Azijsko afrička Unija.Trazio bi ulazak u odkgb iako se nalazi bukvalno usred Evrope. Ljubi ga mama pametnog.
Azijsko afrička Unija.Trazio bi ulazak u odkgb iako se nalazi bukvalno usred Evrope. Ljubi ga mama pametnog.
samo malo sacekajJel CG izvor topovskog mesa? Jel S. Makedonija izvor topovskog mesa? Albanija? Hrvatska?
id*** koji nikako da nadju za shodno da se ujedine, vec se skoro 1000 godina svadjaju oko gluposti tipa filoque dodatka ili toga koliko djavola moze da stane na vrh igle i treba da propadnu.pravoslavne,vec iprotiv katolicke crkve.
Da sam ja bio vlast nakon 5. oktobra 2000. godine, rekao bih Evropskoj Uniji da SRJ želi da postane njena članica, ali pod istim uslovima kao i sve druge zemlje koje su joj pristupile; u svojim međunarodno priznatim granicama, nema izlaska Crne Gore iz zajedničke države, a pogotovo nema otcepljenja Kosova i Metohije.A koje stvari bi ti uradio drukcije prethodnih 20 godina, sto se tice spoljne politike?
to je bilo nemoguce, ekipa iz 2000. je postavlejna na vlast. Velikoje pitanje d ali ej Kostunica uopste pobedio na iznorimaDa sam ja bio vlast nakon 5. oktobra 2000. godine, rekao bih Evropskoj Uniji da SRJ želi da postane njena članica, ali pod istim uslovima kao i sve druge zemlje koje su joj pristupile; u svojim međunarodno priznatim granicama, nema izlaska Crne Gore iz zajedničke države, a pogotovo nema otcepljenja Kosova i Metohije.
Ili, ako već zahtevaju da Crna Gora raspiše referendum o nezavisnosti od SRJ (radi lakših i bržih evrointegracija,kako je tada glasila njihova floskula), onda to isto pravo moraju dati i Republici Srpskoj u odnosu na BiH. Nemoguće je da će SRJ brže napredovati ka EU ako se razbije na Srbiju i Crnu Goru, a BiH će brže napredovati ako se nasilno unitarizuje, suprotno slovu Dejtonskog Mirovnog Sporazuma.
Hehe.. Da pričaš Bugarinu ili Rumunu ovo gledao bi te belo...Ako bi slučajno Rumunija i Bugarska zbacile NATO jaram, i okrenule se Rusiji, nama je u Evroazijskoj Uniji i ODKB mesto još više nego njima. Ne bi im bio prvi put da naprave jedan takav radikalni zaokret, čim osete da se Rusija približava ušću Dunava.
E, a gde ti vidiš tu propagandu?Nemam ništa protiv sloboda za gej osobe, ali mi se gadi tolika očigledna propaganda da ispadne da smo mi heteroseksualci nenormalni i primitivni.
Korektno, mogu da razumem ovaj stav.Da sam ja bio vlast nakon 5. oktobra 2000. godine, rekao bih Evropskoj Uniji da SRJ želi da postane njena članica, ali pod istim uslovima kao i sve druge zemlje koje su joj pristupile; u svojim međunarodno priznatim granicama, nema izlaska Crne Gore iz zajedničke države, a pogotovo nema otcepljenja Kosova i Metohije.
Ili, ako već zahtevaju da Crna Gora raspiše referendum o nezavisnosti od SRJ (radi lakših i bržih evrointegracija,kako je tada glasila njihova floskula), onda to isto pravo moraju dati i Republici Srpskoj u odnosu na BiH. Nemoguće je da SRJ brže napreduje ka EU kada se razbija na Srbiju i Crnu Goru, a BiH brže napreduje kada se nasilno homogenizuje i unitarizuje, suprotno slovu Dejtonskog Mirovnog Sporazuma.
