim što se ovoga tiče.

Sa jedne strane imamo rusofilsku vlast, sa druge strane ako interevenišu da im njihovi miljenici ne dolaze onda i dalje misle da mogu da se igraju muzičkih stolica sa svetskom politikom što je krajnje debilno u današnjem svetu.

Sa druge ili treće strane opet mislim da su naši hteli da ovaj dođe ali da su EU i USA tu spustili rampu i sa jedne strane pokazali i Rusima da je im je Evropa zaključana a pokazali i Srbiji gde se nalazi i šta treba da radi.

Očekivao sam da Vučić bude pozvan u Moskvu na noge Putinu jer bi to tek bilo zanimljivo videti kako bi se koprcao i šta bi radio a opet i ne isključujem i dalje tu mogućnost kad već bude minut do 12 da mu se postavi takav neki ultimatum sa obe strane.

Inače pogledajte naslovne strane današnjih novina. Posebno obratite pažnju na Blic a onda na ove Informere,Alo, Kurir i sl :);)

Нисам ја сигуран да су наше власти русофилне, једини термин који бих ја нашао као поуздан за нашу власт јесте да су властофилне (наш израз беше властољубиве). Не заборивомо да су све главне европске земље, и поред честих критика медија па и званичника упућених АВ и СНС пред изборе увек стишавали реторику, било је ту и посета пред саме изборе што свакако представља подршку а не заборавимо да су још пре краја гласања на преломним изборима честитали Томи, Вучићу и СНС-у. Међутим ваљда је и њима јано да без русофилне реторике њихови (западни) пулени (СНС) не могу дуго остати на власти па су то до сад толерисали. Вучић је ту нашао простор за неко своје маневрисање, и колико год га критиковао у томе је и успевао. Сад се време променило, не иде му толико не руку а он још увек покушава да настави досадашњи правац, јер му једино он обезбеђују останак на власти.
Сад колико су му простора за маневрисање западни великани оставили, ми што стојимо "подно брда" не видимо, али нисам сигуран ни да он види, већ ми делује да испипава пулс како западњака тако и Руса. Да ли ће се то нама обити о главу и колико тек ћемо видети.

Sa jedne strane imamo rusofilsku vlast, sa druge strane ako interevenišu da im njihovi miljenici ne dolaze . .
Aktuelna vlast nije rusofilska i nije intervenisala da Lavrov ne dolazi. Rekao sam da je intervencija za prelet možda bila tek reda radi, pa su i komšije shvatile da nam ta poseta u ovom trenutku nije poželjna.

A, Rusi nisu prvo obezbedili koridor koji ide preko NATO država, premda su mogli da očekuju zabranu leta zbog sankcija. Meni je odmah bilo sumnjivo da do posete uopšte može da dodje.

ми што стојимо "подно брда" не видимо, али нисам сигуран ни да он види, већ ми делује да испипава пулс како западњака тако и Руса. Да ли ће се то нама обити о главу и колико тек ћемо видети.
Samo da ne bude da vidimo svetlo na kraju tunela a to svetlo da sa voza koji nam se približava u punoj brzini.

Aktuelna vlast nije rusofilska i nije intervenisala da Lavrov ne dolazi.
Samo pogledaj šta Vulin priča, što reče neki naš analitičar Vulin javno govori ono što Vučić ne sme.
Ako nisu intervenisali onda je to ozbiljan šamar Vučiću od EU i USA kao što rekoh da shvati gde je Srbiji mesto i u kakvom se okruženju i okolnostima nalazi.

Vulin govori u svoje ime, a vlada Srbije odredjuje politiku države. Batali tog analitičara.

A, čitaj malo pažljivije. Rekao sam da jesu intervenisali, ali pitanje kako. I nema tu nikakvih "šamara", jer mi znamo da gledamo u mapu Balkana i vidimo gde pripadamo. Naša politika je već duže vreme da budemo član EU.

Poenta je da se zabrana preleta odnosi na ruski avion, a ne srpski. Oni nisu obezbedili saglasnost za prelet preko NATO teritorije i čudno je da se uopšte najavili posetu.

Poslednja izmena:
Ја Вулина не би коментарисао. Сигурно да га Вучић свесно пушта, али исто тако пушта и Шормаза или Зоку да успоставе какву такву равнотежу. Иначе да сам на месту Вучића и да оћу заиста да утичем да се у народу подигне "ниво русофилије" не бих никад изабрао Вулина за ту улогу.

.Naša politika je već duže vreme da budemo član EU.
Samo na rečima već 10+ godina.
Na delima ništa nismo uradili za ovih 10+ godina da budemo član EU.
Navedi makar jednu oblast ili bilo šta što su tražili od nas da uskladimo sa njihovim zahtevima a da smo je izvršili

Оба су аутогол на том пољу. А Ђука Бизон је већ почео у својим наступима реторику ЛДПа. Много се ми овде бахћемо Русијом и русофилством, а оба су само црвена марама којом нам власт маше пред очима како би нас лакше пљачкала.

Никола Крстић из покрета „Тврђава“: Поднели смо кривичну пријаву против кинеске компаније ХБИС због загађења животне средине. Око 7 одсто људи у Смедереву има рак, железара сада угрожава и Београд

Ovo namerno stavljam ovde zato sto je vest pokazatelj saradnje opozicije i vlast.
Drugi razlog je sto je ekologija kod nas politicko pitanje i uklanjanje kologije kao prioriteta je posledica interesa nasih okupatora i lopovske politicke elite.
Jesenas su opozicionari bili mnogo aktivni u vezi ekologije.
Treci razlog je poslovicna glupost Beogradjana koji su kao onaj cvrcak zaboravili smrad koji ce doneti jesen.

Apsolutno je fenomenalno koliko energije trosimona nevazno.
Pa ljudi, nasi zivoti su resursi kojij se ne mogu nadoknaditi.
Ili je Ritualni Put u Grcku ipak vazniji od zivota?

Zanima me da li postoji u Bgd. neka ekoloska organizacija koja nije pod kontrolom vlasti ili okupatora.
Zelim da im doniram 5000 din.

Poslednja izmena:
Samo na rečima već 10+ godina.
Na delima ništa nismo uradili za ovih 10+ godina da budemo član EU.
Navedi makar jednu oblast ili bilo šta što su tražili od nas da uskladimo sa njihovim zahtevima a da smo je izvršili

Ovakvi kakvi smo, vrsimo funkciju za EU.
Svakome treba rupa za djubre u uglu dvorista.

Vrh