A ja ne shvatam kako tebi nije jasno da kad se objave konačni rezultati to može biti samo da je Vučić pobedio, a onda je za njega u propagandnom smislu nezgodno da kaže da se izbori ipak ponavljaju. Jer će onda svi njegovi pitati zašto? Dakle ta opcija postoji samo sad, dok još javnosti nije jasno kakvi su rezultati. Jer on sada može da pristane da rezultati budu tesni, pa onda pred svima ima opravdanje zašto ih treba ponoviti. Inače nema, a onda ni za opoziciju nema novih izbora, a ove su izgubili. Pa je jedino pitanje šta je TEBI važnije. Još 4 godine SNS vlasti u Beogradu ili izvesna šansa da ne bude tako?
Stvarno je zločin ići na razgovor sa predsednikom države i suparničke partije. To je vrhunska izdaja.
O, bem te živote.
O Ognjenu Radonjiću najbolje se raspitajte kod studenata Filozofskog.
И та прва прича о Српском четничком покрету је била УДБашка игранка да се поларизује народ. Камо лепе среће да је онда ВШ остао у родној Босни и тамо се бавио политиком. Драго ми је да је политички ликвидиран.Povodom današnje vesti o povlačenju Šešelja iz politike, prisećam se imena prve njegove stranke Srpski Četnički pokret, i koja je demokratija farsa kad su mu zabranili reč "četnički" u nazivu stranke. Uvek postoje tako neki ljudi iznad demokratije koji bolje od naroda znaju šta je dobro za njega, a šta nije. Ni do danas se ništa nije promenilo, ista cenzura o zabranjenim temama o kojima narod uopšte ne sme da se izjašnjava. Kada je Šešelj pristao da promeni ime stranke u Srpsku Radikalnu Stranku, više mi to nije bilo to, popustio je Udbašima. I naravno, najveća zamerka što je kukavica što ne sme da se vrati u rodnu Bosnu. Na stranu to što je današnja NDH Bosna fašistička prema svojim Srbima pa dozvoljava sebi da ljudima rođenim u njoj, poput Šešelja, zavranjuje ulazak. Ja da sam na njegovom mestu došao bi na granicu sa buldozerom pa da vidim ko može da mi zabrani ulaz u moje rodno mesto i đedovinu.
Taj smecar i njemu slicni su dobrim delom doprineli cinjenici da ima podosta ''drugosrbijanaca'' i ''autosovinista''.И та прва прича о Српском четничком покрету је била УДБашка игранка да се поларизује народ. Камо лепе среће да је онда ВШ остао у родној Босни и тамо се бавио политиком. Драго ми је да је политички ликвидиран.
Oni samo mogu da ćaskaju o bilo čemu, ali to ne mogu da budu nikakvi pregovori, jer ni Dačić nije nikog ovlastio za neke "pregovore". Čak i ako bi se postigao neki "dogovor" oni ne mogu da jave GIK-u da spali Izborni materijal i raspiše nove izbore. (?!)Sve opozicione stranke osim Djilasove se protive tim pregovorima.
Шешељ где год се појављивао, само је поларизовао и појачавао потенцијалне сукобе, и у Хрватској, и у Босни, и на Космету, и у ЦГ. И то се свуда одбило о главу тамошњем српском народу ког су му увек била пуна уста. Његово деловање је у завршници увек ишло у корист неприматељима.Taj smecar i njemu slicni su dobrim delom doprineli cinjenici da ima podosta ''drugosrbijanaca'' i ''autosovinista''.
Naime, nisu svi ''drugosrbijanci'' i ''autosovisti'' placenici i/ili ucenjeni likovi, ima dosta onih koji to rade sto iz ubedjenja, sto zbog razocarenja, tj. zbog toga sto su im razni seselji, vacici, bihaliji, draskovici, fireri, ovi, oni... ogadili suprotnu stranu (desnicu).
Ti opet o nekoj anonimnosti pa posle kmecis uzivo Sto se nisi bar pobio sa SNSovcimaJa mogu ponosno da hodam ulicama Beograda jer sam dao sve od sebe što mogu reći i za moje saborce iz koalicije Moramo.
Nikome ne dugujemo ništa, a pogotovu ne osobama koje se kriju iza sigurnosti anonimnosti na internetu dok nas koji smo javno istupili da se borimo protiv ovog zla biju, prate i prisluškuju.
Time ne mislim samo na tebe već i na sve ostale dežurne kritičare opšte prakse ovde, a tako i sa Tvitera, Fejsbuka i ostalih mreža. Svakim danom sve više razumem priču svetu ne možeš ugoditi.
Siguran sam da sledeci put ne idem na izbore i siguran sam da ce mnogi tako.
Odlično, hajde sad ne piši više na temi o izborima, pošto si sa izborima, koliko vidim, završio.
Unapred zahvalni Beobuildovci