Užice
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.01.2021.
- Pohvaljen
- 5.017
Jeeeeesteeeee, Putin ubija političke neistomišljenike, eto Navaljnog "truje" već po pedeseti put, koliko života ima taj Aleksej Navaljni, kada toliko puta mora da ga ubija? Vladimir Cvijan i Oliver Ivanović su ubijeni samo jednom, ali zaistinski.Napisao sam da je Putin veći diktator od Vučića, a ne ko je bolji. Putin ruskom narodu ne dozvoljava bilo kakav pluralizam, već ubija I zatvara Ruse neistomisljenike.
Sta bi Tadić potpisao da je ostao na vlasti, ne znamo, ali bi bilo slično.
Što se tiče drugih elemenata diktature, SNS je 2016. doneo zakon po kojem svi lokalni mediji moraju da se privatizuju, pa su ih onda skoro sve pokupovali tajkuni bliski toj stranci. Ne znam da je Putin u Rusiji doneo sličan zakon?
Ne verujem da bi Tadić potpisao Briselski Sporazum da je ostao na vlasti do danas, samo iz razloga što bi to izazvalo revoluciju u Srbiji, jer je on u širokim narodnim masama već odavno bio percipiran kao izdajnik. On jeste utro put Vučićevoj veleizdaji kada je pregovore o KiM prebacio iz UN u EU, ali za vreme svoje vlasti nije doveo ROSU teroriste na Jarinje i Brnjak, niti je ukinuo srpske državne institucije gde god su do tada funkcionisale. To kažem ja, koji Tadića apsolutno ne podnosim, a i to se sve lako može proveriti u dva klika na internetu.