Mislim i da je tako receno Evropskoj uniji, i glatko smo odbijeni. Problem je sto je covek koji je pokrenuo resavanje tih pitanja ubijen a posle njega niko nije imao snage, volje ili inteligencije da oformi jasan drzavni stav po tim, najbitnijim pitanjima za nas i nasu buducnost. Mozemo da se ljutimo koliko hocemo da nisu pravedni prema nama, ali pitanje je sta nam je alternativa? Ako zelimo ekonomski razvoj najbrze je( skoro jedino i moguce) saradnjom sa Eu zemljama, cak i da ih ne volimo ili mrzimo. Alternativa je ponosna zemlja sa mocnim neprijateljima, bedna i siromasna, koja gubi desetine hiljada ljudi svake godine. Nije lako onda da neko bude patriota, jer su posledice takvog cina znacajne.Da sam ja bio vlast nakon 5. oktobra 2000. godine, rekao bih Evropskoj Uniji da SRJ želi da postane njena članica, ali pod istim uslovima kao i sve druge zemlje koje su joj pristupile; u svojim međunarodno priznatim granicama, nema izlaska Crne Gore iz zajedničke države, a pogotovo nema otcepljenja Kosova i Metohije.
Ili, ako već zahtevaju da Crna Gora raspiše referendum o nezavisnosti od SRJ (radi lakših i bržih evrointegracija,kako je tada glasila njihova floskula), onda to isto pravo moraju dati i Republici Srpskoj u odnosu na BiH. Nemoguće je da SRJ brže napreduje ka EU kada se razbija na Srbiju i Crnu Goru, a BiH brže napreduje kada se nasilno homogenizuje i unitarizuje, suprotno slovu Dejtonskog Mirovnog Sporazuma.
taj covek se uglavnom bavio punjenjem dzepova svojih kumova (i preko njih i svog)Problem je sto je covek koji je pokrenuo resavanje tih pitanja ubijen a posle njega niko nije imao snage, volje ili inteligencije da oformi jasan drzavni stav po tim, najbitnijim pitanjima za nas i nasu buducnost. Mozemo da se ljutimo koliko hocemo da nisu pravedni pre
Ostaćemo i ovako i onako bez ljudi. Ljudi će kao 90tih bežati iz izolacije, malih plata i bede. To ne možeš sprečiti ni sa EU ni bez nje. Ne možeš nikoga zadržati ovde protiv svoje volje. Natalitet će nastaviti da pada, mortalitet da raste i poješće nas oni koji su na vreme shvatili gde im je interes.Da li si svestan sta bi se desilo ako bi usli u EU i emigracija bila olaksana?
Ostali bi za 5 godina bez 50% stanovnika.
Ал се усрећио са Зеленовићем, боље да се удружио са НБГ.Ćuta za "Novu" najavio: Osnivamo stranku 5. juna
Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta najavio je da će 5. juna biti održana osnivačka skupština nove stranke koju će taj pokret osnovati sa predsednikom "Zajedno za Srbiju" Nebojšom Zelenovićem.nova.rs
Narodima oko nas takodje pada natalitet.Ostaćemo i ovako i onako bez ljudi. Ljudi će kao 90tih bežati iz izolacije, malih plata i bede. To ne možeš sprečiti ni sa EU ni bez nje. Ne možeš nikoga zadržati ovde protiv svoje volje. Natalitet će nastaviti da pada, mortalitet da raste i poješće nas oni koji su na vreme shvatili gde im je interes.
Propada i u svim razvijenim zemljama pa čak i u samoj Rusiji. Ali nigde tako ubrzano kao kod nas.Narodima oko nas takodje pada natalitet.
Pad nataliteta znak je propadanja nacije.
Sasvim je moguće da su Grčić i ekipa rasturili EPS, čak i ne zbog svoje nesposobnosti i bahatosti, već po izričitom naređenju AV. Nije li on još 2020. potpisao Vašingtonski Sporazum, u kojem se u ime Srbije obavezao da će "diversifikovati energetsko snabdevanje" ?Tu se slazem. Srbija je valjda evropski rekorder po padu broja stanovnika.
Dole se moze videti da situacija u EPS-u nije normalizovana te da i dalje uvozimo struju.
Elektroprivreda Srbije (EPS) kupovaće ugalj iz Rudnika uglja Pljevlja, čiji je vlasnik Elektroprivreda Crne Gore (EPCG), saopštio je Rudnik uglja Pljevlja.
Rudnik uglja Pljevlja trebalo bi EPS-u da isporuči oko 300.000 tona uglja u ovoj godini.
Inače, EPS je 2020. godine proizveo oko 39 miliona tona uglja za snabdevanje termoelektrana koje su proizvele oko 70 odsto električne energije u zemlji. Ali, tokom ove zime EPS je imao velike probleme u proizvodnji električne energije u termoelektranama, a kao jedan od razloga navodio se i loš kvalitet uglja.